Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2022, 20:53
1075
0

Брюгге – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Соболь та Яремчук можуть продовжити свої славні єврокубкові пригоди

| Оновлено 04 жовтня 2022, 20:53
1075
0
Брюгге – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 4 жовтня, у Брюгге на стадіоні «Ян Брейдель» відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи B, у якому зіграють бельгійський «Брюгге» і мадридський «Атлетіко». Стартовий свисток угорського рефері Іштвана Ковача прозвучить о 22:00 за київським часом.

Брюгге


За підсумками жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА мало хто з уболівальників міг відшукати інтригу в другому квартеті, де представлені такі команди як бельгійський «Брюгге», леверкузенський «Баєр», мадридський «Атлетіко» та португальський «Порту». Імена клубів диктували нам прогнози щодо фінального розподілу місць у турнірній таблиці, де першість зі зрозумілих причин віддавалася представнику Ла Ліги. Проте вже з першого туру все пішло шкереберть, коли «Брюгге» здолав команду з Бундесліги на своєму полі (1:0).

Продовження банкету у виконанні бельгійського чемпіона на «Драгау» навіть на тлі такого успіху ніхто не міг очікувати, проте футболісти Карла Хофкінса не просто переграли «Порту», ​​а завдали «драконам» однієї з найбільш нищівних поразок за останні роки (4:0). Як підсумок, зараз стан сил у квартеті B далекий від початкових прогнозів і саме бельгійський представник задає тон у боротьбі. «Брюгге», із Романом Яремчуком та Едуардом Соболем у складі, розім'явся на «Мехелені» в чемпіонаті відразу після міжнародної паузи (3:0), що дозволило дещо перекрити поразку з таким самим рахунком від «Стандарда» незадовго до настання перерви.

Атлетіко


Мадридський «Атлетіко» не найкраще розпочав для себе новий сезон, у якому футболістам Дієго Сімеоне дуже хотілося б повернути собі титул чемпіонів Ла Ліги, але з відставанням у шість очок від лідера вже на момент закінчення сьомого туру зробити це буде досить непросто. Перемога над андалузькою «Севільєю» минулими вихідними (2:0) не говорить про якості «матрацників» зовсім нічого, оскільки від футболістів Хулена Лопетегі зараз залишилося тільки славне ім'я клубу.

«Кольчонерос» удало стартували в Лізі чемпіонів з перемоги над «Порту» (2:1), проте потім допустили грубу осічку в Леверкузені (0:2), унаслідок чого в найближчому майбутньому будуть змушені дивитися в спину «Баєру», за умови рівності результатів. Спарені матчі проти «Брюгге» – шанс для «Атлетіко» повернутися на перше місце, яке для нього й прогнозували, проте Дієго Сімеоне, як здається, працює вже не перший рік в умовах кризи ідей для розвитку колективу, тому, як і минулого сезону , його команда може опинитись у тяжкому становищі навіть у не найскладнішій групі.

Орієнтовні склади


«Брюгге»: Міньйоле – Меєр, Сілла, Мехеле, Одой – Ванакен, Нільсен, Оньєдіка – Жужла, Сова, Ольсен.

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Мандава, Хіменес, Савич, Моліна – Сауль, де Пауль, Льоренте – Фелікс, Мората.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі намагатимуться знову здивувати нас. Нашою ставкою буде позиція – Брюгге не програє і ТМ 3.5 із коефіцієнтом 2.33 за лінією Parimatch.

4 жовтня, вівторок

«Брюгге» – «Атлетіко»
Брюгге. «Ян Брейдель». 22:00
Арбітр: Іштван Ковач (Угорщина)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 3.95
  • 3.50
  • 2.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.