Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 липня 2022, 00:18
1761
0

Слован – Динамо Батумі. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Лиги чемпіонів

Зустріч екс-гравців УПЛ

| Оновлено 13 липня 2022, 00:18
1761
0
Слован – Динамо Батумі. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 6 липня, у Братиславі на стадіоні «Народни» відбудеться перший матч першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють словацький «Слован» та «Динамо» з Батумі. Стартовий свисток англійського рефері Девіда Кута з Ноттінгема прозвучить о 21:30 за київським часом.

Слован


Братиславський колектив у XXI столітті встиг побувати у статусі міцного середняка, претендента на чемпіонство, а також володаря «золотих» медалей зразка п'яти останніх років у своїй національній першості. Останній успіх команди стався під керівництвом досвідченого фахівця Володимира Вайсса, який тепер, як і троє своїх попередників, спробує зробити крок уперед і на міжнародній арені.

Минулого сезону зусиль «Слована» вистачило лише на те, щоб не виявитися нижчим за скромний «Лінкольн Ред Імпс» з Гібралтару на груповому етапі Ліги конференцій УЄФА, проте скласти конкуренцію більш потужним «Копенгагену» та «ПАОК» уже не вдалося. Очевидно, що залишитися без єврокубків команді Вайсса буде дуже складно, проте напевно 57-річний фахівець хоче вивести команду на якісно новий рівень. Варто зазначити, що в команді зі Словаччини виступає орендований у «Динамо» Київ нападаючий Ерік Рамірес.

Динамо Батумі


У колективу з «Батумі» історія чимось схожа на майбутнього суперника, ось тільки етапи становлення одного з грузинських «Динамо» втислись у значно коротший проміжок часу, та й тривалість утримання чемпіонської корони у команди на даний момент становить лише два сезони. Проте прогрес «чайок» за Гії Гегучадзе неможливо не відзначити.

«Динамо» розпочало свій шлях із восьмого місця Ліги Еровнулі з десяти команд, і під керівництвом грузинського фахівця послідовними кроками пройшла через увесь п'єдестал до заповітної перемоги роком раніше. До речі, суттєвим плюсом для грузинського колективу буде внутрішній чемпіонат, у якому зараз проходить 20 тур, тоді як майбутні суперники могли розраховувати лише на товариські матчі. Окрім того, у складі команди з Батумі присутній наш співвітчизник – центральний захисник Олександр Азацький, який розпочинав професійну кар'єру у лавах харківського «Металіста».

Орієнтовні склади


«Слован»: Хован – Де Марко, Абена, Вут, Паушек – Агбо, Куцка – Вайсс, Чакветадзе, Хрнчар – Шапонич.

«Динамо» Батумі: Купатадзе – Азарові, Азацький, Кобахідзе, Чабрадзе – Алтунашвілі, Тейді – Жигаурі, Біджинашвілі, Давіташвілі – Фламаріон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі спробують реалізувати перевагу свого поля. Нашою ставкою буде позиція – «Слован» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.80 за лінією Parimatch.

6 ли пня, серед а

«Слован» – «Динамо» Батумі
Братислава. «Народни». 21:30
Арбітр: Девід К ут (Ноттінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1

  

Parimatch  
  • 1.67
  • 3.72
  • 4.78
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Жирони зізнався, чи зможе Циганков зіграти у наступному матчі
Футбол | 25 квітня 2024, 16:17 1
Тренер Жирони зізнався, чи зможе Циганков зіграти у наступному матчі

Український хавбек готується взяти участь у грі проти «Лас-Пальмаса»

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 17
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.