Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 травня 2022, 08:44
619
0

АНЧЕЛОТТІ: «Я трохи хвилюватимуся у фіналі, але це нормально»

Наставник «Реала» дав прес-конференцію напередодні фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 28 травня 2022, 08:44
619
0
АНЧЕЛОТТІ: «Я трохи хвилюватимуся у фіналі, але це нормально»
УЄФА. Карло Анчелотті

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті дав прес-конференцію напередодні фінального матчу Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля», який відбудеться 28 травня в Парижі.

«Нам потрібно показати свої найкращі якості. Нам потрібно показати все, що ми демонстрували раніше цього сезону. Цього сезону ми були хороші і як команда, і з погляду індивідуальної майстерності. Вся команда була чудова.

«Ліверпуль» спробує грати інтенсивно, у них багато майстровитих гравців. Вони намагатимуться грати у свою гру, а ми – у свою. У кого це краще вийде, той переможе. Ветерани допомагають молодим гравцям налаштуватися та зарядитися впевненістю перед такими важливими матчами. Нам дуже подобаються такі матчі, ми знаємо, яка багата історія цього клубу. Нам було важливо вийти у фінал, ми провели дуже гарний сезон та дуже близькі до перемоги у всіх турнірах. Настрій у команді дуже добрий.

Я насолоджувався цим сезоном. Мені подобається працювати в «Реалі» із цими гравцями. Я впевнений, що завтра трохи хвилюватимуся, але це нормально. Коли дивлюся на обличчя своїх хлопців, нервозність випаровується. Ми заслужили грати у фіналі завдяки нашій майстерності. Якщо у вас цього немає, ви не дійдете до фіналу. Але однієї майстерності та таланту недостатньо. Необхідно створити команду, переконатися, що у неї вірять.

У мене залишилися гарні спогади про фінали, в яких я брав участь. Я програв «Ліверпулю» у 2005 році, але за іронією долі це був один із найкращих фіналів у виконанні моєї команди. У нас був час на підготовку, у нас хороший шанс взяти цей трофей, і ми викладемося по максимуму – подивимося, чи вистачить цього для перемоги, адже часом у футболі трапляються речі, які неможливо контролювати.

Кожен матч має свою історію. Ймовірно, у 2014 році ми започаткували нові успіхи «Реала», але цього разу ми готуємося до гри по-іншому. Карім Бензема? Він був справжнім лідером ще тоді, коли я вперше тут працював. Його людські та професійні якості з того часу не змінилися».

Воротар «Реала» Тібо Куртуа:

«Всі хочуть перемагати. Не важливо, який це титул для вас – перший чи п'ятий. Усі хочуть виграти та увійти в історію з цим клубом. Ми маємо захищатися всією командою, а не лише лінією оборони. Ми захищаємось на всіх ділянках поля, і завтра ми знову маємо це зробити.

«Ліверпуль» грав із «Реалом» у фіналі 2018 року. Коли наші суперники грають проти нас, вони знають, що «Реал» не просто грає у фіналі, а завжди націлений на трофей».

Захисник «Реала» Марсело:

«Мені не терпиться вийти на поле. Знаємо, як важливо дійти до фіналу та отримати можливість завоювати трофей. Ми провели чудовий сезон і заслужили грати у фіналі.

Мене тішить участь бразильців у цьому фіналі. Це чудово для нашої країни. Мені хотілося б, щоб у мене на батьківщині отримали задоволення від цієї гри. Фінал обіцяє бути захоплюючим.

Знаємо, що таке грати у фіналі, грати за цей клуб. Напередодні гри відчуваєш невелике хвилювання, але ми всі налаштовувалися на цей фінал з того самого моменту, щойно отримали право брати участь у ньому.

Ми всі знаємо, який гарний Бензема. Мова не тільки про цей сезон. Він грає на найвищому рівні багато років. Він лідер цієї команди. Його присутність у цьому клубі та характер здорово нам допомагають.

Анчелотті? Я знаю боса 8 років. Мені пощастило працювати під його керівництвом. Він добре розуміється на футболі і знає, як поводитися з гравцями. Цього сезону не було жодних проблем, і все завдяки йому. Він допомагає нам розслабитися і надає впевненості».

Нападник «Реала» Карім Бензема:

«Анчелотті – це один із найкращих тренерів світу, і мені дуже подобається працювати під його керівництвом. Він допомагає мені повірити у себе. Знає, як розмовляти з гравцями та мотивувати їх. У нас чудові стосунки.

Можливості побити рекорд Кріштіану Роналду (за кількістю голів за один розіграш Ліги чемпіонів)? Рекорди будуть завжди, але вони існують, щоб їх бити. Для мене ж найголовніше – викладатися по максимуму на полі і допомагати своїй команді перемагати. Якщо виходить забити або віддати гольовий пас – це дуже важливо. Але перемоги завжди будуть у пріоритеті».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.