Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 квітня 2022, 06:27
26807
0

Оркам наваляли під Херсоном. День 59. Їх мрія – вкрасти унітаз та померти

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за суботу, 23 квітня

| Оновлено 24 квітня 2022, 06:27
26807
0
Оркам наваляли під Херсоном. День 59. Їх мрія – вкрасти унітаз та померти
Getty Images/Global Images Ukraine

59-й день війни. 23 квітня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Тримаймося разом! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 23 квітня

23:59. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

23:15. Зеленський вважає реальним напад росії на Молдову

За даними, що є в України, можливий напад російської армії на Молдову з оточенням і блокадою міст.

Президент Володимир Зеленський заявив: «За Придністров'ям і Молдовою – може статися те саме, що й у Маріуполі? Так, може статися. Складна ситуація, накопичення техніки, тисячі танків.

Президент не навів даних, які пояснюють це твердження, але відомо, що армія рф нині вчиняє наступальні дії на півдні України. Він впевнений, що зупинити наступ може лише збройний опір: «Я не вірю, що ці люди зупинятимуться (самі)». Президент додав, що метою росії є «сухопутний коридор».

Раніше Молдова викликала посла росії через заяви про «коридор у Придністров'ї». Як відомо, в Придністров'ї – окупованій частині Молдови – розміщуються військові підрозділи рф, які з 2014 року не мають стабільного сполучення з росією і не мають постачання.

22:45. Зеленський: Я б запитав у путіна, як житимуть українські Донбас та Крим

Президент Володимир Зеленський заявив, що під час розмови з путіним говорив би лише про питання територіальної цілісності України:

Мої питання, які я промовляв би з президентом рф, стосуються виключно – виключно – питань, які мене цікавлять виключно як президента України. Це питання територіальної цілісності. І саме ці питання я б з ним обговорював – як далі житиме наш Донбас український і як далі житиме наш Крим. Як ми можемо, в якій точці про це домовитися і чи взагалі можемо.

Президент додав, що зараз найголовніше, що Україна порушує це питання і навіть чує, що росія починає відповідати: «Не так, як нам подобається, проте цей діалог розпочато. Думаю, що діалог (з путіним) був дуже предметним».

22:20. Росія загрожує хіматакою в Одесі, але заздалегідь звинувачує Україну

Міноборони Росії після ракетного удару по Одесі анонсувало застосування хімречовин у районі одеського порту Южний, при цьому заздалегідь звинуватила у можливій хімічній атаці спецслужби України.

Так, росіяни завили, що біля порту Южний планується провокація. Про це нібито свідчить те, що українським правоохоронцям та спецслужбам на Одещині видали індивідуальні засоби захисту.

Міноборони Росії: «Київ може зімітувати ракетний удар російських ЗС по базі ВМС України, в результаті якого буде підірваний холодокомбінат порту в Одесі».

21:55. Зеленський: Ми повернемо території одразу, як матимемо зброю

Президент Володимир Зеленський запевняє, що Україна поверне всі окуповані росією території, щойно матиме достатньо зброї:

«Моя позиція, особиста, людська, але насамперед як президента: все, що вони прорвуть і все, що вони, не дай Боже, окупують, ми все повернемо. І це буде питання не 10–20 років чи не війни із 2014 року восьмирічної. Це буде питання того, чи буде ми зброєю. Як тільки воно буде, як тільки його буде достатньо, повірте, ми повертатимемо одразу ту чи іншу територію, яка тимчасово окупована.

На сході та Харківській області ЗСУ повертають ті населені пункти, які можуть повернути. Щодня ми можемо віддати, на жаль, через потужність тих чи інших угруповань росії якусь територію, але вночі чи наступного дня ми повертаємо ці міста, селища, села, і йдемо вперед. ВСУ не можуть йти вперед там, де немає тієї підтримки від партнерів, про яку говорили довго публічно та ще довше непублічно.

Але зараз ми бачимо цю зміну щодо наших західних партнерів. Я особливо бачу зміни в швидкості сьогодні від Сполучених Штатів Америки. І якщо ця швидкість нарощуватиметься так само, як нам обіцяють, якщо кроки співпадатимуть зі словами, як у будь-якої порядної людини і у будь-якого лідера має бути, я впевнений, що ми швидше деокупуватимемо наші території».

21:20. В Україну їдуть держсекретар США та, ймовірно, міністр оборони

Держсекретар США та, ймовірно, міністр оборони мають відвідати Україну в неділю, 24 квітня.

Президент Володимир Зеленський: «Я не думаю, що це великий секрет, хоча не знаю, чи відомо, що завтра до нас приїжджають люди зі Сполучених Штатів Америки, у мене буде зустріч із міністром оборони та з державним секретарем паном Блінкеном. Чекатимемо, коли безпека дозволить і президенту Сполучених Штатів приїхати та підтримати український народ.

Переговори будуть вестися про постачання зброї і висловив подяку за те, що США погодилися на постачання в Україну тієї зброї, якої потребує Україна. Сполучені штати Америки є лідерами у світі, і іноді саме вони впливають на те, чи може та чи інша держава поставляти Україні зброю».

Міністром оборони США є Ллойд Остін, а Ентоні Блінкен є державним секретарем США. Наразі США офіційно не анонсували цей візит.

21:00. ВІДЕО. Прес-конференція Володимира Зеленського

20:50. Зеленський про вбивство росіянами 8 людей в Одесі: покидьки смердючі

Президент Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок обстрілу Одеси з боку російських військових загинуло 8 людей:

«Ви ж бачите, що навіть перед Великоднем це велике свято в Україні, велике сімейне свято, велике людське свято. 7 ракет! Ось такі у нас великодні дні чудові. Сім ракет сьогодні прилетіло до Одеси. Сім! Дві ми збили.

Сім ракет, до житлового багатоповерхового будинку потрапила ракета. 8 людей, за даними на цей момент, померло. 18 чи 20 поранених. Дитині три місяці, померла. Дитину вбили тримісячну. Війна почалася, коли цій дитині місяць був. Ви уявляєте, що це взагалі відбувається? Покдьки смердючі! Як їх ще назвати? Інших немає слів! Просто покидьки!».

Російські війська завдали ракетного удару по Одесі, 2 повітряні цілі збила протиповітряна оборона.

20:20. Зеленський: Якщо знищать людей у ​​Маріуполі – Україна залишить переговори

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна вийде з переговорів із Росією, якщо окупанти знищать українців у Маріуполі або проведуть псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях:

«Якщо буде знищено наших людей у ​​Маріуполі, якщо буде проведено псевдореферендуми на окупованих територіях, Україна вийде з будь-яких переговорів».

За словами Зеленського, 23 квітня один із найскладніших днів в обороні Маріуполя. Президент повідомив, що ворог стріляє із моря, суші, танків, артилерії, літаків. За годину до прес-конференції Зеленський розмовляв із бійцями Азова, які перебувають на Азовсталі.

19:30. Ракетний обстріл Одеси: рятувальники загасили пожежу, кількість жертв зросла

Після того, як Одеса зазнала ракетного обстрілу 23 квітня, багатоповерхівку охопило полум'я, проте рятувальникам вдалося впоратися з пожежею. Наразі триває розбір завалів.

ДСНС: Внаслідок ракетного обстрілу окупантами в Одесі постраждала багатоповерхівка, внаслідок влучення загинуло 6 людей (раніше було відомо про 5), серед загиблих – немовля. Після обстрілу в будинку виникла пожежа. Рятувальникам за кілька годин удалося загасити вогонь.

З-під завалів врятовано 2 людей, евакуйовано 86 людей. Від ДСНС залучено 96 рятувальників та 18 одиниць техніки, роботи продовжуються.

«23 квітня близько 14:35 у Київському районі Одеси внаслідок ворожих обстрілів сталося потрапляння боєприпасу до шістнадцятиповерхового житлового будинку з подальшим займанням квартир на 4 та 5 поверхах. О 15:54 пожежу локалізовано на площі 220 кв. м. Близько 17:00 ліквідовано. Наразі відомо про загибель 6 осіб, з яких 1 дитина постраждало 18 осіб».

19:00. Генштаб: Російські окупанти готуються атакувати Сєвєродонецьк

Вечірнє зведення Генштабу ЗСУ за 23 квітня: Російські війська готуються до наступу на Сєвєродонецьк, а також зосереджують сили на захопленні під повний контроль міст Попасна та Рубіжне.

18:30. Обстріл Одеси: загинуло 5 людей, серед них немовля

Внаслідок ракетного обстрілу окупантів в Одесі загинули 5 людей, серед загиблих тримісячне немовля, ще 18 українців отримали поранення.

Відомо про 5 убитих та 18 поранених українських громадян. Це лише тих, кого знайшли. І, швидше за все, буде більше. Серед убитих – тримісячна дитина. Ракета пробила житловий будинок у районі 3–4 поверхів та застрягла всередині.

За попередньою інформацією, бойова частина ракети не вибухнула. З будинку було евакуйовано всіх мешканців, на місці працюють вибухотехніки.

23 квітня російські війська завдали ракетного удару по Одесі, 2 повітряні цілі збила Протиповітряна оборона, ще 2, на жаль, потрапили військовий об'єкт та 2 житлові будинки. Ракети ворог запустив літаками стратегічної авіації ТУ-95 Росії з акваторії Каспійського моря.

17:20. На Херсонщині знищили двох російських генералів

Головне управління розвідки повідомляє про ліквідацію двох російських генералів у Херсонській області.

ГУР повідомляє, що 22 квітня ЗСУ завдали удару по передовому пункту управління 49 Загальновоєнної армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим установкам та здоровому глузду був розміщений на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення в Херсонській області.

Результат – ППУ 49А знищено, двох генералів окупантів ліквідовано, одного важко поранено, у критичному стані евакуйовано.

16:50. рашисти вдарили по Одесі ракетами з Каспійського моря, дві з них збила ППО

Російські війська завдали ракетного удару по Одесі, дві повітряні цілі збила протиповітряна оборона.

О 13:20 в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. Через 10 хвилин городяни чули вибухи. Після цього з'явилася інформація про пошкодження будинку. За даними Думської, горить житловий будинок.

ОК Південь повідомило, що по Одесі завдано ракетного удару. Є влучення в об'єкти інфраструктури. ППО працює. Жителів закликають перебувати у укриттях до скасування повітряної тривоги. Також влада просить не публікувати відео чи фото.

23 квітня з 14:00 до 15:00 угруповання протиповітряної оборони повітряного командування Південь вело бойові дії зі знищення крилатих ракет противника, запущених літаками стратегічної авіації ТУ-95 Росії з акваторії Каспійського моря.

Воїни зенітних ракетних підрозділів знищили дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які ворог випустив по Одесі та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які імовірно здійснювали корекцію польоту крилатих ракет та створювали активні перешкоди засобам протиповітряної оборони України.

Внаслідок ракетного обстрілу окупантів в Одесі, за даними Офісу президента, загинули 5 людей, серед загиблих тримісячне немовля. Ще 18 українців зазнали поранень.

15:40. Харків: четверо поранених внаслідок обстрілу окупантів

Внаслідок обстрілів російських окупантів у Харкові поранено чотирьох людей, ще повідомляють про двох поранених у селі поблизу Чугуєва (Суспільне Харків).

Внаслідок обстрілів російських окупантів вдень 23 квітня у північно-західних районах міста почалися пожежі. За словами очевидців, горять складські приміщення та приватний будинок.

Директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта уточнив, що 4 людей у ​​Харкові отримали поранення внаслідок обстрілів. У Чугуївській громаді поки що відомо про двох поранених.

14:30. Дітей із Маріуполя привезли до Владивостока

21 квітня до Владивостока росіяни доправили 308 депортованих маріупольців, 90 з яких – діти.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко: «Людей розмістили у школах та гуртожитках. Далі планується розміщення по різних населених пунктах Приморського краю. Замість теплого Азовського моря та лагідного клімату України – депресивні регіони рф».

Він посилається на заяву росіян, які повідомляють про «труднощі з російською мовою» у дітей з Маріуполя, тому в них будуть додаткові заняття.

13:45. Понад 20 країн підтвердили участь у зустрічі з підтримки України на авіабазі Рамштайн

Понад 20 країн підтвердили свою участь у конференції, де обговорюватимуть підтримку України, яка відбудеться 26 квітня на базі ВПС США Рамштайн у Німеччині (УП, Bild).

Представник Міністерства оборони США Джон Кірбі відзначив, що було запрошено близько 40 країн. Він не назвав, які країни вже погодились. Раніше він говорив, що йдеться не лише про країни НАТО, і ця зустріч відбувається не під егідою Північноатлантичного альянсу.

Міністр оборони США Ллойд Остін також запрошений на конференцію, де йтиметься про оборонні потреби України не лише для боротьби проти Росії, а й на перспективу для зміцнення української армії.

Нагадаємо, 21 квітня президент США Джо Байден оголосив уже третій з початку повномасштабної війни пакет військової допомоги для України на 800 млн. доларів. До нього включили 72 гаубиці 155-мм та техніку для буксирування, 144 тисячі снарядів до них, понад 120 безпілотників. До другого пакету допомоги США увійшли бронетранспортери, артилерійські системи, вертольоти та безпілотники.

11:30. Харківщина: Захисники вибили окупантів із 3 населених пунктів

Українські збройні сили вибили російські війська із 3 населених пунктів у Харківській області.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов: «У нас хороші новини з передовою. Наші ЗСУ провели успішний контрнаступ, вчора вранці розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня тривали запеклі бої. Наші підрозділи вибили російські війська із населених пунктів: Безруки, Слатине, Прудянка Дергачівського району та закріпилися на позиціях».

Синегубов додав, що також українські захисники продовжують утримувати оборонні рубежі на Ізюмському напрямку.

Водночас російські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. Тільки за минулу добу загарбники завдали 56 ударів, внаслідок яких 2 особи загинули та 19 отримали поранення.

Тому влада області вирішила продовжити комендантську годину на Великдень з 19:00 до 5 години ранку. Синєгубов зазначив, що нічних богослужінь не буде, щоб не наражати людей на небезпеку.

10:40. Окупанти вже втратили понад 21600 осіб, 854 танки та 2205 ББМ

На українській землі росія вже втратила 21600 своїх солдатів, як мінімум 854 танки, понад 2 тисячі ББМ, 177 літаків і 154 вертольоти.

Генеральний штаб ЗСУ: Загальні бойові втрати противника з 24.02 до 23.04 орієнтовно склали:

  • особового складу близько 21600 осіб (ліквідовано),
  • танків – 854 од.,
  • бойових броньованих машин ‒ 2205 од.,
  • артилерійських систем – 403 од.,
  • РСЗВ – 143 од.,
  • засобів ППО – 69 од.,
  • літаків – 177 од.,
  • вертольотів – 154 од.,
  • автомобільної техніки – 1543 од.,
  • кораблів/катерів – 8 од.,
  • цистерн з ПММ – 76,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 182 од.,
  • спеціальної техніки – 27 од.,
  • пускових установок ВТРК/ТРК – 4 од.

08:45. Маріуполь: з'явилося нове відео з підземелля Азовсталі

Полк Азов виклав у мережу нове відео із підвалів комбінату Азовсталь у заблокованому ворогом Маріуполі.

Як випливає зі слів людей, запис зроблено 21 квітня. У підвалі переважно жінки та діти – від немовлят до підлітків 14 років. Вони майже два місяці знаходяться в цьому підземеллі, без можливості подихати свіжим повітрям або просто нормально справити необхідні життєві потреби.

Діти дякують військовим за підтримку та їжу (на відео зафіксовано, що бійці принесли смаколики). Вони зізнаються, що дуже хочуть побачити сонце, обійняти рідних.

Жителі азовського підземелля просять про безпечний гуманітарний коридор, щоб отримати можливість виїхати на неокуповану українську територію. Жінки зазначають, що дуже переймаються своїми дітьми.

07:30. Генштаб: на Донбасі ворог атакує по всій лінії фронту, орки з Бучі діють під Ізюмом

На Донецькому напрямку ворог йде в наступ уздовж усієї лінії зіткнення, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка брала активну участь у злочинах проти мирного населення в Бучі, діють в районі Ізюму на Харківщині та вже зазнали втрат.

Ранкове зведення Генштабу: «Найбільша активність ворога спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямах. Підрозділи окупантів здійснюють перегрупування. Ворог не припиняє завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури».

06:50. Орки отримали по зубах під Херсоном. Знищено передовий командний пункт

Радник голови ОП Олексій Арестович розповів подробиці операції:

«Ми накрили передовий командний пункт армійського рівня у Херсонській області. Це крутіше за Чорнобаївку буде. Там було близько 50 старших російських офіцерів. Доля їх невідома, але, гадаю, сумна. Вибухало довго. Передовий командний пункт. Як би ще один (убитий) командувач армії не додався».

Арестович спрогнозував, що до 9 травня росія не матиме переможних досягнень в Україні: «За 5 днів їх наступу успіхи мізерні для такої концентрації військ, а головне відповідно до завдань та їх виконання. Тому до 9 травня вони можуть нічого не здобути».

06:30. Пентагон шукає можливості прискорити виробництво зброї для України

Міністерство оборони США шукає нові можливості для прискорення виробництва зброї та перекидання її в Україну (Reuters)

Пентагон шукає нові шляхи для промисловості США, щоб прискорити виробництво та наростити потужності для створення перевіреної, ефективної зброї, яка потребує мінімальної підготовки та швидко експортується до України.

Міністерство оборони США опублікувало запит для виробників озброєння. Пентагон цікавлять темпи виробництва зброї та комерційні можливості, пов'язані з протиповітряною, протиброньовою, протипіхотною, береговою обороною, а також безпілотними повітряними системами та засобами зв'язку.

05:55. Чотири субмарини рф з Чорного моря проводять ракетні атаки по Україні

Як мінімум 4 підводні човни використовує рф для здійснення атак ракетами типу Калібр по цілям на території України, пише The Times.

У Чорному морі діють щонайменше 4 російські субмарини проекту 877 Палтус, з яких здійснюють ракетні атаки по далеким цілям в українському тилу. Ракети запускають із глибини до 50 метрів, що перешкоджає ефективній фіксації ракетних запусків радарами та супутниками.

Військово-морські експерти Г. Саттон і Бенджамін Піттет припускають, що росіяни почали використовувати підводні човни частіше, після краху крейсера Москва, щоб уникнути ризиків контратаки з боку української берегової охорони.

На їхню думку, є вагомі підстави стверджувати про ракетні запуски із субмарин по цілям в українському тилу через наявність даних у відкритих джерелах інформації про завантаження ракет Калібр та боєголовок на російські підводні човни у військово-морських портах.

Саттон: «Ми не бачимо їх під товщею води (із супутників), але ми можемо бачити, як на них завантажують ракети та боєголовки у портах. Незадовго до вторгнення ми бачили з відкритих даних, як на борт підводних човнів завантажували ракети. Завантаження ракет тривало також після початку вторгнення».

Ці підводні човни здатні запускати ракети типу Калібр з торпедних апаратів. Ракети можуть летіти до цілей з відстані до 2500 км, тобто з Чорного моря можуть досягти всіх українських регіонів.

Крім того, Саттон додав, що російські військові кораблі почали поводитися обережніше вздовж українського узбережжя, щоб не потрапити в зону дії протикорабельних ракет українських сил.

05:00. ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Партнери нарешті почули та передають нам зброю»

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українського народу за підсумками 58-го дня війни, в якому заявив, що «партнери нарешті нас почули і передають нам ту зброю, яку ми просили»:

«Як і щоранку, як і кожного дня, як і кожного вечора, ми сьогодні приділяли максимальну увагу тому, щоб забезпечити наших військових усією необхідною зброєю. Це завдання номер один для нашої держави.

І я вдячний усім нашим партнерам, які нарешті нас почули. Які передають нам те, що ми просили. Тому що ми точно знаємо, що з цією зброєю зможемо врятувати життя тисяч людей. І можемо показати окупантам, що день, коли вони будуть змушені залишити Україну, наближається».

03:30. Названо причину падіння літака Ан-26 у Запорізькій області

Стало відомо, що літак Ан-26 у Запорізькій області впав через туман та низьку висоту польоту.

В Запорізькій ОВА повідомили: «22 квітня о 09:00 ранку в районі Михайлівки Запорізької області впав український літак АН-26, що виконував технічний рейс із Запоріжжя до Ужгорода.

В результаті слідчих дій з'ясовано, що причиною катастрофи став туман та низька висота польоту, через що повітряне судно зачепило високовольтні лінії електроопори».

Внаслідок падіння літака один пілот загинув, що двоє зазнали поранень різного ступеню важкості.

02:45. Гарантії безпеки України. Переговори триватимуть ще тиждень

Переговори щодо гарантій безпеки для України з країнами-партнерами завершаться протягом тижня.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів:

«Наразі продовжуються консультації з країнами-потенційними гарантами безпеки. Важливі для України моменти – це постачання зброї, закрите небо, військові консультації та засоби для швидкої закупівлі додаткового озброєння.

На рівні політичних радників продовжуються консультації з країнами, які заявили, що згодні обговорювати гарантії, які можуть взяти на себе. Безперечно, там будуть різні пакетні гарантії.

Я думаю, що ці питання протягом тижня максимум можуть бути завершені. Ми не хочемо отримати Мінськ-3, наприклад, щоб через кілька років мати знову конфлікт з росією.

Україна хоче отримати такі гарантії безпеки, щоб у разі ескалації поряд із Україною стояли інші країни. Для нас важливо, щоб росія зрозуміла, що якщо вони захочуть напасти, то бачитимуть інші країни з потужними арміями. Йдеться про юридичне право тих країн стати на захист України».

01:40. ФОТО. Укрпошта показала дизайн нової марки про руський воєнний корабель

Укрпошта продовжить випуск марок зі знаменитою фразою українських прикордонників: «Руський воєнний корабель, йди нах*й». Укрпошта випустить другу серію, але вже без корабля, який потопили українські військові.

Прес-служба Укрпошти повідомила, що новий випуск вийде у продаж у травні і стане продовженням попереднього:

«Все почалося з фрази: «Руський воєнний корабль, йди нах*й!» А закінчилося тим, що він справді пішов. Отже, наступний лист буде мати логічну назву – «Руський воєнний корабель... все».

Новий випуск включатиме марки з подвигом Збройних Сил України, які потопили 14 квітня російський крейсер Москва, і купони, на яких відтворено зображення першої марки з кораблем. ⠀

Загальний тираж становить 5 млн примірників з внутрішнім та міжнародним номіналами.

 

01:00. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

00:30. Зеленський сформулював мрію росіян: вкрасти унітаз та померти

Президент України Володимир Зеленський вважає, що росії треба дбати про права російськомовних на власній території, бо мрія росіян зараз – вкрасти унітаз та померти.

«Якщо бути чесним, то територія, де росії варто дбати про права російськомовних, – це сама росія.

Де немає свободи слова, немає свободи вибору, просто не існує права на іншу думку. Де процвітає бідність і де людське життя нічого не варте. Настільки, що вони їдуть до нас, їдуть на війну, щоб украсти собі хоч щось, що нагадує нормальне життя.

Знаєте, як раніше говорили про величезну мрію: побачити Париж і померти. А від їхньої поведінки зараз просто шок. Їхня мрія тепер – вкрасти унітаз і померти».

00:00. Початок 59-го дня війни, 23 квітня

Хронологія війни за днями

Онлайн-трансляція телеканалу Україна 24

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.