Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 квітня 2022, 08:08
34825
11

Усунути кадирова. День 55. Оточення путіна збирається замінити дон-дона

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за вівторок, 19 квітня

| Оновлено 20 квітня 2022, 08:08
34825
11
Усунути кадирова. День 55. Оточення путіна збирається замінити дон-дона
ТГ. дон-дон гондон кадиров

55-й день війни. 19 квітня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Тримаймося разом! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 19 квітня

23:59. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

22:55. У Пентагоні заявили, що Україна отримує літаки та запчастини до них

Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що Україна нещодавно «отримала додаткові літаки та частини літаків, щоб допомогти підняти у повітря більше літаків».

Представник Пентагону поінформував, що США допомогли з «постачанням деяких додаткових запасних частин, які допомогли задовольнити їхні потреби у літаках, але ми не перевозили цілими літаками» для України.

21:40. Азов: Завод Азовсталь знищений практично повністю

Заступник командира полку Азов Святослав «Калина» Паламар розповів, що маріупольський завод Азовсталь розбомблений і знищений практично повністю, українські бійці витягують людей з-під завалів (Радіо Свобода)

«Надпотужні бомби скидаються по всьому заводу Азовсталі і зараз там під завалами перебуває дуже багато людей. Ми не знаємо повністю, яка там ситуація, але Азовсталь розбомблений і знищений практично повністю. Ми витягуємо з-під завалів людей.

Ми воюватимемо, ми використовуватимемо кожен патрон, що залишився у нас, але ми закликаємо батьківщину врятувати цивільних, поранених і забрати тіла. На території Азовсталі облаштовано імпровізований госпіталь, де ховаються громадянські українці, зокрема діти».

21:10. Росіяни готують псевдореферендуми на півдні України, вже є бюлетені

Українська розвідка попереджає, що російська окупаційна адміністрація підготувала проведення псевдореферендумів у захоплених районах Херсонської та Миколаївської областей про оголошення так званих народних республік та приєднання до Росії.

Головне управління розвідки Міністерства оборони: «На окупованій території Херсонської області друкують бюлетені, бланки, брошури, плакати та буклети для проведення голосування на референдумі щодо створення чергової псевдореспубліки ХНР і визнання окупаційної влади.

Місцеві жителі переконані – реального голосування не проводитимуть, крім показових дільниць, організованих як картинка для російських ЗМІ». ГУР МО повідомляє, що окупанти друкували частину бланків та бюлетенів у друкарні у Херсоні за адресою вулиця Горького, 5а.

Паспортні дані місцевих мешканців для фіктивного заповнення бланків та бюлетенів для голосування загарбники взяли із анкет, зібраних під час видачі гуманітарної допомоги. У бажаючих взяти пайок окупанти вимагали заповнити анкети за особистими даними.

У захопленій Снігурівці на Миколаївщині готують так званий референдум про приєднання до Криму, а також вибори проросійського мера. Захід організують проросійськи налаштовані голова місцевої ради Тетяна Мезіна та колишній голова Олександр Ларченко.

Загарбники проводять перепис осіб пенсійного віку в окупованій Снігурівці Запорізької області. Окупаційна адміністрація обіцяє до 1 вересня встановити російську адміністрацію, відкрити відділення Пошти Росії, запустити мобільний та інтернет-зв'язок від російських провайдерів. Українські розвідники мають інформацію, що розпочато видання російських паспортів, у тому числі закордонних.

20:35. Вкрадені в Україні американські комбайни знайшлися у Кадирова

Російські окупанти у Запорізькій області вкрали сільськогосподарську техніку John Deere. Пізніше намародерене майно спливло на агрофірмі, пов'язаній з головою Чечні Рамзаном Кадировим. (УП, Дзеркало тижня)

Один із найгучніших мародерських злочинів стався в Мелітополі – з виставкового майданчика компанії Агротек-Інвест, офіційного дилера виробника сільгосптехніки компанії John Deere (США) в Україні, кадировці викрали три нові комбайни, трактор, три сівалки загальною вартістю 1,5 млн євро, а також 20 тонн фірмових мастил.

Компанії вдалося вирахувати, куди росіяни вивезли вкрадену техніку. Завдяки встановленим на техніці системам фахівці встановили, що техніка знаходиться в Чечні, в селищі Закан-Юрт неподалік Грозного. Судячи з засвітленої адреси завдяки встановленим маячкам, комбайни та трактор пригнали на територію вже ліквідованого держгоспу Закан-Юрт, спеціалізація якого – вирощування зернових.

Селище Закан-Юрт входить в Ачхой-Мартанівський район і відоме тим, що це рідне село голови уряду Чечні Мусліма Хучієва та його брата Тамерлана Хучієва, який очолює адміністрацію району.

Останній відомий також тим, що 11 років був виконавчим директором фонду Ахмата Кадирова (організація імені батька Рамзана Кадирова). У цьому селі коштом фонду будується багато об'єктів, на відкритті яких можна побачити ще одного знакового персонажа – Адама Делімханова, який зараз керує кадировськими окупантами на сході України.

Про фонд Кадирова-старшого тепер знають люди в Мелітополі, оскільки саме від нього жителям окупованих населених пунктів росіяни розвозять гуманітарку фурами, обклеєними портретами Ахмата Кадирова.

20:05. Донецька область: росіяни вдарили ракетами по Краматорську, є загиблий та поранені

Внаслідок ракетних ударів по Краматорську у вівторок одна людина загинула, троє отримали поранення.

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі телемарафону: «Сьогодні були ракетні удари по Краматорську. Били по інфраструктурі та за певними об'єктами. Внаслідок ударів одна людина загинула, троє отримали поранення. Наразі медики борються за їхнє життя.

19 квітня в результаті російських обстрілів у Донецькій області загинули 3 людини: у Краматорську, Авдіївці та Благодатному. Поранення отримали 5 цивільних, у тому числі одна дитина».

19:30. Зведення Генштабу: ЗСУ відновили контроль над Мар'їнкою Донецької області

Збройні сили України здійснили контрнаступ і вибили російських окупантів із Мар'їнки на Донеччині.

Вечірнє зведення Генерального штабу: На Донецькому напрямку, в районі міста Мар'їнка, внаслідок контрнаступу наших військ ворог зазнав втрат і відступив. Підрозділи сил оборони відновили контроль над цим населеним пунктом.

19:05. Нідерланди анонсували постачання в Україну бронетехніки

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив про рішення постачати Україні важке озброєння, зокрема бронетехніку:

«Під час розмови з Володимиром Зеленським міністр оборони і я висловили нашу підтримку Україні у зв’язку з початком нового наступу росії.

Нідерланди постачатимуть Україні важчу техніку, включаючи бронетехніку. Разом із союзниками ми розглядаємо можливість постачання додаткової важкої техніки».

18:40. Зеленський планує продовжити військовий стан ще на 30 днів

Президент Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроект «Про продовження терміну дії воєнного стану в Україні».

Президент вніс до парламенту цей проект закону 19 квітня. Документ передано на розгляд керівництву ВР.

Як випливає з тексту законопроекту та додатку до нього, Зеленський пропонує продовжити дію воєнного стану з 05:00 30 хвилин 25 квітня 2022 року терміном на 30 діб, тобто до 25 травня.

Попередні два укази Зеленського про військове становище також охоплювали періоди 30 днів.

18:15. Росіяни обстріляли Харків: 3 загиблих, 16 поранених

Щонайменше 3 особи загинули та 16 отримали поранення внаслідок російських обстрілів Харкова 19 квітня.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов: «Окупанти знову обстрілюють житлові райони Харкова, зокрема Київський, Індустріальний райони. Росіяни використовують реактивні системи залпового вогню з відстані 35-40 км. Станом на даний момент у Харкові, на жаль, 16 поранених, 3 особи загинули, інформація ще уточнюється.

Також зазнали обстрілів Дергачівський та Чугуївський райони. Українські бригади екстреної медичної допомоги героїчно працюють у посиленому режимі. Закликаю мешканців перебувати в укриттях і без необхідності не виходити на вулицю, оскільки інтенсивність обстрілів у Харкові збільшилася».

17:50. Відбувся п'ятий обмін полоненими: 76 українців повертаються додому

Українська влада провела п'ятий обмін полоненими з російськими окупантами, повернувши додому 76 українців.

Віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук: Серед тих, кого зуміли обміняти, 60 військових, у тому числі 10 офіцерів Збройних сил України.

Також українська влада домовилася про повернення 16 цивільних осіб, яких російські окупанти захопили у заручники.

17:15. Окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі в районі Азовсталі

 Окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі в районі Азовсталі.

Бізнесмен Сергій Тарута повідомив:

«За моєю інформацією, під завалами там близько 300 людей – серед них діти. У вцілілій частині лікарні були поранені захисники і ховалися маріупольці з дітьми».

 Проте радник мера Маріуполя Петро Андрющенко спростував інформацію нардепа Сергія Тарути про те, що у лікарні біля Азовсталі ховалися люди.

«Так, Маріуполь, зокрема зона Азовсталі під щільним бомбардуванням надважких бомб. Але в зоні навколо Азовсталі вже давно ніхто не ховається, особливо у зруйнованій до цього будівлі лікарні».

Також він звинуватив Таруту у спробі «штампувати сумнівні новини у гонитві за хайпом».

 

16:10. Шойгу вперше за три тижні прокоментував війну в Україні

Міністр оборони РФ Сергей Шойгу заявив, що росія послідовно виконує план визволення самопроголошених ДНР та ЛНР.

Шойгу виступив на колегії міноборони РФ (російська служба BBC). Російський міністр заявив, що це США та інші західні країни роблять усе, щоб максимально затягнути хід війни: «Наростаючі обсяги поставок іноземного озброєння наочно демонструють їхні наміри провокувати київський режим воювати до останнього українця».

Шойгу останнім часом рідко з'являється на публіці або робить будь-які заяви. До колегії останнім повідомленням від міністра було передано ним 8 квітня співчуття у зв'язку зі смертю лідера ЛДПР Володимира Жириновського, зазначає BBC.

У березні ЗМІ з'явилися чутки про проблеми здоров'я у російського міністра, оскільки Шойгу довго не виступав публічно: з 11 до 29 березня він не з'являвся перед камерами.

15:30. Поліція провела нові обшуки у Марченка: антикваріат, 20 годин, золото, яйця Фаберже

Силовики продовжують заходи щодо арешту активів суспільства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина народного депутата ОПЗЖ кума путіна віктора медведчука Оксана Марченко.

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції: триває досудове розслідування за фактами протиправних дій посадових осіб товариства (компанія Спорт-Тур), кінцевим бенефіціаром якого є дружина Медведчука.

18 квітня поліцейські провели санкціоновані обшуки на території Києва та Київської області. Повідомляється, що правоохоронці виявили близько 100 картин, антикварні речі, що належать родині затриманого народного депутата, а також мисливську гвинтівку, пістолет BUL, 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки та яйця Фаберже. Сума виявленого майна встановлюється.

Зазначається, що офіс генерального прокурора вже готує клопотання щодо накладення арешту. Надалі заарештовані активи будуть передані в управління АРМА. Кошти, отримані від реалізації заарештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури, зазначають у ДСР.

14:40. путін бачив звернення медведчука, але не відреагував

У кремлі поки що немає реакції на звернення затриманого в Україні кума путіна віктора медведчука до президентів росії та України з проханням обміняти його на тих, хто перебуває в Маріуполі.

Прес-секретар президента росії дмітрій песков сказав журналістам (Інтерфакс): «Бачили (звернення ведмедчука), жодної реакції (путіна) на цей момент немає».

13:05. Франція підтримає нафтове ембарго проти росії

Франція виступає за нафтове ембарго Євросоюзу проти росії та переконуватиме інші країни підтримати цей крок (УП, Reuters). Про це заявив міністр фінансів Франції Брюно Ле Мер.

Міністр сказав, що такий крок обговорюється серед заходів нового пакету санкцій, а президент Франції Еммануель Макрон підтримує його. "Сподіваюся, наступні тижні ми зможемо переконати наших європейських партнерів припинити імпорт російської нафти", -–сказав Ле Мер.

Макрон заявляв, що підтримує газове ембарго. Для Франції це менш болісний крок, ніж для багатьох членів ЄС з огляду на більшу частину атомної енергії в її енергетичному секторі.

Президент Єврокомісії раніше повідомляла, що шостий пакет санкцій ЄС може включити обмежувальні заходи щодо Ощадбанку росії, а також механізм нафтового ембарго проти Москви.

Втім, за її словами, блок не розглядає простої заборони на експорт нафти в європейські держави, бо це призведе до дефіциту та зростання ринкових цін на нафту і, зрештою, до посилення путіна. Для санкцій проти цієї галузі розробляють спеціальні механізми.

Відмова від російської нафти може бути особливим викликом для Угорщини, Словаччини та Болгарії, які купують цей ресурс переважно у росії. Загалом російська нафта становить 25% серед нафтового імпорту Євросоюзу, тоді як газ – 40%.

12:35. лавров відкидає можливість ядерного удару по Україні

Міністр закордонних справ росії сергей лавров запевняє, що росія не розглядає можливість використання ядерної зброї в Україні.

Російські агенції по-різному цитують відповідь лаврова на питання про те, чи росія розглядає можливість застосування ядерної зброї в Україні. Інтерфакс подає таку відповідь: «Тільки звичайне озброєння». РИА Новости цитує лаврова так: «На цій стадії ми розглядаємо опцію звичайних озброєнь».

Крім того, лавров заявив, що росія розпочинає в Україні наступну фазу «спецоперації», тобто новий етап війни: «Ця операція продовжиться, наступна фаза цієї операції зараз починається. Я впевнений, що це буде дуже важливий момент усієї спеціальної операції. Операція спрямована на повне звільнення Донецької та Луганської республік».

12:20. Українські десантники знищили бронегрупу елітної мотострілецької бригади з Томська

Українські десантники знищили мотострілецький підрозділ збройних сил росії з Томська.

Прес-центр командування Десантно-штурмових військ: «Ми продовжуємо публікувати документи знищених російських окупантів, які, виконуючи злочинні накази керівництва держави та свого командування, прийшли з війною в Україну вбивати мирне населення.

Так, нещодавно в районі інтенсивних боїв, українськими воїнами-десантниками було розбито та знищено бронегрупу одного з підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС рф, м. Томськ».

Зазначається, що саме підрозділи цієї військової частини брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця. Водночас, у бою з мужніми українськими воїнами багато «визвольників» згоріли в полум'ї знищених бойових машин, і лише дехто зміг ідентифікувати за наявними документами, зазначають десантники.

11:50. У центрі Мукачево демонтували радянський монумент

У Мукачеві з центральної частини міста демонтували радянський монумент – обеліск слави на честь солдатів, які загинули у Другій світовій війні.

Мукачівська міська рада: Обеліск у центрі міста було демонтовано вранці 19 квітня на виконання рішення виконавчого комітету «Про демонтаж пам'яток історії та монументального мистецтва».

Міськрада нагадує, що у 2016 році на виконання рішення сесії міської ради у Мукачеві відбулося загальноміське консультативне опитування. 76% мукачівців, які взяли участь у міському плебісциті, висловилися за перенесення з почестями поховань загиблих із центральної частини Мукачевого на центральний цвинтар міста.

У 2020 році у Мукачеві відкрили Меморіальний парк та монумент усім воїнам-захисникам. Там встановили монумент воїнам-захисникам – три кам'яні брили з хрестом посередині.

11:20. Масштабний наступ на Донбас: експерти вважають, що він ще не розпочався

Думки українських та іноземних експертів щодо того, що росія вже розпочала свій масштабний наступ на сході України, розділилися: одні впевнені, що російська армія все ще готується до великого бою, інші вважають, що окупанти вже виснажені (New York Times).

NYT: «Високопоставлені українські чиновники заявили, що очікуваний російський наступ на сході України розпочався у понеділок, але деякі їхні колеги та іноземні військові аналітики назвали ці дії просто підготовкою до значно більшого наступу».

Зазначається, що росія посилила обстріл українських міст і завдання ракетних ударів по всій країні, оскільки російські сухопутні війська намагалися просунутися на Донбасі.

10:30. За час війни російська армія втратила 169 літаків та 150 вертольотів

З початку повномасштабної військової агресії проти України російська армія втратила 20800 солдатів, 169 літаків та 150 вертольотів.

Генштаб: Загальні бойові втрати противника з 24.02 до 19.04 орієнтовно склали:

  • особового складу – близько 20800 осіб ліквідовано,
  • танків – 802 од.,
  • бойових броньованих машин ‒ 2063 од.,
  • артилерійських систем – 386 од.,
  • РСЗВ – 132 од.
  • засоби ППО – 67 од.,
  • літаків – 169 од.,
  • вертольотів – 150 од.,
  • автомобільної техніки – 1495 од.,
  • кораблі/катери – 8 од.,
  • цистерн з ПММ – 76,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 158,
  • спеціальна техніка – 27,
  • пускові установки ОТРК/ТРК – 4.

09:45. У Маріуполі росіяни б'ють не лише по Азовсталі, а й по житловому сектору

У заблокованому російською армією Маріуполі окупаційні війська не лише скидають бомби на Азовсталь, а й хаотично обстрілюють житловий сектор, куди лише напередодні пустили цивільних осіб.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко: «Окупанти завдають ударів не лише надпотужними бомбами по Азовсталі, але з артилерії та танків продовжують хаотичне завдання ударів по житловому сектору Лівобережного району по лінії від бульвару Меотиди.

При цьому вчора окупанти відкрили доступ цивільним до цієї зони для збирання речей із будинків. З урахуванням обов'язкових білих стрічок, якими росіяни позначають себе, окупанти продовжують використовувати громадянське населення як приманку для українських снайперів».

08:00. США пригрозили Китаю наслідками за допомогу росії

Сполучені Штати попередили Китай про серйозні наслідки, якщо той надасть росії зброю або допомагатиме обійти санкції.

Представник Держдепу США Нед Прайс (Радіо Свобода): «Якщо Китай надаватиме зброю та військове спорядження або спробує допомогти росії обійти санкції, то він зіткнеться з серйозними наслідками не лише з нашого боку, а й з боку наших союзників та партнерів».

У США продовжать уважно стежити за рівнем підтримки, яку Китай надає росії. У Китаї неодноразово заявляли, що санкції проти росії лише посилюють ситуацію, і закликали США сприяти миру практичними діями.

07:10. Генштаб: На Харківщині ворог розвертає зенітні ракетні дивізіони

Російські загарбники перекидають додаткові зенітні ракетні дивізіони ЗРК Тор, а також розгортають у Бєлгородській області зенітні ракетні дивізіони С-400 та С-300.

Генштаб ЗСУ: Противник намагається продовжувати наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей, а також утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.

05:20. Байден і Макрон скликають світових лідерів через новий наступ рф

Президент і Джо Байден і лідер Франції Еммануель Макрон проведуть у вівторок, 19 квітня, нараду з іншими главами держав з приводу нового наступу росії на Україну (BFMTV).

Сполучені Штати скликають нараду з главами кількох держав: Франції, Німеччини, Великої Британії, Канади, Італії, Польщі, Румунії щодо нового наступу Росії на Україну.

Також будуть присутні генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн і президент Європейської ради Шарль Мішель.

04:40. Пентагон спростував інформацію про збитий український літак зі зброєю

Пентагон спростував, що росія нібито збила український військово-транспортний літак у районі Одеси з великою партією озброєння від західних країн (Радіо Свобода).

Чиновник Міністерства оборони США на закритому брифінгу 18 квітня сказав: «Я не бачив повідомлень, що вказують на те, що західна зброя була збита росіянами. Мені нічого не відомо з цього приводу, і я нічого не бачив із цього приводу. Жоден літак не було збито. Немає жодних ознак того, що вони (росіяни) нанесли удар по вмісту допомоги».

Про те, що нібито «російськими засобами протиповітряної оборони в районі Одеси збито в повітрі український військово-транспортний літак, який доставляв велику партію озброєння, яку поставили Україні західні країни» 16 квітня на брифінгу повідомив представник Міноборони Росії Ігор Конашенков. Цю заяву активно цитували у провладних російських ЗМІ.

03:50. Протиповітряна оборона 18 квітня знищила 7 ворожих цілей

У понеділок Протиповітряна оборона України ліквідувала російський літак, чотири безпілотники та дві крилаті ракети ворога.

Прес-центр командування Повітряних сил ЗСУ: «За добу 18 квітня підрозділи ППО Повітряних сил та Сухопутних військ знищили сім повітряних цілей російських окупантів: 1 літак (винищувач Су-30), 4 БпЛА (ОТР), 2 крилаті ракети.

Авіація Повітряних сил продовжує виконувати завдання з охорони повітряного простору та завдання вогневих поразок по російським окупаційним військам».

03:10. Відкрився тимчасовий міст для автомобільного сполучення між Києвом та Житомиром.

На Київщині відкрили тимчасовий міст через річку Ірпінь у селі Стоянка. Переправ дозволить відновити більш-менш нормальне автомобільне сполучення між Києвом і Житомиром.

Міст знаходиться на трасі М-06 Київ – Чоп і призначений для легкових та маловантажних автомобілів. А для вантажівок передбачено об'їзд через населені пункти Гореничі та Білогородка.

Урядовий портал: «Це тимчасове рішення, паралельно ведуться роботи з демонтажу зруйнованого мосту, і вже за кілька місяців плануємо побудувати та відкрити один проїзд новим мостом на трасі М-06».

02:00. Усунути кадирова. Оточення путіна почало підготовку до заміни дон-дона

Новини з мордору: сурков перебуває під домашнім арештом, у Кадирова серйозні проблеми

01:00. Зеленський: Битва за Донбас почалася, генерали Росії діють обережніше

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські генерали вбили дуже багато своїх солдатів, тому під час нового наступу поводяться обережніше:

«На сході та півдні нашої держави окупанти намагаються атакувати останнім часом трохи продуманіше, ніж це було раніше. Тиснуть, шукають слабке місце в обороні нашої держави, щоб знайти і зайти туди основними силами.

Мабуть, російські генерали, які звикли не рахувати якихось втрат, убили вже стільки російських військових, що навіть їм доводиться бути обережнішими, бо нікого не залишиться, щоб наступати. Втім, нехай не сподіваються, що це їм допоможе. Це питання лише часу – коли всю територію нашої держави буде звільнено.

російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувалися: значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу. Скільки б туди не зганяли російських військових, ми боротимемося. Ми захищатимемося. Ми це робитимемо щодня. Нічого українського не віддамо, а чужого – нам не треба.

І я вдячний усім нашим бійцям, усім нашим героїчним містам на Донбасі, Маріуполі, а також містам Харківщини, які тримаються. Які захищають долю всієї держави, стримуючи сили загарбників. Рубіжне, Попасна, Золоте, Лисичанськ, Сєверодонецьк, Краматорськ та решта, які протягом усіх цих років і назавжди – з Україною».

00:00. Початок 55-го дня війни, 19 квітня

Хронологія війни за днями

Онлайн-трансляція телеканалу Україна 24

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Виграй футболку Зінченка з підписом за донат
Війна | 24 квітня 2024, 13:42 1
Виграй футболку Зінченка з підписом за донат

Всі кошти підуть на FPV-дрони в підрозділ, де служить журналіст Sport.ua Михайло Шаповалов

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владислав Рейский
doncondom шут обычный
IvanLa
чи потрібна росмовна версія сайту після 24 ллютого?
IvanLa
чи потрібна росмовна версія сайту після 24 лютого?⠀російська з'явилась в Україні, бо сто років тому м'ясники московські зробили всеукраїнську тотальну "Бучу"⠀Ми, на жаль, спостерігаємо це в реальному часі⠀Для чого захищати спадок вбивць, мародерів і гвалтівників 10річних дівчаток?
Андрій Гусак
ЦЕ МАЄ БУТИ ГОЛОВНОЮ НОВИНОЮ НА ГОЛОВНІЙ СТОРІНЦІ КОЖНИЙ ДЕНЬ
nazar
І скільки ж ще часу ви будете генерувати українську версію сторінки шляхом гугл-транслейту з російської ?! ((
Ярошук Денис
Славяне предатели, полная zопа!!!!!