Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 квітня 2022, 04:46
37848
0

Україні дають танки. День 46. Орків з рф знищують тисячами

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за неділю, 10 квітня

| Оновлено 11 квітня 2022, 04:46
37848
0
Україні дають танки. День 46. Орків з рф знищують тисячами
Getty Images/Global Images Ukraine

46-й день війни. 10 квітня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Тримаймося разом! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 10 квітня

23:59. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

23:20. Партнери рашки. Китай таємно завіз до Сербії сучасні системи ППО

Китайські транспортні літаки ввезли до Сербії сучасні зенітно-ракетні комплекси HQ-22 класу повітря, за даними журналістів міжнародного агентства Associated Press,

Журналісти та військові експерти стверджують, що вранці 9 квітня 6 транспортних літаків Y-20 Військово-повітряних сил КНР приземлилися в міжнародному аеропорту Белграда імені Ніколи Тесли. На бортах літаків, найімовірніше, були сучасні китайські зенітно-ракетні комплекси HQ-22, які сербський уряд придбав у Китаю ще 2019 року.

6 літаків летіли разом через повітряний простір двох країн-членів НАТО – Туреччини та Болгарії. На думку військових експертів, це мало стати демонстрацією сили та впливу Китаю. Сербський президент Александар Вучич заявив, що він покаже останню гордість сербського війська у вівторок, 12 квітня, чи середу, 13 квітня.

Американські чиновники раніше радили Сербії відмовитися від цієї угоди, оскільки інтеграція країни з Європейським Союзом та західними партнерами передбачає, що її озброєння має бути сумісним із типами озброєння західних країн.

Сербія підтримує тісні партнерські відносини з Китаєм та Росією, а також у попередні роки купувала російські та китайські типи озброєння.

22:50. КЛИЧКО: «Ворог може знову спробувати взяти Київ за два дні»

Мер Києва Віталій Кличко не виключає, що російські війська знову намагатимуться взяти столицю:

«Те, що ворог відступив від Києва, не означає, що він відмовився від прагнення захопити столицю. Тому не можна виключати подальшу спробу орків взяти Київ за 2 дні. І столиця має й надалі бути готовою до оборони».

Брат мера Володимир Кличко підтвердив: «Ми очікуємо, що російські війська повернуться і атакуватимуть столицю України».

Останніми днями, після відведення російських військ із регіону, до Києва почали повертатися багато людей.

22:15. Макрон чи Ле Пен? Стало відомо, хто виграє 1-й тур виборів у Франції

У Франції відбувається перший тур виборів президента країни. Після екзит-полів уже зрозуміло, що знадобиться другий тур.

Чинний президент Еммануель Макрон у першому турі отримує 28,6%, випередивши ультраправого кандидата Марін Ле Пен (24,4%), про що свідчить екзит-пол. Другий тур між двома лідерами пройде 24 квітня.

Майже впритул до Ле Пен наблизився ультралівий кандидат Жан-Люк Меланшон – екзит-пол дає йому 20,2%. Результат дружнього до путіна ультраправого кандидата Еріка Земура виявився низьким – політик, який тривалий час претендував на вихід у другий тур, набрав лише 6,8%. Ще менше отримала кандидат від республіканців Валері Пекресс – 4,6%.

За оцінками Ifop-Fiducial, явка у першому турі склала 73,3%. Це нижче, ніж у 2017 (78,69%) та у 2012 (79,48%) роках. Раніше попередні опитування прогнозували Макрону перемогу в другому турі над Ле Пен з показником 53% проти 47%, а першому турі Макрон мав здобути 28%, а Ле Пен – 23%.

21:30. Краматорськ: кількість загиблих від російського удару зросла до 57

Внаслідок ракетного удару рф по залізничному вокзалу в Краматорську 8 квітня загинуло 57 людей, 109 людей поранено.

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко сказав: «Станом на 11 ранку кількість загиблих збільшилася до 57, і з того часу не зростала. Поранено внаслідок обстрілу 109 людей.

Поранених у легкій формі одразу відпускають додому. Усі більш серйозно поранені вже у безпечному регіоні, вся необхідна допомога надається».

20:40. В уряді Словаччини підтвердили переговори з Україною щодо продажу гаубиць Zuzana

В уряді Словаччини підтвердили чутки про переговори між Братиславою та Києвом щодо продажу самохідних артилерійських установок Zuzana 2.

Міністр оборони Словаччини Ярослав Надь сказав: «Я можу підтвердити, що ми ведемо переговори». Інших деталей не надав. ЗМІ із посиланням на свої джерела повідомляють, що обговорюється придбання 16 гаубиць.

Зузана – модернізований варіант САУ DANA M2, які вже знайомі українським військовим. Гаубиця може вражати цілі на відстані понад 39 кілометрів і здатна робити 5 пострілів за хвилину. Ці артилерійські системи використовуються в арміях Польщі, Чехії та Грузії.

19:50. рф намагається зібрати сили, щоб наступати хоча б на Донбасі

Дані Генштабу ЗСУ: рф докладає зусиль, щоб підготуватися до проведення наступальної операції на сході України.

У росії тривають заходи щодо перегрупування, нарощування системи управління та матеріально-технічного забезпечення військ. Окупанти здійснюють переміщення батальйонних тактичних груп зі складу Східного та Центрального військових округів до прикордонних з Україною районів Білгородської, Воронезької та Курської областей.

19:00. Аналіз ситуації на фронті від Олексія Арестовича

18:45. Ракетні удари по Дніпру продовжуються. Постраждали 6 рятувальників

Внаслідок російських ракетних ударів по місту Дніпро повністю знищено міжнародний аеропорт, постраждали 6 рятувальників ДСНС.

Голова ОДА Валентин Резніченко: «У нас шість поранених рятувальників. Вони перебувають у лікарнях. Одна дівчина важка, її зараз оперують. Підрозділ рятувальників потрапив під ворожий ракетний обстріл, коли розбирав завали на місці ранкової атаки».

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук: «Дніпропетровщина, 15:20. Знову ракетні удари по області. Три прильоти – на територію аеропорту в обласному центрі. Зруйновано також інфраструктуру поруч із аеродромом».

18:15. ВІДЕО. Як виглядає зруйнований орками аеропорт у Миколаєві

Журналісти показали, як виглядає зруйнований рашистами Миколаївський аеропорт.

Це стратегічно важливе місце, тому миколаївський аеродром став метою потужних ворожих обстрілів.

Інфраструктуру аеропорту повністю зруйновано, проте взяти Миколаїв оркам не вдалося.

17:40. Два злочинці, лукашенко та путін, полетять на Далекий Схід, щоб обговорити Україну

12 квітня лукашенко поїде до путіна, щоб відсвяткувати День космонавтики. На зустрічі обговорюватимуть Україну.

Цього дня путін та лукашенко прилетять на космодром Східний та оцінять хід його будівництва. Космодром знаходиться на Далекому Сході в Амурській області. Після цього вони дадуть прес-конференцію.

ЗМІ росії пишуть: звичайно ж, у журналістів накопичилося до путіна та лукашенка безліч питань. Йтиметься і про ситуацію в Україні, білорусь хотіла б виступити одним із гарантів безпеки, цю ідею підтримує й Москва.

17:00. Київська область: правоохоронці підтвердили смерть 1222 людей від рук окупантів

За даними Офісу Генерального прокурора, українські правоохоронці підтвердили загибель 1222 мешканців Київщини від рук російських окупантів.

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова в інтерв'ю британському телеканала Sky News сказала:

«Станом на ранок 10 квітня ми знайшли тіла 1222 мешканців, які загинули під час російської окупації Київської області. Це лише у Київській області. Причому російські окупанти знищили Бородянку, незважаючи на те, що у місті взагалі не було військових об'єктів та військових підрозділів».

Офіс Генерального прокурора розпочав 56 кримінальних проваджень за статтями військових злочинів та злочинів проти людяності.

16:50. Брифінг Олексія Арестовича

16:20. У Херсоні військові Росії розігнали мітинг, а в Новій Каховці провалився мітинг росіян

У Херсоні на площі біля кіноконцертної зали «Ювілейний» мешканці зібралися на мирний мітинг, але його розігнали російські військові, а в Новій Каховці на Херсонщині на проросійську акцію зібралося кілька десятків ряжених (УП, Суспільне).

У неділю в Херсоні біля ККЗ Ювілейний пройшов мирний мітинг, присвячений пам'яті жертв російської агресії, окупанти його розігнали, повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

У центрі міста з боку Ювілейного були чутні постріли. Напевно, для розгону мирних жителів російські військові застосували зброю. Чи є травмовані та затримані – невідомо.

Соболевський також повідомив, що у Новій Каховці пройшла «вистава орків»:

«Коли на проукраїнський мітинг виходять тисячі та за власним бажанням – це дії на поклик серця. Коли кілька десятків, маю сумнів навіть у тому, що це громадяни нашої держави, з прапором нації вбивць намагаються зробити хоч якусь картинку мітингу – це дії суто в рамках театральної вистави».

15:40. У Дніпрі повністю зруйнований аеропорт і його інфраструктура

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко розповів, що у Дніпрі повністю зруйнований аеропорт та його інфраструктура:

«На жаль, орки зачастили сьогодні зі своїми атаками. У нас знову «прильоти». У Звонецькому поцілили в інфраструктурний об‘єкт. Там зараз працюють рятувальники. Дані про руйнування та кількість жертв уточнюємо. 

І повторна атака на аеропорт у Дніпрі. Від нього вже не лишилося живого місця. Зруйнований і сам аеропорт, і інфраструктура поряд. А ракети летять і летять. Кількість постраждалих з’ясовуємо. Щойно буде інформація – повідомлю».

15:20. Зеленський: «Якщо Маріуполь, серце війни, перестане битися – у нас будуть слабкі позиції»

Президент Володимир Зеленський вважає, що бої за схід України і, зокрема, за Маріуполь, визначать хід війни – і якщо ЗСУ зазнають поразки, росіяни можуть залишити переговори та знову окупувати деокуповані території (AP):

«Маріуполь – це, знаєте, серце цієї війни сьогодні. Воно б'ється – ми воюємо, ми міцні. Якщо воно перестане битися – у нас будуть слабші позиції. Захисники міста – люди, які відтягли на себе велику кількість ворога.

Чим міцніша наша позиція в Маріуполі, тим міцніша наша позиція буде на сході держави, в районі ООС, і якщо вони будуть міцнішими, то й стіл переговорів буде для нас ближчим, і ми матимемо переваги в діалозі з рф.

Якщо у нас ситуація буде слабкою за всіма цими напрямками, то ми можемо не дочекатися зустрічі. Тому що тоді росія робитиме всі ці кроки, які можуть призвести до повернення до тих міст, які ми зараз деокупували. Вони можуть піти й на це. Тоді вже наша ситуація в переговорах буде слабшою і, можливо, навіть не цікава російській стороні. Так може бути. На жаль, ми констатуємо. Ми віримо у наш результат, у нашу перемогу.

Йти на переговори після тортур українців складно, але ми маємо не втрачати можливості на дипломатичне рішення, якщо вони будуть у нас. Люди сприймуть мир у будь-якому разі, тому що люди хочуть, щоб ця війна закінчилася. На наших умовах, умовах незалежності України, але кожна сім'я щось втратила – і я не думаю, що їх задовольнить будь-який світ на будь-яких умовах.

Але якщо ми говоримо не емоційно, то війна має закінчитися миром, або це завершиться мільйонами жертв. І навіть там, де мільйон жертв, добігає кінця війна. Так, ми маємо боротися – але заради життя. Ти не можеш боротися заради пилюки, коли вже нічого немає, немає людей».

14:30. Зеленський: «Частину західної зброї поставили надто пізно»

Президент Володимир Зеленський заявив, що певні види озброєння, що надаються західними партнерами, надійшли надто пізно (AP):

«Все обладнання, все, що вони вже надсилають, для деяких видів обладнання це зроблено пізно. Бо коли ми, наприклад, говоримо про Маріуполь, коли ви втрачаєте тисячі людей, і що тепер? Від лідерів деяких країн я бачу 100-відсоткову підтримку, це дійсно так. А деякі європейські лідери змінили позицію, але ви бачите ціну цих змін.

На запитання, що достатньо зброї отримала Україна, щоб зробити різницю у війні, президент відповів: «Ще ні, ще ні». Президент також сказав, що, якби Україна була членом НАТО, цієї війни не було б, або вона виглядала б іншим чином: «Вона б інакше розверталася, у нас було б плече близьких сусідів, ми б разом могли воювати. Але впевнений, що війни все ж таки не було б».

13:50. Українські бійці ліквідували ворожу колону, що прямувала у бік Ізюму

У ніч на 10 квітня на Харківщині українські військові знищили ворожу колону, що прямувала у бік Ізюма.

Глава ОВА Олег Синегубов: «Сьогодні вночі чергових успіхів досягли наші військові ЗСУ – знищено велику колону ворожої техніки та живої сили, що прямували у бік Ізюма.

Також у Вільхівці Збройні Сили повністю завершили зачистку території. Бійці 92-ї бригади виявили яму з трупами російських солдатів. Це приклад того, як ці нелюди діють навіть зі своїми.

Влада продовжує евакуацію з Лозової, вже виїхали близько 20 тисяч людей. Посилюється доставка гуманітарної допомоги до територіальних громад. Усіх волонтерів, хто може допомагати, просимо звертатися до органів місцевого самоврядування та РДА».

13:20. Збройні сили України знищили склад із боєприпасами окупантів

Артилеристи Збройних Сил потрапили до складу боєприпасів російських окупантів.

ОТУ Схід: «Українські розвідники в районі відповідальності ОТУ Схід виявили черговий склад із боєприпасами російських фашистів.

Артилеристи успішно завдали вогневої поразки. Як завжди, професійна та чітка робота наших захисників».

12:40. Ірпінь: розпочали проводити воду зі столиці

У неділю, 10 квітня, в Ірпені почали прокладати водогін із Києва, а Червоний Хрест виділив на це 20 млн грн.

Мер міста Олександр Маркушин: «Незважаючи на те, що сьогодні неділя, в Ірпені протягом дня знову кипітиме робота. Відправляємо чергову групу волонтерів на прибирання міста.

Завершуємо будівництво переправи через річку. Починаємо прокладати водогін із Києва. У цьому нам допомагають Київводоканал, Житомирводоканал, підрядники. Суспільство Червоного Хреста для забезпечення ірпінців водою виділило 20 млн грн».

11:30. Арестович: Мелітополь стає Чорнобаївкою

9 квітня ЗСУ завдали удару по аеродрому в Мелітополі, де сконцентрувалися російські військові підрозділи.

«Накрили мелітопольський аеродром, також із пунктом управління. Рвалося години зо дві. Любо-дорого», – сказав радник керівника офісу президента Олексій Арестович.

11:15. Арестович: Росія вже почала наступ на Донбас, йде перший етап

Радник голови ВП Олексій Арестович повідомив, що наступ уже триває 3-4 дні, очікується прибуття підкріплення для другого етапу – це 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп), які приїжджають з Далекого Сходу, останні з Росії, 5-а армія; і ті, кого вивели з півночі у нас – від Києва, Чернігова та Сум.

Арестович зазначив, що з півночі, від Ізюма, наступ іде, але з півдня у Росії не виходить.

10:50. У неділю, 10 квітня, мають запрацювати 9 зелених коридорів

На 10 квітня заплановано роботу 9 гуманітарних коридорів для Донецької, Луганської та Запорізької областей, повідомила віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук:

  • Маріуполь – Запоріжжя (на власному транспорті).
  • Бердянськ – Запоріжжя. 
  • Токмак – Запоріжжя. Місце зборів: вул. Шевченка, 5. 
  • Енергодар – Запоріжжя. Місце збору автомобілів оголосить місцева влада. 
  • Сєвєродонецьк – Бахмут. Місце зборів: проспект Хіміків, 28.
  • Лисичанськ – Бахмут. Місце зборів: РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324.
  • Попасна – Бахмут. Місце зборів: вул. Первомайська, 42.
  • Гірське – Бахмут. Місце зборів: вул. Гагаріна, 13.
  • Рубіжне – Бахмут.

10:20. ВСУ збили 2 ворожих безпілотників над Дніпропетровщиною

Українські військові збили два ворожі безпілотники над Дніпропетровщиною.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко: «Є хороша новина. Вночі над Дніпропетровщиною наші військові збили два ворожі безпілотники. Мій архів перемог ЗСУ поповнюється. Слава нашим військовим! Слава Україні!»

09:50. На Дніпропетровщині майже щогодини сирени, є ворожі прильоти

На Дніпропетровщині ворог вдарив по інфраструктурному та промисловому об'єктах, є постраждалий.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко: «Для нашої області це була доба антирекордів. Сирени практично щогодини. І, на жаль, є прильоти в різних районах. У Дніпрі ворожими ударами знищено інфраструктурний об'єкт. Пожежу там рятувальники гасили кілька годин. Є один постраждалий.

У Павлоградському районі ракета потрапила у промисловий об'єкт. Зруйнувала приміщення та викликала загоряння. Люди не зачеплені. У Дніпровському районі згоріла будівля фермерського господарства. На щастя, ніхто не постраждав».

09:30. Україна отримала пропозицію на купівлю 100 самохідних гаубиць із Німеччини

Німецька компанія Krauss-Maffei Wegmann пропонує поставити Україні 100 самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000 (УП, Welt) За даними видання, відповідна пропозиція була направлена ​​до Міністерства економіки Німеччини.

Вартість 100 гаубиць, включаючи навчальний комплект та запасні частини, становить 1,7 мільярда євро. Як альтернатива, також пропонуються гаубиці у варіанті на БТР Boxer за 1,2 млрд євро. У той час як танкам у бою доводиться підбиратися відносно близько до цілей супротивника, Panzerhaubitze 2000 може вести вогонь на відстані понад 30 кілометрів.

Як повідомляють українські урядові кола з посиланням на пропозицію KMW, постачання самохідних гаубиць проходитимуть за круговою схемою. Бундесвер у найкоротші терміни надасть Києву 100 своїх гаубиць, а прогалини, що утворяться, будуть потім заповнені промисловістю на другому етапі.

Перші нові гаубиці можуть бути поставлені через 30 місяців після підписання контракту, тобто не раніше за другу половину 2024 року. Повне постачання буде завершено до 2027 року.

08:30. Макрон проти Ле Пен: у Франції відбувається перший тур виборів президента

У неділю у Франції відбувається перший тур президентських виборів, у якому, як чотири роки тому, лідерами є Еммануель Макрон і Марін Ле Пен.

Ще кілька тижнів тому опитування громадської думки вказували на легку перемогу центриста Еммануеля Макрона, якому сприяла його активна дипломатія по Україні, сильне відновлення економіки та слабкість роздробленої опозиції.

Але його пізній вступ у передвиборчу кампанію, з одним великим мітингом, який навіть його прихильники визнали невражаючим, і його зосередженість на непопулярному плані підвищення пенсійного віку підірвали рейтинги президента разом із різким зростанням інфляції.

На противагу цьому, антиімміграційна, євроскептична ультраправа лідер Марін Ле Пен впевнено їздила Францією з кампанією і зуміла домогтися зростання свого рейтингу. У той же час, її конкурент із ультраправого табору Ерік Земмур, за прогнозами, має незначну підтримку.

Якщо припустити, що Макрон і Ле Пен пройдуть у другий тур, президент зіткнеться з проблемою: багато лівих виборців сказали в опитуваннях, що на відміну від 2017 року вони не голосуватимуть за Макрона у другому турі лише для того, щоб не допустити до влади Ле Пен.

Голосування триватиме до 19:00 за київським часом, коли будуть опубліковані перші екзит-поли. Такі опитування зазвичай дуже надійні у Франції (УП).

07:25. Ворог намагається прорватися під Ізюмом, штурмує Маріуполь, агітує за «ХерНР»

Російські окупаційні війська безуспішно намагаються прорвати оборону ЗСУ під Ізюмом на Харківщині, штурмують Маїруполь, на Херсонщині посилюють агітацію, а на Луганщині - мобілізацію.

Ранкове зведення Генштабу ЗСУ 10 квітня: Противник намагається прорвати оборону підрозділів Збройних сил України в районі міста Ізюм та встановити повний контроль над містом Маріуполь. Також, окупанти роблять спроби покращити тактичне становище своїх підрозділів на Миколаївському напрямку.

05:10. Розвідка Британії: росіяни далі використовують саморобну вибухівку

росіяни продовжують використовувати саморобні вибухові пристрої – щоб завдати шкоди українцям, знизити моральний дух та обмежити пересування.

За даними британської розвідки, війська росії також продовжують завдавати ударів по інфраструктурних об'єктах, ризикуючи завдати шкоди цивільним. Як приклад, наводиться попадання росіянами до цистерни з азотною кислотою у Рубіжному Луганській області.

Вихід росії з півночі України залишає свідоцтва про напади на мирних жителів – це наявність масових поховань, використання заручників як живий щит та мінування об'єктів цивільної інфраструктури.

04:10. BBC: розвідка Заходу ще влітку знала, що РФ планує вторгнення

Західна розвідка вже влітку 2021 року побачила, як невелика група чиновників росії планує повномасштабне вторгнення в Україну.

Представник західної розвідки сказав BBC Україна: «Влітку ми побачили, як невелика група чиновників планує повномасштабне вторгнення.

Деякі російські чиновники вперше дізналися про намір росії діяти проти України, коли почули про це від директора ЦРУ Вільяма Бернса, коли він прибув до Москви на початку листопада».

03:20. Берлусконі заявив про скоєні рф злочини в Бучі і засудив вторгнення в Україну

Екс-прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі засудив вторгнення рф в Україну (La Repubblica, УП):

«Я розчарований і засмучений рішеннями путіна, у Бучі було скоєно військові злочини, і росія не може цього заперечувати. Ми маємо покласти край жорстокості війни, і Італія має працювати над досягненням прийнятного для всіх компромісу».

Берлусконі додав, що «свобода України має бути гарантована».

02:30. Орків, які копали траншеї в Рудому лісі, очікує променева хвороба

Керівник Енергоатому Петро Котін відвідав одну з ділянок Рудого лісу в Чорнобильській зоні, де російські окупанти копали траншеї і заявив, що на них, вочевидь, чекає променева хвороба:

На місці, де копали окупанти, зафіксували аномально високі показники радіаційного фону. Показник зовнішнього опромінення (гамма-фон) у місцях виміру становив 3,2–4,0 мкЗв/годину (мікрозіверт на годину), що у 10–15 разів перевищує норму.

Один із показників, що формує внутрішнє опромінення, отримане окупантами від поверхні ґрунту (бета забруднення), у місцях виміру становив по 90 Sr, що у 160 разів більше за норму.

Іншим фактором внутрішнього опромінення є Альфа забруднення, яке формується в результаті розкиданих на цій ділянці Рудого лісу фрагментів опроміненого ядерного палива, кладки графіту і т.д. Ці фрагменти зараз розташовані на глибині 40–80 см, окупанти ж копали і глибше».

При попаданні всередину організму такий вид опромінення впливає в десятки та сотні разів потужніше, ніж від гамма- та бета-випромінювання. Таким чином, на всіх окупантів, які майже 30 днів базувалися і копали в Рудому лісі, чекає променева хвороба різних ступенів тяжкості.

01:30. Танки від союзників по НАТО в Україну будуть доставлені протягом найближчих днів

США допомагають передачі танків від союзників по НАТО в Україну найближчим часом (CNN).

Очікується, що США допоможуть сприяти передачі танків від союзників НАТО в Україну, за словами високопосадовців США. Повідомляється, що це будуть танки Т-72 радянських часів, досвід експлуатації яких мають українські військові. Вони будуть доставлені протягом найближчих днів.

01:00. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

00:00. Початок 46-го дня війни, 10 квітня

Хронологія війни за днями

Онлайн-трансляція телеканалу Україна 24

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.