Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 березня 2022, 07:38
39922
0

Цукру вже немає. День 24. Це не санкції, а спеціальна фінансова операція

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за суботу, 19 березня

| Оновлено 20 березня 2022, 07:38
39922
0
Цукру вже немає. День 24. Це не санкції, а спеціальна фінансова операція
Twitter

24-й день війни. 19 березня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із військовою агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Тримаймося разом! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 19 березня

23:59. Відеозвернення Президента України Володимира Зеленського

23:05. російський посол: хто сказав, що ми не маємо планів проти країн НАТО

Посол росії в Боснії та Герцеговині Ігор Калабухов вкотре відзначився скандальними заявами.

російський дипломат дав відверте інтерв'ю телеканалу Face TV. Раніше Калабухов заявив, що БіГ має право вирішувати, бути членом НАТО, але Москва залишає за собою право реагувати на таку можливість і пригрозив повторенням подій в Україні: «Якщо Боснія та Герцеговина) вирішить бути учасником чогось, це внутрішня справа. Але інша річ – наша реакція. На прикладі України ми показали, чого ми очікуємо. Якщо буде загроза, ми реагуватимемо.

У новому інтерв'ю посол спробував виправдати свою попередню заяву: «Ми не проти вступу до НАТО. Це не загроза, можливо попередження. Вирішуйте самі. Це як замкнене коло, я вже сказав. Дозвольте припустити, наприклад: БіГ стала членом НАТО і Брюссель вирішує поставити туди ядерні ракети, спрямовані на Москву. Ми оцінюватимемо стратегічну ситуацію, тому я вважаю, що виходом має бути європейська система, а не НАТО».

На питання, чому росію «не турбують» сусідні країни, які вже входять до НАТО, Калабухов відзначився черговою скандальною заявою: «Звідки ви знаєте, що ми не нічого плануємо проти Хорватії, Угорщини чи Польщі? Ми маємо плани проти НАТО. Ми оцінюємо геостратегічну ситуацію, дивимося, звідки йдуть загрози та реагуємо».

22:50. Ірина Верещук про гуманітарні коридори

22:30. Супутники зафіксували, як виглядає театр у Маріуполі після бомбардувань

Компанія Maxar Technologies 19 березня зафіксувала зі своїх супутників масштаб руйнувань драматичного театру в Маріуполі.

На знімку видно, що центральна частина театру, де розташована зала, зруйнована вщент. Також чітко видно напис великими літерами російською мовою ДІТИ перед театром.

21:50. Туреччина каже, що путін вже не збирається розмовляти із Зеленським

Турецька влада заявляє, що посилено працює над організацією зустрічі українського президента Володимира Зеленського з російським президентом владіміром путіним, але росія поки не виявляє бажання.

Представник адміністрації президента Туреччини Ібрагім Калін:

«У розмовах із Зеленським і путіном наш президент [Ердоган] висловив свою пропозицію припинити війну і провести зустріч двох лідерів у Туреччині. Пан Зеленський готовий до цього. путін, на противагу, вважає, що сторони поки що не досягли загального бачення, щоб проводити переговори на рівні глав держав.

Ердоган пропонує зафіксувати на переговорах Зеленського та путіна основні моменти, за якими можливий компроміс, а потім продовжуватимуться більш детальні переговори делегацій щодо угоди. Турецький президент готовий бути посередником у цих переговорах та запропонувати майданчик для переговорів у Туреччині».

путін у розмові з Ердоганом озвучив шість вимог до України:

  • нейтралітет України та відмова від майбутнього вступу до НАТО;
  • демілітаризація і взаємне надання гарантій безпеки за австрійською моделлю безпеки;
  • денацифікація;
  • скасування обмежень для широкого вживання російської мови;
  • визнання ДНР та ЛНР;
  • визнання російської анексії Криму.

21:05. Обстріл Харкова: є загиблі, спалахнули пожежі

Внаслідок обстрілів Харкова російськими військами на Північній Салтівці та Великій Данилівці спалахнули пожежі.

Жителі міста також повідомляють про попадання снарядів до житлових будинків у районі ХТЗ. За попередньою інформацією Центру екстреної медичної допомоги, загиблі та поранені, серед них дитина.

20:30. З-під завалів казарми у Миколаєві дістали не менше 50 тіл загиблих

З-під завалів військової казарми в Миколаєві, зруйнованої внаслідок ракетного удару 18 березня, дістали не менше 50 тіл загиблих (УП, ВВС, AFP)

«Щонайменше 50 тіл знайдено, але ми не знаємо, скільки ще знаходиться під завалами. У п'ятницю на базі спали не менше 200 солдатів, коли вдарили ракети», – сказав 22-річний співробітник Державної служби надзвичайних ситуацій України.

Щонайменше 57 осіб перебувають на лікуванні у трьох окремих лікарнях. У суботу з-під завалів цієї казарми врятували українського військового. Людина 30 годин пролежала під завалами.

20:00. Антон Геращенко: Обійдемося без НАТО. Кожен хто хоче нам допомогти – допомагає вже зараз.

19:20. Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає

Залізничного сполучення між Україною та Білоруссю більше немає, тож окупанти не зможуть доставляти залізницею російську техніку з боку Білорусі.

Глава Укрзалізниці Олександр Камишин: «Я звертався до білоруських залізничників не виконувати злочинні накази і не вести російські військові ешелони в Україну. Я можу сказати, що сполучення між Білоруссю та Україною немає».

Водночас, Камишин відмовився відзначити, з якого моменту відсутнє сполучення між країнами, щоб не зашкодити білоруським залізничникам.

«Я не можу уточнювати деталі, але я вдячний білоруським залізничникам за те, що вони роблять... Я вірю, що ці люди зможуть зупинити роботу залізниці Білорусі щодо перевезень військових ешелонів у бік України. Наразі залізничні колії у непридатному стані, російська техніка з боку Білорусі не зможе проходити».

18:30. США підтверджує використання РФ гіперзвукових ракет проти України

Американські офіційні особи підтвердили, що росія минулого тижня запустила проти України гіперзвукові ракети. Про це за умов анонімності заявили CNN американські джерела [УП].

За їх словами, це стало першим відомим прикладом використання таких ракет у бою. За словами джерел, США змогли відслідковувати запуски у режимі реального часу. На думку американських чиновників, використання РФ гіперзвукових ракет могло переслідувати як випробування цієї зброї, так і для надсилання повідомлення Заходу про російські можливості.

Примітно, що у рф тільки 19 березня заявили про використання цієї зброї. Зокрема, Міноборони росії заявило, що російські військові застосували гіперзвукові ракети комплексу Кинжал для знищення підземного військового складу на заході України.

За даними російських ЗМІ, Кинжал – авіаційний комплекс з високоточною гіперзвуковою аеробалістичною ракетою. Створений на базі модернізованого далекого винищувача-перехоплювача МиГ-31 – МиГ-31К. За словами російських військових, він здатний вражати цілі на дальності понад 2000 км, при цьому гарантовано долаючи всі існуючі та розроблювані системи протиповітряної та протиракетної оборони.

17:55. Подоляк: Мирні переговори з росією можуть тривати кілька тижнів

Переговори з росією про припинення війни проти України можуть тривати не менше кількох тижнів, хоча є ознаки того, що позиція Москви стала більш адекватною.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю Bloomberg зазначив:

«Ключові питання під час переговорів включають гарантії безпеки, припинення вогню, виведення російських військ та політичне врегулювання спірних територій.

Цей процес може тривати довше. Є деякі поступки, на які ми точно не збираємося йти. Ми не можемо віддати жодних територій. Хоча повна мирна угода може зайняти більше часу, те, що може статися за кілька днів – це припинення вогню, яке відкриє більше гуманітарних коридорів.

російська армія не воює з українською – вони воюють тільки з цивільними. російська армія застосовує тактику: оточення великих міст та бомбардування крилатими ракетами та авіабомбами з метою створення гуманітарних анклавів. Вони намагаються втілити в Україні сирійський чи афганський сценарій війни».

17:30. В Україні нарахували 562 російських військовополонених

Віце-прем'єр та голова МінТОТ Ірина Верещук повідомила, що в Україні офіційно нарахували 562 особи російських військовополонених:

Наразі офіційно військовополонених РФ у нас 562 особи. З усіма полоненими з боку РФ звертаються відповідно до міжнародного гуманітарного права».

В Україні запрацювали спеціальні табори для військовополонених російських окупантів.

16:10. Залужний звернувся до політиків, які сіють зраду: Не заважайте нам

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний закликав політиків, які перебувають у тилових містах, не принижувати наших захисників своїми експертними оцінками.

15:20. Зведення Генштабу ЗС України.

14:10. росія замінувала море від Босфору до Одеси та заявила, що це українські міни

російська армія замінувала морські шляхи від Босфору до Одеси, морський порт сочі поширив інформацію, що це українські міни і після шторму вони дрейфують.

Керівник проекту в Інституті Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко: «Реальна небезпека на морі: рф замінувала рекомендовані шляхи від Босфору до Одеси та повідомила, що це українські міни. Ще одна небезпечна дезінформація з боку ворога.

Клименко оприлюднив документ від 18 березня за підписом капітана морського порту сочі в'ячеслава румянцева, в якому стверджується, що українські ВМС нібито встановили якірні міни на підходах до своїх портів Одеса, Очаків, Чорноморськ та Південне. Але нібито через шторм вони відірвалися і зараз становлять загрозу судноплавству у північно-західній частині Чорного моря.

Попередження росіян має на меті завадити морському трафіку комерційних суден у Чорному морі. Це вимагає негайного введення в Чорне море Постійної мінно-тральної групи НАТО!

Йдеться про мінування з боку чф рф рекомендованих шляхів комерційних судів від Босфору у напрямку Одеси, це прикривається брехнею про зірвані шторми українські міни. Міни, що дрейфують у штормовому морі, підрахувати неможливо в принципі – це може зробити тільки той, хто їх встановлював».

13:40. Ворог двома ракетними ударами вбив 9 людей під Запоріжжям

18 березня російські загарбники завдали двох ракетних ударів по передмісті Запоріжжя, внаслідок чого загинуло 9 людей та 17 було поранено.

Прес-секретар Запорізької обласної військової адміністрації Іван Ареф'єв: «Серед загиблих – представник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ще трьох працівників ДСНС було поранено.

Також під час обстрілу п'ятеро людей отримали травми. За добу 18 березня українські захисники та захисниці Запорізького краю знищили БТР-82 з десантом окупантів та пошкодили дві БМП противника.

При цьому окупанти систематично обстрілюють українські позиції, застосовуючи міномети, танки, гелікоптери та ракетні системи великої потужності».

13:00. ВСУ підтвердили ракетний удар на Франківщині, але чи не знають чи це був Кінжал

росія заявила, що завдала ударів по підземному складу ракет та авіаційних боєприпасів у Делятині Івано-Франківської області гіперзвуковими ракетами комплексу Кінжал. Збройні сили України поки що не можуть підтвердити, чи був удар саме такими ракетами.

Спікер Командування Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат: «Справді, ворог завдав удару по нашим складам зберігання, які вже були вказані. Тип ракети буде встановлений. У нас є пошкодження, руйнування. Була детонація боєприпасів. Постраждалі уточнюються.

У той же час, поки що командування Повітряних сил ЗС не може підтвердити або спростувати інформацію про заяви росіян про удар авіаційним ракетним комплексом Кінжал.

Україна, на жаль, стала полігоном для випробування арсеналу ракетного озброєння росії. Вони застосовують ракети, що летять 2 тисячі кілометрів, 5,5 тисячі кілометрів по дальності – це і крилаті ракети, і оперативно-тактичні комплекси Іскандер, крилаті ракети Калібр та інші Х-101, Х-55, Х-555.

Була заява про Кінжал, яким росіяни хвалиться. Ми не знаємо, яка насправді була ракета. Поки що не можемо підтвердити» (УП).

12:30. Брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича

11:40. В Україні запрацювали табори для полонених росіян

В Україні запрацювали спеціальні табори для військовополонених російських окупантів.

Генпрокурор Ірина Венедиктова: «Вже є (табори для військовополонених). Ми над цим попрацювали. Вони є, бо цього знову ж таки вимагає Женевська конвенція.

Щодо військовополонених – навіть медична допомога їм надається майже на тому ж рівні, як надається нашим хлопцям. Тому я вважаю, що ми виявляємо себе як цивілізована країна, яка дає відсіч агресору, але сама не стає агресором».

Питання спеціальних військових таборів відпрацювали – це підписано спільний наказ Міноборони, МВС, інших служб. Питання військовополонених займається спеціально створений правоохоронний орган – Військова служба правопорядку».

10:20. Міноборони рф заявило про застосування гіперзвукових ракет Кінжал в Україні

Міноборони рф заявило, що російські військові застосували гіперзвукові ракети комплексу Кінжал для знищення підземного військового складу на заході України. Офіційний представник міноборони країни-агресора Ігор Конашенков:

«18 березня авіаційним ракетним комплексом Кинжал із гіперзвуковими аеробалістичними ракетами знищено великий підземний склад ракет та авіаційних боєприпасів українських військ у населеному пункті Делятин Івано-Франківської області».

Кінжал – авіаційний комплекс з високоточною гіперзвуковою аеробалістичною ракетою. Створено на базі модернізованого далекого винищувача-перехоплювача МіГ-31 – МіГ-31К. Він здатний вражати цілі на дальності понад 2000 км, при цьому гарантовано долаючи всі існуючі та розроблювані системи протиповітряної та протиракетної оборони.

Повідомлялося, що дослідно-бойове чергування у південному військовому окрузі рф несуть 10 винищувачів-перехоплювачів у модифікації МіГ-31К Кінжал. У лютому 2022 року російські винищувачі МіГ-31К із гіперзвуковими ракетами Кінжал вирушили до Сирії для навчань.

09:50. У суботу планують відкрити 10 гуманітарних коридорів

19 березня маємо запрацювати 10 зелених коридорів, планується доставка гуманітарних вантажів.

Міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на брифінгу сказала: «На сьогоднішній день узгоджено 10 гуманітарних коридорів».

08:00. Великобританія звинуватила рф у використанні переговорів для перегрупування військ

Міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс звинуватила росію у використанні мирних переговорів із Україною як можливості для перегрупування своїх сил. Трас сказала, що переговори є димовою завісою, і вона скептично належить до цілей Кремля:

«Якщо країна серйозно налаштована на переговори, вона не бомбить мирних жителів без розбору цього дня. Те, що ми бачили, це спроба створити простір для перегрупування росіян.

Ми не бачимо жодного серйозного виведення російських військ чи будь-яких серйозних пропозицій на столі, росіяни брешуть, брешуть і брешуть. Я боюся, що переговори є черговою спробою відвернути увагу та створити димову завісу».

06:50. Зведення Генштабу ЗС України на ранок 19 березня

06:05. У Білорусі знову зводять понтонну переправу через Прип'ять

У Петрикові Гомельської області Білорусі будується понтонна переправа через Прип'ять, якою можна потрапити до Лельчицького району, що межує з Україною.

Крім того, на залізничній станції Мулярівка Петриківського району на Гомельщині розвантажують російську бронетехніку: танки, БТР, САУ (самохідно-артилерійські установки).

17 та 18 березня місцеві жителі бачили, як машина проїжджала через Петриків. Від залізниці до міста танки та інше озброєння перевозять спеціальні вантажівки з платформами, які супроводжують поліцейські машини з мигалками та сиренами.

Раніше повідомлялося, що 18 лютого понтонний міст через річку Прип'ять, який був помічений у Білорусі за 6 кілометрів від українського кордону, зник.

05:45. Знищено генерала. ЗСУ вдарили по аеродрому окупантів під Херсоном

18 березня Збройні сили України знову завдали удару по зайнятому російськими окупантами аеродрому в Чорнобаївці Херсонської області. Про це на брифінгу заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович.

За попередніми даними, авіація ЗСУ знищила командний пункт росія. В цей момент там знаходився командувач 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу рф. 

Управління 8-ї армії знаходиться в новочеркаську ростовської області. Арестович зазначив, що внаслідок удару української авіації загинув командувач армії, гвардії генерал-лейтенант Андрій Мордвічов, також з ним загинули ще кілька генералів.

05:30. Карта бойових дій

05:15. Словаччина передасть Україні системи С-300, а від НАТО отримає Patriot

Нідерланди і Німеччина на прохання НАТО поставлять Словаччині американські зенітні ракетні комплекси Patriot (Петріот) замість систем ППО С-300, що передаються Україні, повідомило нідерландське Міноборони.

«Німеччина та Нідерланди розмістять системи ППО Patriot у районі авіабази Сліач у центральній Словаччині. Ухвалено остаточне рішення про те, що системи будуть розгорнуті. Вони призначені для посилення стримування союзників та захисту території Словаччини та її мешканців від будь-якої ракетної загрози. Словаччина межує з Україною. ЗРК Patriot стануть на чергування з середини квітня», – йдеться у повідомленні військового відомства Нідерландів.

Міністр оборони Словаччини Ярослав Надь на спільній прес-конференції з американським колегою Ллойдом Остіном заявив, що Словаччина передасть Україні свою єдину систему ППО радянського виробництва С-300, якщо отримає заміну.

«Я розумію, чого зараз потребує Україна. Усі ми намагаємось допомагати Україні, чим можемо. Але я міністр оборони Словаччини, і маю насамперед задовольняти потреби словацької оборони. На даний момент у нас у Словаччині є єдина система С-300, тому я не можу її віддати, не маючи альтернативи», – прокоментував Надь розмови про те, що С-300 може бути спрямована зі Словаччини в Україну.

Раніше Польща пропонувала направити в Україну винищувачі МіГ-29 радянського виробництва, що стоять на озброєнні країни, але також в обмін на більш сучасні американські літаки F-16. У Пентагоні ж дійшли висновку, що передача цих літаків Україні не принесе суттєвої користі Києву і може призвести до ескалації відносин з росією.

04:30. Джо Байден видав Китаю останнє китайське попередження

Президент США Джо Байден у майже двогодинній телефонній розмові з лідером Китаю Сі Цзіньпіном описав наслідки, з якими зіткнеться Пекін, якщо надасть матеріальну підтримку росії у війні проти України.

Байден наголосив, що підтримує дипломатичне вирішення конфлікту. За даними Білого дому, Байден висловив погляди США, союзників та партнерів на цю кризу:

«Президент Байден докладно розповів про наші зусилля щодо запобігання та подальшого реагування на вторгнення, у тому числі шляхом покладання витрат на росію. Він описав результати та наслідки, якщо Китай надасть матеріальну підтримку росії, тоді як вона робить жорстокі напади на українські міста та мирних жителів», – йдеться у повідомленні Білого дому.

Китайські державні ЗМІ повідомили після розмови двох лідерів, що Сі Цзіньпін заявив Байдену, що конфлікти та конфронтації, подібні до подій в Україні, не відповідають нічиїм інтересам.

Згідно з повідомленнями, Сі сказав, що Китай і Сполучені Штати повинні спрямовувати двосторонні відносини у правильному напрямку, і обидві сторони також мають брати на себе належну міжнародну відповідальність та докладати зусиль для миру у всьому світі.

Адміністрація Байдена раніше публічно та приватно попереджала, що Пекін зіткнеться з жахливими наслідками, якщо надасть матеріальну підтримку війні президента росії владіміра путіна в Україні.

За даними ЗМІ, США повідомили своїх союзників, що Китай дав зрозуміти про свою готовність надати москві техніку, яку просила рф. москва заперечувала звернення до Китаю по військову допомогу, а міністерство закордонних справ Китаю назвало це повідомлення дезінформацією.

03:45. Міноборони рф запропонувало капітулювати Маріуполю. Полк Азов відмовився

Міністерство оборони рашки вирішило, що нібито гарантує збереження життя захисникам Маріуполя, якщо вони складуть зброю і здадуться.

Міноборони росії нібито готове зберегти життя бійцям українських сил оборони Маріуполя, якщо вони складуть зброю. російська пропаганда продовжує називати їх «націоналістами».

Відповідь полку Азов: «Маріуполь ворогу ніхто не віддаватиме. Маріуполь залишиться українським містом».

росія прагне захопити порт у Донецькій області, щоб створити коридор по суші в Крим і показати слабкість української держави.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що деблокада Маріуполя військовими засобами поки що неможлива.

03:15. Армагеддон! Кулеба зізнався, як застосував прийом, заборонений у дипломатії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів історію про те, як йому довелося піти на заборонений у дипломатії прийом, щоб домогтися відключення російських банків від SWIFT.

Глава МЗС: «Мені злили інформацію, хто блокував відключення РФ від SWIFT. На зустрічі глав МЗС Євросоюзу я назвав ці п'ять прізвищ – і там розпочався армагедон!»

02:40. ВІДЕО. Стало відомо, чому виступ путлера переключили на газманова

Президент росії владімір хуйло-путін звернувся до росіян з промовою з приводу війни в Україні та подій восьмирічної давності – незаконної анексії Криму.

18 березня на московському стадіоні Лужнікі проходив мітинг-концерт, на який був зігнаний натовп мешканців кацапстану. Головний гівнюк країни-окупанта приїхав у калюжу і виступив перед публікою, з'явившись на публіці в куртці Loro Piana вартістю близько 400 тисяч грн, що шокувало соцмережі.

І виступ хуйла запам'ятався казусом. Трансляція мови путлера в прямому ефірі перервалася, і замість нього на екранах несподівано з'явилася співачка газманов зі своїми бліяннями. Вуса пєскова потім пояснили це збоєм на сервері.

Як виявилося, гондон з рашки забув свою промову, або ж у нього перестав працювати суфлер. Через 3.5 хв після початку виступу хуйло зробило дивну паузу, відбулося 10 секунд мовчання, потім ботоксний дід зумів продовжив. Але після наступної фрази говнопрезик знову замовк, майже на 20 секунд, а потім бункерний майже дослівно повторив те, що сказав раніше. Платівку заїло.

Ще через 40 секунд на фоні промови гітлера сучасності на трибунах калюжі можна було чітко почути свист. Це помітно й на офіційній трансляції, й на інших відеозаписах зі стадіону. Схоже, саме через свист трансляція переключилася на виступ галімого музиканта. До речі, доля заборонила газманову залишати собі ясні дні.

Казус хуйла на російському ТВ

02:10. ВІДЕО. Санкції працюють! У кацапстані люди б'ються за цукор

Внаслідок вторгнення рф на територію України в країні окупанта виник дефіцит продуктів першої необхідності.

У кацапстані в супермаркетах б'ються за кілограм цукру. Жителі мордору штовхаються і вихоплюють з рук один одного пакети з їжею. Працівники магазинів навіть не намагаються зупинити тисняву.

Ціни в рф зросли в кілька разів у зв'язку з санкціями. Минулого тижня в середньому цукор подорожчав на 12,8%, телевізори – на 12,5%, помідори – на 12,3%, банани – на 11,3%. Для маскляндії це максимальне зростання цін із 1998 року.

01:35. Зведення Генштабу ЗСУ на початок доби 19 березня

01:00. ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Мітинг Путіна? Уявіть, що на стадіоні 14 тисяч трупів»

Президент України Володимир Зеленський порівняв стадіон у москві, заповнений людьми, з кількістю загиблих росіян після вторгнення рф в Україну:

«У них відбувся великий мітинг. Я хочу звернути увагу на одну деталь.

Повідомляється, що загалом до мітингової активності у столиці росії було залучено близько 200 тисяч людей. 100 тисяч на вулицях, приблизно 95 тисяч – на стадіоні. Отака кількість російських військових задіяла у вторгненні в Україну.

Просто уявіть, що на тому стадіоні у москві 14 тисяч трупів. І ще десятки тисяч поранених та скалічених людей. Вже стільки російських втрат від цього вторгнення. Ось така ціна війни за трохи більше ніж 3 тижні. Війну треба закінчувати – пропозиції України на столі».

00:00. Початок 24-го дня війни, 19 березня.

Хронологія війни за днями

Онлайн-трансляція телеканалу Україна 24

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.