Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 13 квітня 2022, 17:22
44864
3

Сльози рашистів. День 21. Кадиров підібгав хвіст та звалив з України. LIVE

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за середу, 16 березня

| Оновлено 13 квітня 2022, 17:22
44864
3
Сльози рашистів. День 21. Кадиров підібгав хвіст та звалив з України. LIVE
Getty Images/Global Images Ukraine

21-й день війни. 16 березня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із військовою агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Тримаймося разом! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 16 березня

23:59. Володимир Зеленський записав чергове звернення до українського народу.

23:23. Це чернетка. Подоляк відреагував на викладений проект мирного договору

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що опублікований виданням Financial Times проект мирної угоди демонструє не більше ніж запит російської сторони:

«Financial Times опублікувала чернетку, яка демонструє запит російської сторони. І не більше. Українська сторона має свої позиції.

Єдине, що ми підтверджуємо на цьому етапі – це припинення вогню, виведення російських військ та гарантії безпеки від низки країн».

23:15. Орки обстріляли місто Сарни на Рівненщині

Рашистські війська обстріляли місто Сарни на Рівненщині.

Сарненський міський голова Руслан Серпенінов: «По Сарнах приліт ракет. За попередньою інформацією мера, жертв внаслідок авіаудару немає».

Керівник районної військової адміністрації Олександр Кохан: «Вибухи були у Сарнах, на місцях працюють відповідні служби. Ситуація контролюється».

22:30. США надають Україні системи ППО на прохання Зеленського

Президент Джо Байден заявив, що США передадуть Україні системи протиповітряної оборони для протистояння російській агресії:

«На прохання президента Зеленського ми надаємо системи протиповітряної оборони великої дальності та боєприпаси для цих систем. Додаткові $800 млн будуть надані для допомоги Україні.

Це збільшує нову допомогу у сфері безпеки для України до 1 млрд доларів лише цього тижня. Це буде пряме постачання обладнання від нашого Міністерства оборони. Цей пакет допомоги включає 800 зенітних систем, щоб українці могли продовжувати зупиняти атакуючих людей літаки та вертольоти і захистити свій повітряний простір».

22:10. Ірина Верещук про гуманітарні коридори

21:55. У Маріуполі обстріляли приміщення басейну. Під завалами діти та вагітні

Російські окупанти завдали авіаудару у Маріполі не тільки по Драмтеатру, а й по приміщенню басейну Нептун. Кількість жертв поки що неможливо визначити.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив:

«Росіяни цілеспрямовано б'ють цивільними! Ці подонки прагнуть фізично знищити Маріуполь та маріупольців, які давно вже стали символом нашого опору. Сьогодні вони завдали авіаудару по Драмтеатру та басейну Нептун.

У Драмтеатрі ховалися, за попередніми даними, кілька сотень маріупольців. Що з ними тепер – невідомо, адже вхід до бомбосховища заблоковано уламками.

Росіяни вже зараз починають брехати, що там був штаб полку Азов. Але вони й самі добре знають, що там були лише мирні жителі. Також виключно мирні люди перебували і в Нептуні. Тепер там під завалами, зокрема, вагітні жінки та жінки з дітьми. Це чистий тероризм!»

Наразі неможливо встановити кількість жертв цих обстрілів, а також масштаби руйнувань.

Також 16 березня російські війська з Градів обстріляли автомобільну колону, що йшла з Маріуполя на Запоріжжя. Як результат – 5 поранених, у тому числі одна дитина.

20:50. Рашистські війська знову обстріляли Київ: влучили у приватні будинки

Внаслідок обстрілу Києва у середу ввечері снаряди потрапили до кількох приватних будинків у Подільському районі.

Мер Києва Віталій Кличко: «Ввечері ворог знову обстрілював Київ. Снаряди влучили у кілька приватних будинків у Подільському районі.

Займання локалізовано, але роботи з ліквідації наслідків пожежі продовжуються. Наразі постраждалих не виявили. Пошкоджено газопровід низького тиску. Аварію ліквідують спеціалісти газової служби».

20:20. Прямо на людей. Орки скинули потужну бомбу на драмтеатр Маріуполя

Окупаційні рашистські війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр, де ховалися мирні люди, що втратили домівку.

Міськрада Маріуполя: «Рашистські війська цілеспрямовано та цинічно знищили Драматичний театр у самому серці Маріуполя. Літак скинув бомбу на будівлю, де переховувалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки неможливо, бо у місті триває обстріл житлових кварталів.

Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховищ, що знаходився в будівлі.

Полк Азов: «За інформацією очевидців, стало відомо, що російські окупаційні війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр.

Драмтеатр, культурний центр міста, було визначено місцем збору біженців, які втратили житло та кошти для існування. Окупанти не могли цього не знати, адже це було офіційно визначене місце.

Як відомо, у театрі ховалося близько тисячі громадянських маріупольців. Наразі невідома кількість загиблих та поранених. Багато маріупольців ховалися у театрі з маленькими дітьми. Цей театр був притулком, в якому рятувалися від безперервного обстрілу жителі блокадного Маріуполя».

Екс-глава Донецької ОДА Сергій Тарута: «Скільки під завалами загиблих – невідомо. Наразі йдуть жорстокі бої. Ніхто не може дістатися завалів, ми не знаємо, чи є вцілілі. І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховалися у театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипане, там теж люди, дітки!»

19:40. Мера Мелітополя звільнили з полону росіян

Мера Мелітополя Івана Федорова звільнили з російського полону.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що завершилася спецоперація зі звільнення Федорова з російського полону.

Голова ОПУ Андрій Єрмак повідомив, що Федоров розмовляє з президентом Володимиром Зеленським.

19:00. Більше не покатається! У Хорватії заарештували 92-метрову яхту Медведчука

Поліція заарештувала яхту Віктора Медведчука Royal Romance. Це одна з п'яти найбільших яхт у світі.

Яхта була пришвартована в порту хорватського міста Рієка.

Тільки щорічне обслуговування, ремонт та витрати на пальне такої яхти становлять від 15 до 20 млн доларів.

Влада наклала арешти на ще кілька суден, які пов'язують із російськими чиновниками.

18:00. ВІДЕО. Згадайте Перл-Харбор! Зеленський звернувся до Конгресу США

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Конгресу США.

«Американці! У вашій величній історії є сторінки, які дозволять зрозуміти українців. Зрозуміти нас зараз. Коли це потрібно найбільше», – звернувся Зеленський до конгресменів.

Він не перший український лідер, який виступає перед американськими законодавцями, але перший, хто робив це за таких драматичних обставин – за відеозв'язком з Києва, міста, яке щодня стає метою російських ракет.

«Згадайте Перл-Харбор. Страшний ранок 7 грудня 1941 року, коли ваше небо було чорним від атакуючих вас літаків. Згадайте 11 вересня, страшний день 2001 року, коли зло намагалося перетворити ваші міста на поле битви, коли були атаковані невинні люди. Наша держава переживає це щодня і щоночі протягом трьох тижнів!» – сказав Зеленський.

Перше, чого попросив український президент у Конгресу США, – створити над Україною гуманітарну безпольотну зону. Прохання закрити небо над Україною Зеленський повторює від початку війни, але відповідь Заходу на це поки що незмінна: такий крок поставить мир на межу Третьої світової війни, в яку неминуче переросте конфронтація між Росією та кимось із країн-членів НАТО.

«Якщо цього дуже багато, ми пропонуємо альтернативу», – продовжував Зеленський, маючи на увазі всі ті ж літаки, що знаходяться на озброєнні східноєвропейських країн, які ніяк не можуть бути передані Києву, і зенітно-ракетні системи С-300, які могли б змінити співвідношення сил у повітрі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Другий момент промови Зеленського – подяка американському народу та президенту США за всі кроки щодо підтримки України. Йдеться про розширення санкцій, поки російська військова машина не зупиниться, і про вихід американських компаній із Росії.

Третій важливий пункт спичу Зеленського – пропозиція створити принципово новий міжнародний альянс (якщо старі союзи не працюють) під умовною назвою U-24. U – Ukraine або United for Peace (об'єднані заради миру). 24 – це 24 лютого, дата російського вторгнення в Україну, та 24 години, за які, за словами Зеленського, можна закінчити війну, щоб зло було покарано негайно.

«Союз відповідальних держав, які мають силу та совість, щоб зупиняти конфлікти негайно», – описав свою ідею Зеленський. – «За 24 години надаватиме всю необхідну допомогу. Якщо потрібно – зброя. Якщо потрібні – санкції, гуманітарна підтримка, політична підтримка, фінанси. Це об'єднання могло б надавати допомогу і тим, хто переживає стихійне лихо, техногенні катастрофи, хто став жертвою гуманітарної кризи чи епідемії».

Далі конгресменам показали відеоролик, на якому кадри квітучої української землі та її міст чергувалися із зображеннями бомбардувань явно громадянської інфраструктури та мертвих тіл. І коли після цього ролика Зеленський перейшов на англійську, зал слухав його у повній тиші.

«Зараз мені майже 45», – говорив він. – «Сьогодні мій вік зупинився, коли перестали битися серця більше ніж 100 дітей. Я не бачу сенсу в житті, якщо не можу зупинити смерть. І це моя головна місія, як лідера мого народу».

Завершив Зеленський зверненням до Байдена: «I wish you to be the Leader of the world«. («Я бажаю вам бути сам стати лідером світу, адже бути лідером світу означає бути лідером світу»).

У Конгресі США Зеленському аплодували стоячи.

17:20. Реакція американського посольства в Україні на жахливі події у Чернігові.

17:05. Шведська чи австрійська не підходить! Модель безпеки – лише українська

Україна вимагає особливий варіант нейтралітету з юридично вивіреними та не протокольними гарантіями безпеки.

Член делегації України, радник голови ОПУ Михайло Подоляк розповів:

«Ми розуміємо спробу наших партнерів залишитися ініціативною стороною у переговорному процесі. Звідси слова про шведську чи австрійську моделі нейтралітету. Але Україна зараз перебуває у стані прямої війни з РФ.

Тому модель може бути лише українською і лише про юридично вивірені гарантії безпеки.

Що це означає? По-перше, абсолютні гарантії безпеки. Справжні, а чи не протокольні. А це означає, що сторони-підписанти гарантій не стоять осторонь у разі нападу на Україну, як сьогодні. Але беруть активну участь на стороні України в конфлікті та офіційно забезпечують негайні поставки нам необхідного обсягу зброї.

І по-друге, Україна більше не хоче залежати від бюрократичних процедур, які дозволяють чи не дозволяють закривати небо від тих самих крилатих ракет. Нам потрібні прямі та жорсткі гарантії того, що небо обов'язково буде закрите.

Україна ніколи не була мілітарною державою, яка нападала чи планувала напасти на сусідів, на відміну від РФ. Тому сьогодні Україна хоче мати потужний пул союзників із чітко прописаними гарантіями безпеки».

Словам Подоляка передувала заява члена російської делегації Владіміра Мединського, який сказав, що Україна на переговорах пропонувала австрійський чи шведський варіант нейтралітету.

16:45. Втрати ворога у живій силі та техніці

16:15. Саакашвілі: Одеса заповнена диверсантами та засланими агентами

Міхаіл Саакашвілі: «Я впевнений, що Одеса заповнена диверсантами та засланими агентами, які найближчими днями та годинами виявлять себе. Мої дорогі одесити, дивіться в обоє. Не дамо їм захопити наше місто!»

15:40. Джерело: путін підпише мирну угоду, щоб підготувати нову атаку

Делегації України та рф, які беруть участь у переговорному процесі, наблизилися до компромісу з низки питань, і мінімальна угода може бути підписана вже в найближчі кілька днів.

путін схиляється до варіанту – підписати угоду з Україною на будь-яких умовах, які можна уявити російській громадськості як перемогу (проміжну), відкотити трохи назад і зібратися з силами та можливостями для подальшого ривка.

15:10. Захисники Чернігова збили ще один літак – СУ-34

Вранці, 16 березня, окупаційні війська знову намагалися прорвати оборону Чернігова за підтримки авіації та артилерії, але всі спроби виявилися марними. ЗСУ відбили всі атаки рашистів.

ППО одного із підрозділів ОК «Північ» збило ще один літак окупантів. СУ-34 бомбило місто, але було знищено. Два пілоти катапультувались, їх шукають.

14:50. Оперативне зведення Генштабу ЗС України

14:20. Після закінчення війни з Росії знадобиться кілька років на розмінування

Глава МВС України Денис Монастирський: Після закінчення війни з Росії знадобиться кілька років на розмінування, оскільки без цього відновлення будь-якого об'єкта неможливо.

Міністр додав, що вже закликав своїх колег з інших країн готувати свої групи, фахівців та техніку з усієї Європи та світу для того, щоб вони могли приїхати та допомогти Україні у розмінуванні об'єктів.

За його словами, вже готові допомогти Франція, Польща, Греція, Німеччина, Литва, Австрія, Швеція та Швейцарія, Бельгія, Естонія, Нідерланди, Канада, Румунія, США та інші країни.

13:30. Звернення Президенту України Володимира Зеленського

Зеленський: «Ми активізуємо роботу, щоб притягнути окупантів до відповідальності. Має бути міжнародний трибунал. За все, що вони наробили проти України».

13:00. Брифінг Олексея Арестовича

12:30. Два російські винищувачі Су-30см відправлені на дно Чорного моря біля Одеси

Зенітні ракетні війська на півдні України потопили два повітряні судна російських окупантів.

Повітряні сили України: «О 5-й ранку на півдні країни два винищувачі Су-30см російських фашистів відправили слідом за російським кораблем.

Пара винищувачів окупантів намагалася атакувати одне із селищ на Одещині. Зенітним ракетним підрозділом Повітряного командування Південь обидва літаки ліквідовано.

Пілоти катапультувалися і за літаками впали в українське Чорне море!»

12:00. Російські окупанти вперше скинули бомби на цивільні об'єкти Запоріжжя

Російські окупанти вперше бомбардували цивільні об'єкти в Запоріжжі.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух: «Ранок виявився недобрим. Головна новина – вперше в Запоріжжі цивільні об'єкти зазнали бомбардування. Ракети прилетіли до району залізничного вокзалу Запоріжжя-2. За попередніми даними, ніхто не загинув. Друга ракета прилетіла до району ботанічного саду».

Старий повідомляє, що понад 3000 людей з Маріуполя вночі дісталися Запоріжжя. О другій годині ночі 3207 автомобілів з Маріуполя приїхали до Запоріжжя. Влада вже прийняла і розселила понад 3000 осіб, з них 772 дитини.

10:40. На залізничному вокзалі Запоріжжя пролунав вибух

На залізничному вокзалі Запоріжжя-2 стався вибух.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв: «Характер вибуху, який стався на залізничному вокзалі Запоріжжя-2, наразі невідомий. На місці працюють відповідні служби».

Куртев просить не панікувати та не поширювати відео чи фото у соцмережах.

10:20. Ірина Верещук: Червоний хрест не дав евакуаційних коридорів на 16 березня

На 16 березня влада не планує евакуаційних коридорів, оскільки їх не підтвердив Червоний хрест. Водночас розробляються маршрути з доставки гуманітарної допомоги до захоплених або оточених росією міст.

Ірина Верещук на брифінгу: «Ми не отримали відповіді на наші пропозиції, надіслані вчора до Червоного хреста щодо відкриття гуманітарних коридорів 16 березня.

Залишається відкритим питання організації гуманітарних коридорів із Ізюму та Маріуполя. За таких умов ми не можемо вивозити людей».

10:00. У Києві через обстріл стався обвал у 12-поверхівці

Під ранок 16 березня внаслідок ворожих обстрілів у Києві стався обвал у 12-поверховому житловому будинку у Шевченківському районі.

Головне управління ДСНС України в Києві: 16 березня о 06:16 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про обвал у житловому будинку у Шевченківському районі.

Рятувальники виявили, що внаслідок попадання уламків снаряда до 12-поверхового житлового будинку, стався обвал будинку на 12-му та технічному поверсі, також було частково пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок. Рятувальники одразу розпочали евакуацію мешканців з будівлі та ліквідацію окремих вогнищ пожежі.

Станом на 07:45 ліквідовано загоряння на балконах 3, 10, 11 та 12 поверхів та у квартирі на верхньому поверсі. У дев'ятиповерховому житловому будинку не спостерігається.

09:00. Зведення Генштабу ЗС України

07:30. Байден направить Україні ще партію Javelin та Stinger

16 березня президент США Джо Байден, як очікується, оголосить про надання військової допомоги Україні на 1,01 млрд доларів (Wall Street Journal)

Очікується, що ця допомога включатиме види військової техніки, які найбільш потрібні українцям – йдеться про системи протитанкової та протиповітряної оборони, зокрема Javelin та Stinger.

Гроші надійдуть із пакета допомоги на 13,6 млрд доларів, нещодавно виділених для України.

07:10. У Вінниці вночі прогриміло два вибухи

У ніч на 16 березня у Вінниці прогриміли два вибухи. Подія сталася близько 4-ї години ранку.

Окупанти обстріляли Вінницьку телевежу. Ефірне мовлення в місті тимчасово не працює.

06:40. ДАНІЛОВ: «У московії квакатимуть жаби, а Ічкерія стане незалежною»

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найважливішою санкцією щодо росії має стати суцільний паркан навколо цієї країни. Він прогнозує, що росія знову перетвориться на болото, а країни, проти яких рф виявляла агресію, стануть незалежними:

«Санкція щодо росії має бути одна: паркан великий навколо цієї країни, щоб звідти нікуди не виїжджала жодна людина, яка підтримує путінський цей рашизм. Це була б найпотужніша санкція. Просто закрити їх: нехай вони там ходять по тайзі, як ведмеді свого часу ходили.

Але є питання грошей деяких європейських країн, які кажуть, що гроші для них понад усе. І є проблема. Санкції мають бути такими, щоби пройшла повна консервація цієї території. Як вони були раніше болотами, так вони повинні залишатися болотами. Зробити звільнення вільних країн – Ічкерії.

Є вільний чеченський народ. Й Ічкерія, я неодноразово говорив, буде вільною країною. Є Татарстан, багато інших. Там території, які будуть вільними. І залишиться болото, яке квакало на території Московії ще 300, 400, 500 років тому. Треба розділяти чеченців та кадировців, які приїхали разом із росіянами воювати проти України. На сьогодні чеченців на території Чечні майже немає, там усі кадировці.

Щодо міжнародного легіону, який формується з іноземців, які бажають воювати проти росії, то не можу говорити про обсяги. Повірте, це досить сильна армія. Ті, кого свого часу ображали рашисти, вони стоять за свободу, перемогу нашого народу».

06:00. Рашисти розпочали обстрілювати Маріуполь з моря

Російські орки розпочали обстрілювати Маріуполь з моря. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Росіяни продовжують свою незрозумілу гру «Припаркуй гумконвой». Кожен ранок одне те саме» – виїхали з Бердянська – постояли – заїхали в Бердянськ. З поганого. Росіянські окупанти захопили нашу обласну лікарню. Та не просто взяли в заручники лікарів та пацієнтів, а ще нагнали біля 400 людей з сусідніх укриттів. Зараз вони примушують наших лікарів лікувати орківськіх поранених під загрозою вбивства. Одночасно прикриваючись людьми як щитом від спроб повернути лікарню з боку наших захисників. Нелюдь типова росіяньска.

Нелюдяність поведінки та обстрілів зростає. Розстріл з танку чоловіка без зброї. Нема слів. Вже до літаків приєднались обстріли з кораблів - перші ракети випущено з корабля в районі с. Б.Коса в напрямі міста. Росіяни продовжують нищити місто і містян. Їх мета одна - стерти Символ спротиву і Форпост України.

Але місто тримається. Ми не зупинимось і будемо боротись за кожного, на всіх берегах Кальміуса. Во всіх районах та прилеглих селищах. Тому, що Маріуполь – це маріупольці, а не стіни та будівлі. Помстимося. Не пробачимо. Стоїмо. Слава Україні!»

05:25. Карта бойових дій

05:05. Військовий злочинець. Сенат США одноголосно засудив путіна

Сенат США одноголосним рішенням ухвалив резолюцію, яка засуджує президента росії владіміра «хуйла» путіна як військового злочинця, що є рідкісним проявом єдності в Конгресі.

Резолюція, подана сенатором-республіканцем Ліндсі Грем та підтримана сенаторами обох партій, закликала Міжнародний кримінальний суд у Гаазі та інші країни переслідувати російських військових у будь-якому розслідуванні військових злочинів, скоєних під час вторгнення росії в Україну.

«Усі ми в цій залі об'єдналися, щоб сказати: владімір путін не може уникнути відповідальності за звірства, вчинені проти українського народу», — заявив лідер демократичної більшості у Сенаті Чак Шумер.

04:20. З'єднайте Єву Браун із її фюрером. Кабаєву просять депортувати зі Швейцарії

На сайті change.org активісти ініціювали збір підписів за депортацію зі Швейцарії колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої, коханки владіміра «хуйла» путіна.

«Шановна Швейцарська Конфедерація, чому ви дозволяєте перебувати в країні спільникам або помічникам путінського режиму? Будь ласка, об'єднайте Аліну «Єву Браун» Кабаєву з її «фюрером» владіміром путіним», – йдеться у тексті петиції.

03:30. Навальний за гратами передбачив розпад росії через війну проти України

Російський опозиційний політик Алексей Навальний на судовому засіданні прогнозує розпад сучасної Росії через суспільно-політичну кризу, спричинену війною проти України (Медіазона).

У своєму виступі в суді він розкритикував узурпацію влади корупційним оточенням російського президента владіміра путіна та дедалі більше збіднення населення.

Алексей Навальний: «Наслідком цього буде розвал, розпад росії. Звучить дикувато, але словосполучення російсько-українська війна теж звучить дикувато. Я ось у цьому залі говорив, коли починався процес, що всі, хто вважають, що буде війна – вони божевільні. Мантра про розпад країни стає все більш імовірною.

Там просто група божевільних дідів. Їм не шкода нікого та нічого. І вже в останню чергу їм не шкода  країни. Їхня батьківщина – це швейцарські рахунки. І як би вони патріотизм не завертали – це міф. Мета кожної людини зараз – боротися з війною».

03:00. Генштаб ЗСУ: до 40% підрозділів Росії втратили боєздатність або знищені

Найманці та курсанти. Орки шукають резерви для вторгнення в Україну
Читайте також:
Найманці та курсанти. Орки шукають резерви для вторгнення в Україну

02:15. Брехня розкрилася: кадиров підібгав хвіст і не поїхав до України.

Глава Чечні рамзан кадиров опублікував відео, на якому він знаходиться в аеропорту в Грозному. Хоча одним днем раніше кадиров повідомляв, що вже знаходиться поблизу Києва.

01:00. Володимир Зеленський записав чергове звернення до українського народу.

00:00. Початок 21-го дня війни, 16 березня.

Хронологія війни за днями

Онлайн-трансляція телеканалу Україна 24

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Іран почав атаку дронами на Ізраїль. Нетаньягу скликав військовий кабінет
Війна | 13 квітня 2024, 23:39 3
Іран почав атаку дронами на Ізраїль. Нетаньягу скликав військовий кабінет

Ізраїльські ВПС відстежують безпілотники та працюють над їх перехопленням

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
justhateme
Та не було Тухлодирова в Україні. Він сцикло, його вичислили, що він сидів в рашці і знімав відео для тіктоку там. А його бородаті лохи(найближчі кєнти), максимум доїхали до Мозиря в Білорусі.
Dmytro Dmytro
Кадирова в Україні і не було....показуха... Воно сцить...санкції ..і на чечню #уйгю виділять!!!!