Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 грудня 2021, 20:14
2424
0

Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії

Чи відбудеться довгоочікуваний дебют Рангніка? Якщо так, то яким він буде?

| Оновлено 05 грудня 2021, 20:14
2424
0
Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 5 грудня, у Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться матч п'ятнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Юнайтед» та «Крістал Пелас». Стартовий свисток рефері Крейга Поусона із Ротерхема прозвучить о 16:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед


Неначе герой голлівудського бойовика Майкл Каррік завершив свій короткостроковий етап роботи на чолі «Червоних дияволів», обігравши в домашньому поєдинку лондонський «Арсенал» декількома днями раніше (3:2), після чого залишив посаду. Ще до гри проти «канонірів» було очевидно, що момент початку роботи з колективом німецького фахівця Ральфа Рангніка є неминучим, тому фанатам залишалося просто його дочекатися, а футболістам постаратися показати гідні виступи під час турбулентності.

Вийшло навіть дуже непогано. Із Карріка тепер уже ніхто не запитає про те, скільки було витрачено сил на протистояння проти підопічних Мікеля Артети, проте його зміннику доведеться підібрати колектив, який матиме між двома поєдинками менше трьох днів повноцінного відновлення, тому точно не відчуватиме свіжість у ногах за ходом цілого протистояння. «Манчестер Юнайтед» уже встиг зняти всі питання щодо свого виходу до плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА з першого місця у групі в першому матчі Карріка, і це, напевно, було найкращим подарунком, який міг зробити англієць своєму німецькому колезі.

Кристал Пелас


У «орлів» буде чудова нагода вписати своє ім'я в історію тренерської кар'єри Ральфа Рангніка і при цьому вдруге за одне коло чемпіонату забрати з собою з Манчестера одразу три набрані очки. Подібного з «Пеласом» не траплялося, якщо й траплялося взагалі, уже дуже давно, тому вони будуть на порозі історичного досягнення. Досвід добиватися успіху на «Олд Траффорд» у них є в достатку. Навіть більше – «склярі» не просто не програвали під час двох своїх попередніх візитів на цю арену, вони ще двічі примудрялися при цьому здобувати перемоги.

Чи спроможний колектив Патріка Вієйра на подібні досягнення у своїй поточній формі? Напевно, це буде головним питанням майбутнього вечора, оскільки «Крістал Пелас» у двох попередніх матчах програв «Лідсу» (0:1) та «Астон Віллі» (1:2), що точно не каже на користь їхніх шансів на перемогу. Серія із семи зустрічей без поразок (5 нічиїх) уже залишилася позаду, а статистика виїзних поєдинків проти сильних суперників цього сезону залишає бажати кращого. Утім, своїми першими кроками у клубі Вієйра показував надзвичайні здібності підлаштовуватися під будь-якого суперника, а у майбутній грі «Пелас» можуть ще й замахнутися на виступ із позиції сили.

Орієнтовні склади


«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Теллес, Магуайр, Лінделеф, Далот – Мактоміней, Фред – Санчо, Фернандеш, Роналду – Рашфорд.

«Крістал Пелас»: Гуайта – Мітчелл, Гуеї, Томкінс, Рідевалд – Куяте – Заа, Галлахер, Шлупп, Айю – Едуар.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку футболісти господарів спробують зустріти нового наставника успішним результатом. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.41 за лінією Parimatch.

5 грудня, неділя

«Манчестер Юнайтед» – «Крістал Пелас»
Манчестер. «Олд Траффорд». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбитр: Крейг Поусон (Ротерхем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.