Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2021, 17:15
934
0

Рух – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Рухівці» полтавчан ще не перемагали

| Оновлено 04 грудня 2021, 17:15
934
0
Рух – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 4 грудня, «Рух» в останній у цьому році домашній зустрічі на «Арені Львів» прийматиме «Ворсклу». Раніше львівський клуб ще жодного разу не здобував «полтавської» перемоги.

Рух

Саме з «Ворсклою» рухівці влітку минулого року дебютували в елітному дивізіоін країни. І саме у цій грі в Полтаві «Рух» пропустив в УПЛ найбільше голів за матч – 5 м’ячів. До нового протистояння підопічні Леоніда Кучука підійшли, на відімну від суперників, з хорошим настроєм. Сприяла цьому домашня перемога «жовто-чорних» в минулому турі над «Металістом 1925».

Щодо кадрових проблем, то в суботу не зможе допомогти команді нападник Данило Кондраков, який проходить реабілітацію після оперативного втручання. В разі виходу на поле захисник «Руху» Максим Білий проведе 150-й матч в УПЛ. З особливим настроєм готується до поєдинку рухівець Мар’ян Мисик, який ще два роки тому виступав саме за «Ворсклу».

Ворскла

До Львова «Ворскла» вирушить у стані «пораненого звіра», адже в минулому турі підопічні Юрія Максимова з розгромним рахунком 1:5 програли на виїзді від «Дніпра-1». Після поразки у Дніпрі один з тренерів «біло-зелених» Олександр Омельчук зазначив:  «Нам потрібно з цієї ситуації виходити. Юрій Вільович сказав хлопцям, що трагедії ми не робимо. Так, рахунок великий, я згоден. У нас ще дві гри. Їх маємо провести гідно, щоби піти на перерву в хорошому настрої».

Загалом безнічийна гостьова серія «Ворскли» триває в чемпіонаті 5 ігор: три перемоги та дві поразки. Гольова серія полтавчан на полях суперників триває в УПЛ 4 гри – 6 м’ячів. На «Арені Львів» «Ворскла» може зазнати 290-ї поразки в УПЛ.

Історія зустрічей

«Рух» і «Ворскла» раніше провели лише три гри, і футболісти львівського клубу ще жодного разу не перемагали полтавчан – нічия та дві поразки. Востаннє «жовто-чорні» приймали «Ворсклу» у лютому цього року і завершили гру внічию – 1:1. Господарі поля в першому таймі після удару свого кращого бомбардира Юрія Климчука відкрили рахунок, але в другому таймі Георгій Цитаїшвілі врятував полтавчан від поразки, забивши, як потім виявилось, свій єдинй гол у складі «Ворскли».

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Сергія Бойка (Київська область), який провів вже 126 ігор в УПЛ. «Рух» за Бойка проведе третю гру в елітному дивізіоні, а в попередніх – лише перемагав. Для «Ворскли» ця гра буде ювілейною, 20-ю, з цим арбітром. Баланс попередніх ігор: 6 перемог, 7 нічиїх та 6 поразок.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Сич, Білий, Дідик, Федорчук, Сапуга, Климчук, Бойчук, Таллес, Борячук.

«Ворскла»: Різник, Тамм, Пердута, Яворський, Чеснаков, Тілль, Якубу, Пешич, Пуцлін, Кане, Рангел.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований завершити домашні матчі у цьому році на мажорній, переможній ноті. «Ворскла» ж після розгромної поразки в минулому турі націлена реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Спрогнозуємо бойову нічию у цьому протистоянні.

4 грудня, субота

«Рух» – «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
РУХ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Юрій Назаркевич
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.