Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 04 сiчня 2022, 18:52
9456
9

ФХУ відновить чемпіонат 2 грудня двома матчами. Є новий телетранслятор

2 грудня відбудуться поєдинки: «Сокіл» – «Кременчук», «Рулав Одд» – «Дніпро»

| Оновлено 04 сiчня 2022, 18:52
9456
9
ФХУ відновить чемпіонат 2 грудня двома матчами. Є новий телетранслятор
ФХУ

Федерація хокею України затвердила формат та календар оновленого після зняття кількох клубів із національного чемпіонату.

Більшістю голосів було ухвалено рішення, що без врахування анульованих за участю знятих команд матчів кожен учасник УХЛ проведе у регулярному чемпіонаті по 32 поєдинки. Завершиться регулярний чемпіонат у середині березня, а серія плей-оф фінішує 11 квітня.

Генеральний менеджер УХЛ Дмитро Христич розповів: «Можу запевнити вболівальників, що чемпіонат України продовжиться. Вже у четвер, 2 грудня, відбудеться два поєдинки «регулярки»: «Сокіл» – «Кременчук» та «Рулав Одд» – «Дніпро».

Транслюватиме зустрічі новий медіа-партнер ФХУ, група телеканалів Спорт. При цьому вперше ліга не зациклюватиметься на єдиному каналі, а дозволить показувати матчі своїх команд регіональним трансляторам. Також трансляції поєдинків будуть доступні на YouTube-платформі ФХУ. Після проведення перевірки фінансової документації буде оновлено пул спонсорів ліги. Важливою зміною буде надання великих рекламних можливостей клубам.

П'ятим учасником оновленого чемпіонату Української хокейної ліги стане БСФК (Броварський спортивно-фаховий коледж). Ця команда, з огляду на участь великої кількості гравців у навчально-тренувальних зборах юніорської збірної, яка готується до чемпіонату світу, повернеться до змагань після завершення міжнародної паузи, тобто після 18 грудня». До турнірної таблиці для БФСК зараховано результати «Білого Барса».

Оновлена турнірна таблиця УХЛ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Obdolbay
А это случаем не факап ФХУ, которая заявила Белого Барса, а по итогу оказалось какое-то училище швей-мотористок?
Roman Zhyshkovych
Гнати того зубкова, і взяти на його місце нормальну, адекватну людину, яка розбирається в хокей. А то через одну людину, яка вже давно при керівництві фху і нічого не зробила для розвитку хокею, стільки конфліктів.
Vbolivalnyk-Peter
Я так розумію ті пацюки та блазні, які повтікали з, як вони вважали, тонучого корабля, скоро зрозуміють, що корабель зовсім не затонув, а продовжує курсувати в легітимному хокейному морі, і досить скоро почнуть проситися назад...
mayakovskiy1
ахаха))) Клоун убогий этот Зубков. Кому нужен такой недо чемпионат? И так хоккей был на дне так еще и кучу команд угробил. Играет блин "колледж" в вышке. Клоуны позорные
Юрий Левченко
Молодці Українці позбулися тих сепарів хай їдуть до росії там гуляють вмісті с колесніковим