Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 грудня 2021, 23:16
3209
1

Дженоа – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Зустріч Андрія Шевченка з рідним клубом

| Оновлено 01 грудня 2021, 23:16
3209
1
Дженоа – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

У середу, першого грудня, відбудеться матч 15-го туру чемпіонату Італії, в якому «Дженоа» прийматиме «Мілан». Зустріч відбудеться у Генуї на стадіоні «Луїджі Фераріс». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 21:45 за Києвом.

Дженоа

 

У середу, 1 грудня, відбудеться матч 15-го туру чемпіонату Італії, в якому «Дженоа» прийме «Мілан». Зустріч відбудеться у Генуї на стадіоні «Луїджі Фераріс». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 21:45 за Києвом.
 
Найстаріша команда Італії зараз перебуває на етапі великих змін. У команду з Генуї прийшли нові власники, які намагатимуться зробити з неї щось більше, ніж було раніше. У зв'язку із цим на посаду головного тренера і запрошували Андрія Шевченка. Наразі завдання команди полягає лише в тому, щоб зберегти прописку в еліті та не допустити вильоту до другого за престижністю дивізіону Італії.
 
Зробити це буде непросто. Як ми побачили у перших двох матчах під керівництвом українського алленаторе, окрім потужно запакованого «автобуса» біля свого штрафного майданчика, «червоно-сині» поки що нічого не можуть запропонувати своїм суперникам. У першому матчі з «Ромою» така окопна тактика витримала 82 хвилини, у другому вдалося зачепити нульову нічию на виїзді проти «Удінезе». Дивитись такий футбол не дуже цікаво, але якісь очки йтимуть до скарбнички. Питання лише у тому, чи є ймовірність при цьому вигравати матчі? Перед 15-м туром «Дженоа» лише на одне очко відстає від рятівного 17-го місця, тому навіть нічийні результати практично в будь-яких матчах вважатимуться величезним успіхом. У разі збереження прописки, вже очікуються солідні бюджети на трансфери перед наступним сезоном.

Мілан

 

У колишньої команди Шевченка, з якою він як гравець вигравав і скудетто, і Лігу чемпіонів, і навіть «Золотий м'яч», цього сезону все дуже непогано. «Червоно-чорні» йдуть на другій позиції після «Наполі», маючи три очки відставання від лідера. Але проблема в тому, що у трьох останніх матчах команда забуксувала. Після нічиєї з «Інтером» було дві поразки поспіль – від «Сассуоло» (1:3) та «Фіорентини» (3:4). Це суттєвий удар по амбіціях клубу.
 
Перед матчем із «Дженоа» у лазареті міланського клубу перебувають четверо гравців, а у Романьолі дискваліфікація. Це трохи зв'язує руки Стефано Піолі, хоча ситуація із травмованими у майбутніх господарів, напевно, ще гірша.

Прогноз на протистояння

 

«Мілан» після двох осічок поспіль має виходити та гризти землю, інакше боротьбу за чемпіонство можна програти задовго до фінальних турів. Грати проти такого низького блоку не найприємніше заняття, але інакше «Дженоа» зараз просто не готова бути конкурентною. Ймовірно, матч буде схожий на те, що ми бачили проти «Роми», але, швидше за все, інтрига помре трохи раніше.

Орієнтовні склади

«Дженоа»: Сірігу - Бераскі, Васкес, Мазьєлло, Сабеллі, Стураро, Бедель, Ровелла, Камб'ясо, Екубан, Пандєв.
«Мілан»: Тетерушану - Калулу, К'єр, Томорі, Ернандес, Тоналі, Кессьє, Салемакерс, Діас, Леау, Ібрагімович.

1 грудня, середа

«Дженоа» – «Мілан»
Генуя. Стадіон «Луїджі Ферраріс». 21:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
 Арбітр: Хуан Лука Саккі (Мачерата)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 23
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 3
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.