Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2021, 18:41
5159
3

Мірча ЛУЧЕСКУ: «У другому таймі ми запанікували»

Наставник «Динамо» підбив підсумки перемоги над «Минаєм» (2:0)

| Оновлено 27 листопада 2021, 18:41
5159
3
Мірча ЛУЧЕСКУ: «У другому таймі ми запанікували»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував переможний матч 16-го туру української Прем’єр-ліги проти «Миная» (2:0).

- Ми взяли важливі три очки, провели хороший перший тайм, домінували під час нього, за мірою можливостей реалізували момент, хоча трохи відчувалася розслабленість. У другому таймі суперник діяв агресивніше, наполегливіше, у якийсь момент ми навіть запанікували. Біля наших воріт було створено 2-3 небезпечні епізоди. Було дуже важко, дається взнаки важкий графік, те, що гравці виступають за збірні, грають у Лізі чемпіонів і чемпіонаті. Ми виглядали вже трохи втомленими.

- В середині другого тайму арбітр довго переглядав відеоповтор і міг призначити пенальті у ваші ворота. Як ви пережили цей епізод, що відчували та чи розуміли, що відбувається?
- Я стояв і чекав, коли судді ухвалять рішення. До того контакту й падіння у гравця атакуючої команди була рука. Я просто стояв і чекав.

- Кілька турів тому у вас був схожий за емоціями матч із «Маріуполем», в якому «Динамо» перемогло з рахунком 3:2. Ви після матчу сказали, що ваші футболісти поводилися непрофесійно. Що відбулося з гравцями сьогодні?
- Цього разу я сказав у перерві, що суперник буде набагато агресивнішим, що нам буде важко і вони будуть ризикувати. Так і сталося. Але я роблю скидку своїм гравцям на те, що матч відбувся після Ліги чемпіонів. Сподіваюся, хлопці зрозуміють, що потрібно забивати у створених моментах. Бо коли проходить час, а ти не забиваєш, то все ускладнюється. Сьогодні це ми і побачили.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alexx
Ну так, а що ви хотіли? З Минеєм грали. Тут-будь хто запанікує. То вам не Баварія