Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 22 жовтня 2021, 08:21
7468
1

Взяв провину на себе. Моуріньо прокоментував розгром у Норвегії

Португальський фахівець вважає, що в італійському клубі немає рівноцінної заміни основі

| Оновлено 22 жовтня 2021, 08:21
7468
1
Взяв провину на себе. Моуріньо прокоментував розгром у Норвегії
ФК Рома. Жозе Моуріньо

Головний тренер «Роми» Жозе Моуріньо прокоментував розгромну поразку в матчі Ліги конференцій з «Буде-Глімт» (1:6).
 
- Дуже серйозна поразка, на кому висить відповідальність?
- На мені. Це я вирішив зіграти таким складом. Очевидно, я зробив це з двома благими намірами. З одного боку, дати можливість грати людям, які багато працюють і мало грають. З іншого боку, подумайте про наш склад і про всі ігри, які ми повинні грати, щоб дати відпочинок людям, які грають практично весь час. На штучному полі і в цих кліматичних умовах я вирішив дати багатьом футболістам відпочити. Ми програли команді, яка грала більш якісно, ​​ніж ми. Все просто. Основна команда «Буде-Глімт» краща, ніж наша, яка почала гру.
 
- Тобто річ не в менталітеті, підході, недооцінці гри, а в техніці?
- Послухайте, якби я завжди міг грати з одними і тими ж гравцями, я б так і вчинив. Однак я вважаю, що це великий ризик, тому що існує значна якісна різниця між однією групою гравців і іншою. І в грі групового етапу, коли вже набрано 6 очок і ще дві гри потрібно зіграти в Римі, я вирішив внести ці зміни. Я знав про проблеми деяких наших гравців, в цьому немає нічого нового, але, очевидно, я очікував кращого виступу.
 
- Чи є ризик, що поразка такого масштабу негативно вплине на футболістів?
- Так завжди буває, я не сумніваюся в цьому. Але я вже розмовляв з гравцями в роздягальні, я був з ними чесний. Мабуть, я не можу вам відкритися, тому що я намагаюся говорити про це в більш інтимній обстановці. Наша команда - дуже міцна сім'я з точки зору співпереживання, дружби. Але я ніколи цього не приховував, я знав, що у команди багато проблем: одна справа команда з дванадцяти, тринадцяти гравців, а інша - решта. Позитивним є те, що тепер, принаймні, ніхто з вас не питає мене, чому завжди грають одні і ті ж.
 
- У неділю ви не помилитеся так з «Наполі»?
- Завжди можна помилитися, це футбол. Але наша основна команда, скажімо так, грає добре, заслужила більше очок, ніж має в турнірній таблиці. Ми завжди граємо з чудовим психологічним настроєм. І в неділю ми вийдемо на поле з таким менталітетом. Очевидно, з вагою поразки, яку я б назвав історичною.
 
- За всю кар'єру ваші команди жодного разу не пропускали шість голів...
- Так, я знаю, але проблема не стільки в тому, що я відчуваю. Ця поразка з 6 голами не стільки для мене, скільки для хлопців.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Olgierd
Моур свинью подложил. Не мог потерпеть и выпустить дубль против Зари?