Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 жовтня 2021, 02:23
50627
10

ВІДЕО Махач після гри. Гравці і тренери Поділля і Олімпіка влаштували бійку

Вирішальний гол на 90+6 хвилині забив для гостей Максим Літовченко

| Оновлено 02 жовтня 2021, 02:23
50627
10
ВІДЕО Махач після гри. Гравці і тренери Поділля і Олімпіка влаштували бійку
Футбол 1/2/3

Великий конфлікт виник після матчу 11-го туру Першої ліги між гравцями і тренерами «Поділля» і «Олімпіка» (0:1).

Вирішальний гол на 90+6 хвилині забив для гостей Максим Литовченко. Після свистка про закінчення гри голкіпер «Поділля» агресивно побіг до судді, а гравці «Олімпіка» намагалися йому перешкодити. Мабуть, претензія господарів поля до судді полягала в тому, що було компенсовано 5 хвилин, а гол забитий аж під кінець 6-ї.

У підсумку матч завершився бійкою в центрі поля за участю представників команд. У протоколі матчу значиться, що футболісти «Олімпіка» Іван Білий і Владислав Рибак отримали червоні картки на 90+8 хвилині гри.

ВІДЕО конфлікту: дивитися на YouTube (у кінці відеозапису матчу)

Події матчу

89’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Літовченко (Олімпік Д).
Оцініть матеріал
(282)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Судья ждал когда забьют и сразу дал свисток.
turist86
На 84 хвилині матчу, після прострілу Яна Морговського, забив Володимир Савошко. Гравці «Олімпіка» почали апелювати до арбітра Ігоря Бича, що Савошко підграв собі рукою. І рефері з Києва скасував взяття воріт донецької команди, яка базується в Києві. Цікаво інше – що до можливого потрапляння м’яча в руку Савошка, а чи не було порушення правил з боку захисника «Олімпіка», який боровся з з Володимиром? Утім, тоді б Бич призначив пенальті. Отож, арбітр вирішив скасувати гол і трибуни СК «Поділля» «завелися». На адресу рефері почали скандувати нецензурні слова.
Не стримував слів після гри й наставник хмельничан Віталій Костишин, який одразу сказав, що йому важко коментувати сам матч, оскільки переповнюють емоції. «Для мене не зрозуміло, як можна спочатку зарахувати гол, а потім не зарахувати. Ми передивилися гол Савошка, там його штовхали… якщо гол не зарахували, мало б бути пенальті. Та й наче по часу більше грали, - після матчу говорив головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ні наші вболівальники, ні наша команда, ні наше місто не заслуговують, щоб вдома нас так судили. Є завдання – «відривайте» нас на виїзді, але не вдома».
Отож, пролунав фінальний свисток. Віталій Костишин, який після пропущеного його командою голу отримав жовту картку, вийшов на поле, щоб щось ще сказати арбітру. Як сам пояснив після гри: «Важко було стримати емоції». Потім набігли гравці обох команд. І почалося. Штовханина, сутички… А деякі глядачі також рвалися на поле, але їх стримували працівники муніципальної дружини. Розібратися хто кого штурхнув чи вдарив, було важко. Як сказав після гри тренер «Олімпіка» Віталій Розгон: «Все було сумбурно, і я не бачив хто спровокував сутичку. У будь якому разі, це не прикрашає футбол».
Але завершення було не на полі, а ще й в підтрибунному приміщенні. Там також була сутичка. У результаті, вже після матчу арбітр Ігор Бич, за нашими даними, вніс у протокол два вилучення в складі «Олімпіка» - голкіпера Владислава Рибака та капітана Івана Білого. А в складі «Поділля» покарав жовтою карткою Євгена Корохова. Утім, ймовірно, все, що відбулося після фінального свистка в Хмельницькому, ще розбиратиме контрольно-дисциплінарний комітет.
«Олімпік» покидав стадіон під вигуки «Ганьба» та під охороною. Арбітрів матчу також вивозили зі стадіону правоохоронці.
ye.ua
ще відео
https://www.instagram.com/p/CUffb6UjTlj/
Олександр Ковальов
https://youtu.be/H71tLx-lvGc
Тут краще все видно.
Holiday
Непонятно, зачем олимпийцы дрались? Иди в баню и радуйся.
Но как же раньше играли просто 90 без +??? Эти + основа всех скандалов. Отмените их в УПЛ, а лучше карать затяжку игры. Вплоть до красной!
FidanFCCO
Алкаши собрались поорать
24586marrr
Поділля изнасиловали и они снимаются? Такой ведь тренд первой лиги в этом году? А вообще как не странно такое говорить, спасибо каналам футбол за трансляции всех матчей первой лиги... столько нового узнал о тренерах и игроках первой лиги))))
Burevestnik
все правильно - игра до гола.!!! так и надо!!!