Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 вересня 2021, 09:21
4639
5

МАЛИНОВСЬКИЙ: «Усику потрібно побоюватися різких вибухів Джошуа»

Український боксер поділився очікуваннями від бою Усик - Джошуа

| Оновлено 25 вересня 2021, 09:21
4639
5
МАЛИНОВСЬКИЙ: «Усику потрібно побоюватися різких вибухів Джошуа»
B1. Олег Малиновський

Олег Малиновський, непереможений український боксер компанії B1 Boxing, який виступає в напівлегкій ваговій категорії, висловився про майбутній поєдинок Ентоні Джошуа - Олександр Усик.

«Бій для Олександра буде важким, тому що Джошуа - суперник, який дійсно сильний, а в габаритах набагато більше, ніж Саша. Незважаючи на це, я думаю, що у Саші є всі шанси на перемогу.

Звичайно, якщо Саша буде добре функціонально готовий, постійно працювати на ногах, пересуваючись по рингу, наносити велику кількість ударів упродовж усього бою, то перемога буде за Олександром. Ну і, звичайно, якщо судді не зроблять брудну роботу.

Потрібно побоюватися різких вибухів і ударів на зустріч, тому що Джошуа розуміє, що Саші потрібно вигравати.

Усик завдає величезну кількість ударів, тому Ентоні буде намагатися вдарити на зустріч і робити вибухи з чималою кількістю ударів - 5 і більше. Джошуа проводитиме комбінації, вибухатиме і наноситиме удари знизу. Звичайно, найголовніше - не пропустити.

Джошуа - дуже інтелектуальний боксер. Напевно, ми побачимо в рингу бій двох інтелектуалів, а там дізнаємося, хто кого зможе перехитрити.

У будь-якому випадку, щоб здобути перемогу - потрібно бути уважним. Усик боксуватиме в своєму стилі. Саша набагато швидший і рухомий, ніж Джошуа, адже він повільний для нього. Олександр зможе побачити все атаки британця, всі силові удари. Так що, буде йти від них і контратакувати.

Чекаю видовищного поєдинку. Ми побачимо бій, який пройде всю дистанцію, а всі 12 раундів будуть з раунду до раунду - яскравими, видовищними, адже у кожного з бійців є величезне бажання виграти в цьому поєдинку», - сказав Олег Малиновський.

Поєдинок Ентоні Джошуа - Олександр Усик відбудеться в суботу, 25 вересня, в Лондоні. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Сергій Циба Джерело: iSport
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
Малина, давай лучше с Петряком решац вопросы, ато начинаешь тут умничать
Saar
Не думаю що при 100 кг усик буде таким же швидким всі раунда, як при 93 кг. Для Джошуа це його природня вага. Усик-не опонент лля Ентоні.
onco-clown
"Саша набагато швидший і рухомий" - в супертяжах Усик вроде не супер то быстрый, в крузерах - другое дело.