Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 лютого 2022, 14:30
26672
3

Як закривається трансферне вікно. Останні переходи літа

Sport.ua в режимі LIVE стежить за трансферним дедлайном у Європі

| Оновлено 01 лютого 2022, 14:30
26672
3
Як закривається трансферне вікно. Останні переходи літа
Getty Images/Global Images Ukraine

31 серпня у більшості провідних європейських ліг завершується дозаявочна кампанія. В Англії, Італії, Іспанії, Німеччині, Франції, Бельгії, Нідерландах трансферне вікно закривається 31 серпня, в Україні – 3 вересня.

Стежте за всіма топ-трансферами останнього дня трансферного вікна разом зі Sport.ua!

Головні події останнього дня трансферів у Європі:

1 вересня 2021 року

09:25. «Спортінг» орендував вінгера Пабло Сарабію у французького «ПСЖ». Іспанський хавбек проведе у Португалії сезон 2021/22.

08:15. Офіційно Микола Кухаревич перейшов у бельгійський «Левен». Французький «Труа» відправив українця до Бельгії на один сезон без права викупу.

07:55. Французский «ПСЖ» підписав головного таланта «Спортінга». Паризький клуб орендував захисника Нуну Мендеша з правом викупу за 40 млн.

07:35. Лондонський «Арсенал» відправив захисника Ектора Бельєріна у «Бетіс». Цей сезон іспанський футболіст проведе у Ла Лізі.

06:55. Люксембурзький форвард Жерсон Родрігеш проведе сезон 2021/2022 у французькій Лізі 1. Жерсон на правах оренди підписаний французьким клубом «Труа».

Після стартових чотирьох турів «Труа» посідає останнє, 20-те місце в Лізі 1, набравши 1 очко. За підсумками минулого сезону «Труа» посів перше місце в Лізі 2, завдяки чому підвищився в класі.

Родрігеш в нинішньому сезоні провів 3 офіційні матчі за «Динамо» (1 в стартовому складі). Столичний клуб побажав Жерсону добре проявити себе в новому для нього чемпіонаті та провести успішний сезон у складі «Труа».

06:20. Форвард Радамель Фалькао буде грати в Іспанії. 35-річний колумбієць перейшов з «Галатасарая» e «Райо Вальєкано» на правах вільного агента.

З іспанським клубом підписано угоду на 1 рік, плюс є опція продовження ще на рік. Веб-портал Transfermarkt.com оцінює трансферну вартість гравця в 2,2 млн євро.

Фалькао грав за «Галатасарай» з вересня 2019 року. У минулому сезоні 2020/21 він провів 18 матчів та забив 9 голів.

05:30. Хавбек Сауль Ньїгес перейшов з мадридського «Атлетіко» до «Челсі». Лондонський клуб офіційно повідомив про оренду 26-річного іспанця.

Лондонський клуб насилу встиг оформити документи до закриття трансферного вікна. Орендна угода буде діяти до кінця сезону 2021/22.

У минулому сезоні 26-річний Сауль Ньїгес провів 41 матч і забив 2 голи за «Атлетіко».

04:00. Італійський «Мілан» оформив дві угоди в останній день літнього трансферного вікна. «Россонері» орендували хавбека «Кротоне» Жуніора Мессіаса з опцією викупу.

Крім того італійський клуб підписав контракт до 2026 року з хавбеком «Бордо» Ясином Адлі. Однак поточний сезон француз проведе в оренді якраз у «Бордо».

03:35. Форвард «Барселони» Антуан Грізманн офіційно повернувся у «Атлетіко». Цікаво, що мадридський клуб зумів встигнути оформити всі необхідні документи за хвилину до закриття трансферного вікна.

«Атлетіко» орендував гравця збірної Франції до кінця сезону з можливістю пролонгації ще на один сезон. Угоду підтвердили обидва клуби. Прес-служба «Барселони» повідомила деталі: «Мадридський клуб буде платити гравцеві зарплату, і в угоді є пункт обов'язкового трансферу».

Влітку 2019 року «Барселона» заплатила «Атлетіко» за Грізманна 120 млн євро. У минулому сезоні 2020/21 Грізманн зіграв за каталонський клуб 51 матч і забив 20 голів.

01:30. Лондонський «Арсенал» офіційно оголосив про підписання правого захисника Такехіро Томіясу, який раніше грав за італійську «Болонью».

22-річний японець підписав з «канонірами» контракт на 4 роки, який буде діяти до літа 2025 року.

За неофіційною інформацією, за Томіясу лондонський клуб виплатив «Болоньї» близько 16 млн євро. У минулому сезоні Такехіро зіграв за італійську команду 33 матчі та забив 2 голи.

00:40. Протягом усього серпня «Челсі» вів з «Севільєю» переговори з приводу трансферу французького захисника Жюля Кунде. Однак цей трансфер так і не відбудеться – клубам не вдалося домовитися. Про це повідомляє відомий інсайдер Фабріціо Романо.

Імовірність того, що трансфер відбудеться взимку, також низька - ні «Челсі», ні «Севілья» не хочуть продовжувати переговори. У контракті Кунде прописана клаусула в розмірі 80 мільйонів євро, але «Челсі» виплачувати її не має наміру.

31 серпня 2021 року

23:25. Французький форвард Антуан Грізманн за крок від повернення до «Атлетіко» Мадрид. Йдеться про річну оренду з правом викупу за 40 мільйонів євро. Найближчим часом про перехід оголосять офіційно.

Замість Грізманна «Барселона» хоче підписати форварда «Севільї» Люка Де Йонга.

23:10. Форвард київського «Динамо» Жерсон Родрігеш, який представляє Люксембург, йде в оренду в французький клуб «Труа».

Журналіст Ігор Бурбас повідомив: «Жерсон все-таки залишив «Динамо». Оренда з правом викупу до французького «Труа».

31 серпня Жерсон Родрігеш у Мілані успішно пройшов медичний огляд для переходу в «Салернітану», але трансфер у клуб Серії A зірвався.

22:40. Лондонський «Челсі» взяв у оренду півзахисника мадридського «Атлетіко» Сауля Ньїгеса за €5 млн, інформує журналіст Фабріціо Романо. Іспанець погодив з лондонцями умови особистого контракту і скоро прибуде в Лондон, щоб підписати контракт.

Офіційне оголошення очікується незабаром. «Челсі» візьме Сауля Ньїгеса в оренду за €5 млн з правом викупу гравця за €35 млн. Мадридський клуб раніше хотів оформити повноцінний трансфер за €45 або €50 млн.

У минулому сезоні 26-річний Сауль Ньїгес провів 41 матч і забив 2 голи за «Атлетіко». Угода футболіста з «матрацниками» розрахована до кінця сезону 2025/26.

Веб-портал Transfermarkt оцінює трансферну вартість гравця в €40 млн. У літнє трансферне вікно на Сауля, крім «Челсі», претендували також «Барселона» і «Ліверпуль».

22:10. Форвард «Труа» Микола Кухаревич може найближчим часом перейти в бельгійський «Левен». Йдеться про річну оренду.

Зараз Кухаревич вже проходить медобстеження в «Левені». Клуб на даний момент займає передостаннє місце в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії.

Нагадаємо, Кухаревич перебрався в «Труа» з львівського «Руху» цього літа. За цей час він взяв участь в одному матчі Ліги 1, провівши на полі 15 хвилин у грі з ПСЖ.

21:50. Легіонер київського «Динамо» Жерсон Родрігеш, що представляє Люксембург, найімовірніше, не переїде до Італії, не дивлячись на чутки про переговори з «Салернітаною».

Як повідомив відомий італійський інсайдер Джанлука Ді Марціо, час на реєстрацію документів по трансферу Родрігеша вийшов, а «Салернітана» так і не отримала необхідних паперів від «Динамо».

Журналіст зазначає, що невеликий шанс на успіх все-таки залишається. Вірогідно, для цього «Салернітані» належить довести, що затримка сталася з причин, близьких до форс-мажорних.

21:35. Англійський клуб «Тоттенхем» повідомив про підписання контракту із захисником Емерсоном Лейте, який раніше виступав за «Барселону». Сума трансферу склала 25 млн євро.

Контракт клубу з 22-річним бразильцем буде діяти до літа 2026 року. Футболіст гратиме за «шпор» у футболці під 12-м номером. За неофіційними даними, Емерсон буде заробляти в Лондоні €3 млн в рік.

Футболіст перейшов у «Барселону» з «Атлетіко Мінейро» в січні 2019 року за €12 млн. Потім був відданий в оренду в «Бетіс» на 2,5 роки. У минулому сезоні за біло-зелених провів 38 матчів та забив 2 голи. У поточному сезоні, повернувшись з оренди, відіграв за «Барсу» 3 матчі.

20:50. «РБ Лейпциг» офіційно підписав 18-річного хавбека «Барселони» Ілаіша Морібу. Контракт розрахований на 5 років, до літа 2026 року.

Сума трансферу не повідомляється, але, за інформацією ЗМІ, вона склала приблизно 20 мільйонів євро. Раніше Моріба був близький до переходу в «Тоттенхем». У минулому сезоні на рахунку Моріби 1 гол і 3 асисти в 18 матчах за каталонців у всіх турнірах. У «РБ Лейпциг» він стане заміною Марселю Забітцеру, якій нещодавно перейшов до «Баварії».

20:20. Форвард Сем Ламмерс продовжить кар'єру в Німеччині. 24-річний нідерландський гравець перейшов з «Аталанти» в «Айнтрахт» на правах оренди.

Ламмерс в клубі Бундесліги буде грати до 30 червня 2022 року під 9-м номером. В Італії він був партнером українця Руслана Маліновського в лінії атаки клубу з Бергамо.

У минулому сезоні Ламмерс провів 17 матчів та забив 2 голи за «Аталанту». Веб-портал Transfermarkt оцінює трансферну вартість гравця в 6 млн євро.

19:55. «Реал» офіційно оголосив про підписання 18-річного хавбека «Ренна» і збірної Франції Едуардо Камавінги. Контракт розрахований на шість років.

19:10. «Лідс» посилив свій склад форвардом «Манчестер Юнайтед» Даніелем Джеймсом. Сьогодні, 31 серпня, трансфер був оголошений офіційно.

За 23-річного валлійця клуб заплатив 28 мільйонів євро. Джеймс підписав п'ятирічний контракт з клубом. У сезоні 2020/21 Джеймс зіграв 22 матчі за «Ман Юнайтед», забив 5 голів і віддав 2 гольові передачі.

18:45. 22-річний нігерійський нападник «Динамо» Беніто відправляється на правах оренди у хорватську «Горицю». Після семи турів «Гориця» займає п'яте місце в елітному дивізіоні Хорватії.
 
Нігерієць перейшов до київського клубу в лютому 2020 року з російського «Тамбова». З тих пір Беніто не зміг стати основним гравцем «Динамо», тільки один раз вийшовши на поле в чемпіонаті України. Минулий сезон він провів на правах оренди в донецькому «Олімпіку».

18:05. Бразильський вінгер харківського «Металіста» Жонатан Олівейра да Сілва (Жо) несподівано прийняв рішення залишити команду через особисті причини. У соцмережі Instagram бразилець повідомив:

«Я йду з «Металіста» з особистих причин. Дякую керівництву клубу, тренерам, гравцям і вболівальникам, які підтримували мене на полі та за його межами. Я буду вболівати за цей великий клуб. Може бути, колись повернуся сюди із задоволенням. Дякую, «Металіст». Я йду з сумним серцем. Величезне дякую».

31-річний бразилець прийшов у «Металіст» у лютому 2021 року. За харківський клуб він зіграв 18 матчів та забив 8 голів.

17:20. 22-річний бразильський нападник Вітіньо став гравцем київського «Динамо».

Форвард є вихованцем бразильського «Атлетіко Паранаенсе», за який виступав останні чотири сезони. Його контракт з «Динамо» розрахований на 5 років.

У поточному сезоні бразилець зіграв 27 матчів, записавши в свій актив 9 голів і 4 результативні передачі. Всього за першу команду «Атлетіко Паранаенсе» він провів 60 матчів, забив 15 голів і віддав 7 результативних передач у всіх турнірах.

Вітіньо буде заявлений за «Динамо» найближчим часом під номером 22 і зможе взяти участь вже в наступному матчі столичної команди проти харківського «Металіста 1925» в суботу, 11 вересня.

17:05. «Бенфіка» підсилила свій склад крайнім захисником «Інтера» Валентино Лазаро. Португальський клуб орендував 25-річного австрійця на рік. 

У минулому сезоні Лазаро також був в оренді. Австрієць грав за «Боруссію» Менхенгладбах, в складі якої забив 2 м'ячі і віддав 1 гольову передачу.

16:40. Нідерландський ПСВ офіційно повідомив, що півзахисник Мохаммед Іхаттарен продовжить кар'єру в «Ювентусі».

Інтереси футболіста представляє відомий агент Міно Райола. У минулому сезоні в Нідерландах 19-річний Мохаммед Іхаттарен зіграв 22 матчі і забив 3 голи.

16:00. Хорватський захисник Марін Понграчич офіційно став гравцем дортмундської «Боруссії». Футболіст перейшов з «Вольфсбурга» на правах оренди. Орендна угода розрахована до кінця нинішнього сезону.

23-річний хорват перейшов в «Вольфсбурга» з «РБ Зальцбурга» у січні 2020 року за 10 млн євро. Зіграв у складі «вовків» 23 матчі, забив 2 голи.

14:20. Полтавська «Ворскла» оголосила про підписання бразильського форварда Лукаса Рангеля. 26-річний гравець підписав контракт на два роки. Рангель раніше виступав за фінську команду КуПС, яка в нинішньому сезоні вибила полтавчан у кваліфікації Ліги конференцій.

Transfermarkt оцінює перехід в 250 тисяч євро, але сайт «Ворскли» вказує, що футболіст достроково розірвав контракт зі своїм минулим клубом. У нинішньому сезоні Рангель встиг забити 5 голів у 8 матчах.

13:00. «Ман Юнайтед» офіційно оголосив про оформлення контракту з Кріштіану Роналду.

Португалець підписав договір на два сезони з можливістю продовження на третій (за схемою 2+1). У вівторок форвард успішно пройшов медогляд.

«Ювентус» отримав за 36-річного Роналду 15 млн євро і може отримати ще 8 млн євро бонусами в залежності від виступів гравця. Роналду виступав за МЮ з 2003 по 2009 рік. Забив 118 голів в 292 матчах. Тричі виграв АПЛ, 1 кубок Ліги чемпіонів, Кубок Англії і два Кубки ліги.

11:05. «Ювентус» після продажу Кріштіану Роналду в МЮ в останній день трансферного вікна повернув до складу Мойзе Кіна. Клуб на офіційному сайті оголосив про оренду 21-річного гравця «Евертона» із зобов'язанням викупу.

Кін раніше вже виступав за «Ювентус», але був проданий в «Евертон». Минулий сезон на правах оренди провів в ПСЖ, забивши 17 голів в 41 матчі. Туринська команда невдало розпочала сезон Серії A, набравши 1 пункт в двох турах.

11:00. «Реал» незабаром посилить свій склад молодим хавбеком «Ренна» Едуардо Камавінгою. Французька преса відзначає, що 18-річний футболіст вже проходить медобстеження. Сторони близькі до завершення угоди. За Камавінгу «Реал» заплатить 30 млн євро.

Контракт футболіста закінчується влітку 2022 року, але він хоче залишити клуб вже зараз. У сезоні 2020/21 Камавінга провів 35 матчів в Лізі 1, забивши 1 гол.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу
Футбол | 25 квітня 2024, 12:17 5
ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу

Сьогодні, 25 квітня, Олегу Гусєву виповнився 41 рік

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yura Юрий
мда, Барса распродается, да еще и молодняк....перспективы туманнные
zhyr
зараз основна заруба йде між італійськими клубами за Супрягу