Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 11 липня 2021, 02:27
16377
7

Аргентина – Бразилія. Прогноз і анонс на фінал Кубка Америки

Все або нічого

| Оновлено 11 липня 2021, 02:27
16377
7
Аргентина – Бразилія. Прогноз і анонс на фінал Кубка Америки
IANS

У неділю, 11-го липня, на стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро в рамках фінального матчу Кубка Америки між собою зіграють збірні Аргентини та Бразилії. Стартовий свисток пролунає о 03:00 за київським часом.

Добігає кінця 47-й розіграш головного футбольного турніру серед південноамериканських команд. Переможцем турніру, який спочатку повинен був пройти в Колумбії і Аргентині, але в підсумку був перенесений до Бразилії, стане одна з двох найпопулярніших команд цього регіону. Бразилія захищає свій титул, а Аргентина останній раз перемагала в Кубку Америки ще в 1993 році. Головне питання - чи зможе нарешті Ліонель Мессі виграти цей престижний трофей? Кращим бомбардиром турніру він стати зобов'язаний.

Збірна Бразилії

 

«Селесао» є дев'ятиразовими чемпіонами Америки. Вони можуть виграти десятий титул і наблизитися до лідируючих за цим показником Уругваю та Аргентини. Вони і є фаворитами протистояння.

Бразильці йдуть по турніру рівно і впевнено. Підопічні Тіте на груповій стадії розгромили Венесуелу і Перу, мінімально переграли Колумбію і зіграли внічию з Еквадором. У підсумку «пентакампеони» зайняли перше місце і впевнено зробили крок до чвертьфіналу, де з мінімальним рахунком впоралися з Чилі. У півфіналі також було все не так просто, проте перемогу над Перу було здобуто. До слова, і в чвертьфіналі, і в півфіналі переможні голи на рахунку Лукаса Пакети.

В цілому ж Бразилія не програє протягом 13 останніх матчів. За цей час «селесао» видобули 12 перемог і один раз зіграли внічию. Остання поразка датована ще 15 листопада 2019 року. Тоді бразильці в товариському матчі поступилися якраз аргентинцям.

Збірна Аргентини

 

У Ліонеля Мессі є черговий шанс взяти значимий трофей зі збірною Аргентини. Залишилося зробити останній крок, який «альбіселесте» не вдалося зробити в фіналах Кубка Америки 2015 і 2016 років, а також у фіналі чемпіонату світу 2014 року. Хоч аргентинці і вважаються в цій парі андердогами, однак у 14-кратних переможців цього турніру є всі шанси на успіх.

Аргентина вийшла в фінал не настільки впевнено, як це зробила Бразилія. У групі команда Ліонеля Скалоні зіграла внічию з Чилі, мінімально здолала Уругвай і Парагвай, а також розгромила Болівію. Після цього був розгром Еквадору в чвертьфіналі і серія пенальті з Колумбією в півфіналі. Головне - результат, і він у аргентинців є.

Аргентина на даний момент не програє вже 19 матчів. Останній раз «біло-блакитні» йшли з поля переможеними 3 липня 2019 року за підсумками матчу минулого розіграшу Кубка Америки проти тієї ж Бразилії.

Історія зустрічей

 

Непримиренні суперники зустрічалися між собою вже 108 разів. 43 перемоги на рахунку Бразилії, 40 вікторій в активі Аргентини і 25 нічийних результатів. За забитими м'ячами також практично рівність - 167:163 на користь бразильців.

Орієнтовні склади:

 

Бразилія: Едерсон, Данило, Маркіньос, Сілва, Мілітао, Каземіро, Фред, Пакета, Евертон, Неймар, Рішарлісон.

Аргентина: Мартінес, Моліна, Песселья, Отаменді, Тальяфіко, Де Паул, Родрігес, Паредес, Ді Марія, Мессі, Мартінес.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию в основний час. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.24 по лінії Parimatch.

11 липня, неділя

Аргентина – Бразилія
Ріо-де-Жанейро. Стадіон «Маракана». 03:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Сергій Снопов
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Аа Бб
Грали б вже в день, щоб і Європа могла подивитися, погода у Бразилії зараз дозволяє, так ні...
euro2012_za_2012euro
Месси ещё проиграл финал 2007
euro2012_za_2012euro
Кстати, у Неймара нет трофея, и первый финал.
У Месси нет трофея, и шлейф проигранных 3 финалов Юж. Америки И 1 ЧМ.
Чья возьмёт?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
За Бразилию! Там нету Месси!