Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 18:26
618
1

Ставка на фаворитів. Школа беттінга

Розбираємо популярну стратегію

| Оновлено 05 липня 2021, 18:26
618
1
Ставка на фаворитів. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

У середовищі гравців досить популярно ставити на футбольних аутсайдерів - це вважається дуже вигідним. Неминучі при цьому поразки, але високий коефіцієнт на перемогу в підсумку дозволяє окупити витрати, коли подібне все ж трапиться, і навіть вийти в "плюс". В принципі, ця стратегія має право на життя, якщо робити хороший аналіз перед матчами і вибирати ті пари, де коефіцієнти на не такого вже й андердога завищені. Але також дослідженнями доведено і те, що можна вибудувати свою гру на ставках на фаворитів, і отримувати стабільний дохід.

Букмекери ризикують своїми грошима, і намагаються при цьому заробляти, і непогано

Для цього багато хто задіюють для виставлення своєї лінії штат співробітників, причому ці аналітики оперують величезними статистичними базами. Але при цьому потрібно пам'ятати, що виставлені букмекерами коефіцієнти далеко не обов'язково відображають цілком реальні ймовірності того чи іншого результату. Прогноз може бути точним, але завжди контора пам'ятає про фактор ризику.

На зустріч абсолютно рівних команд або спортсменів не виставлятимуть коефіцієнт 2,0

За ідеєю, в такому випадку, в іграх, де правилами не передбачено нічиєї, шанси на перемогу таких супротивників дорівнюють 50%. Але букмекерам на практиці закладають свій дохід в котирування, і у кожної компанії своя політика його визначення. І, значить, пропонований коефіцієнт може різнитися - правда, коливання не дуже значні.

Маржа букмекера рідко падає нижче 10 відсотків

Дохід організаторів, закладений в коефіцієнти, і називається маржею. Відносно недавно при ставках на господарів арени потенційний прибуток букмекерської контори закладали на рівні 10%, на гостей - 15%. Хоча зараз, через зростання конкуренції, багато букмекери зменшують маржу, роблячи свої пропозиції - коефіцієнти на події - більш привабливими. Але все одно ставити на господарів в цілому помітно вигідніше.

На аутсайдерів часто завищують котирування

Аналітики і експерти проводили дослідження, і схильні вважати, що залишається тенденція переоцінювати андердогів. У тому числі для того, щоб була спокуса ставити на їхню перемогу, і терпляче чекати, що все ж вийде виграти. Але, як правило, з таких ставок в основному прибуток йде букмекерській конторі.

Фаворити не дарма мають такий статус

Досить подивитися, скільки матчів в сезоні програють ПСЖ у Франції, "Баварія" в Німеччині або "Манчестер Сіті" в Англії. Так, не так вже й часто на їхні зустрічі запропоновано високі коефіцієнти. Але якщо підбивати загальні підсумки, нерідко гравець як мінімум збереже банк, а найчастіше - і отримує прибуток "зверху". Для нетерплячих є експреси, куди можна включити кілька перемог таких клубів в рамках 1-ї ставки. Яку, звичайно ж, спочатку потрібно максимально ретельно підготувати.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Иванов
Экспрес норм тема, самый большой кэф что я выигрывал 38.5 Но я подвязал, ибо слишком сложно это следить за всем