Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 листопада 2021, 02:13
582
0

Валенсія - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Примери

Чи чекає на уболівальників чергова перемога Атлетіко

| Оновлено 06 листопада 2021, 02:13
582
0
Валенсія - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Примери
eurosport

Одним з найцікавіших матчів одинадцятого туру іспанської Примери стане протистояння між «Валенсією» і мадридським «Атлетіко», яке пройде на стадіоні «Месталья». Обидва колективи останнім часом мають досить непогану форму, але при цьому гості зараз страждають від чималої кількості травмованих гравців.

«Валенсія»

Після невдалого старту «помаранчеві» поступово входять в колію хорошої гри і на даний момент мають триматчеву серію без поразок і завдяки цьому змогли піднятися на дев'яте місце в турнірній таблиці і мають в активі дванадцять очок. Відзначимо, що зараз у «летючих» мишей є невеликі проблеми зі складом, на поле в майбутнє протистояння не зможуть з'явитися Черишев, Гайя і основний голкіпер Сіллессен.

У минулому турі «Валенсія» грала на виїзді проти «Алавеса». Колектив із Депортіво з перших хвилин показав, що вони налаштовані на перемогу, вже через дві хвилини після стартового свистка рахунок на табло був 1:0 завдяки результативному удару Наварро, а ще через чотирнадцять хвилин Перес з пенальті подвоїв перевагу господарів. Здавалося, що у «кажанів» мало шансів врятуватися, але гості змогли знайти в собі сили і під кінець матчу двічі відзначилися у воротах «Алавеса» завдяки голам Вальєхо і Санмартіна. Таким чином, матч завершився з рахунком 2:2.

«Атлетіко»

Перед матчем для Дієго Сімеоне має серйозне питання з приводу атаки, адже зараз в лазареті команди перебувають Дієго Коста і Луїс Суарес, так що аргентинському фахівцеві знову доведеться звернутися до пари Фелікс і Корреа, щоб закрити дірку на вістрі. Також відзначимо, що на поле не зможуть вийти Врсалько, Санчес, Торрейра і Еррера, які теж недоступні через травми.

У турнірній таблиці у «Атлетіко» все добре, зараз команда розташовується на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від першої позиції всього на три очки, при цьому маючи в запасі два матчі. У минулому турі підопічні Дієго Сімеоне боролися проти «Барселони». «Матрасники» зіграли в свій улюблений контратакуючий футбол і без проблем змогли переграти «синьо-гранатових» з рахунком 1:0, перемогу приніс гол Карраско в доданий до першого тайму час.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів колективи тричі зіграли внічию і двічі перемогу здобув «Атлетіко».

Орієнтовні склади команд

«Валенсія»: Доменек, Васс, Габріель, Санмартін, Лато, Муса, Рачіч, Солер, Вальєхо, Гедеш, Гамейро.

«Атлетіко»: Хмара, Тріпп, Савич, Хіменес, Ермосо, Льоренте, Коке, Сауль, Карраско, Фелікс, Корреа.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Атлетіко» продовжить свою серію перемог в Примері, а тому нашій ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.79 по лінії FavBet.

 

28 листопада, субота

Валенсія - Атлетіко
Валенсія. «Месталья». Початок - 17:15
Пряма трансляцiя - Megogo
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 4.80
  • 3.75
  • 1.79
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.