Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Манчестер Сіті
07.08.2020 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 серпня 2020, 12:57
14069
11

Ман Сіті – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів

Клуб Олександра Зінченка дуже близький до фінального турніру

| Оновлено 07 серпня 2020, 12:57
14069
11
Ман Сіті – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів
ФК Манчестер Сіті

У п'ятницю, 7 серпня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому англійський «Манчестер Сіті» на порожньому домашньому стадіоні «Етіхад» прийматиме мадридський «Реал». Уболівальники не зможуть відвідати матч в зв'язку з пандемією COVID-19.

Перший матч відбувся ще 26 лютого, тоді на «Сантьяго Бернабеу» команді Пепа Гвардіоли вдалося здобути виїзну перемогу з рахунком 2:1. Після цього результату «городян» багато хто бачить в чвертьфіналі, але так склалося, що матч-відповідь довелося перенести на п'ять місяців.

Після карантину обидві команди дограли сезон в національних чемпіонатах. «Манчестер Сіті» фінішував другим у Прем'єр-лізі, не зумівши нав'язати конкуренцію «Ліверпулю», який провів фантастичний сезон. А «Реал», скориставшись осічками «Барселони», нарешті зумів повернути собі чемпіонство в Прімері після дворічної перерви.

Українець Олександр Зінченко, який виступає за «Сіті», без трофея сезон в будь-якому разі не закінчить, адже його команда втретє поспіль тріумфувала в Кубку англійської ліги. Можливо, не найбажаніший трофей, але все ж. А на євроарені в цьому сезоні для підопічних Гвардіоли поки все складається непогано, тим більше, «Ліверпуль» ще навесні вилетів від «Атлетіко». Можливо, саме цього разу «Ман Сіті» вдасться вперше в історії виграти Лігу чемпіонів.

А ось «Реалу» буде вкрай важко здобути потрібний результат в майбутньому матчі. Необхідно перемагати і забивати при цьому як мінімум двічі. До того ж, не допоможе команді Зінедіна Зідана капітан Серхіо Рамос, який був вилучений у кінці першої зустрічі. Все це змушує букмекерів вважати «Сіті» фаворитами.

Будемо сподіватися, що наш Зінченко отримає ігровий час і зможе добре проявити себе в такій важливій грі. У цьому сезоні на його рахунку 25 матчів і 1 гол у всіх турнірах на клубному рівні. Ходили чутки, що Олександр може перебратися до італійського «Наполі». Що ж, якщо цьому судилося статися, то нехай після тріумфу в найпрестижнішому єврокубку.

Переможець протистояння між «Манчестер Сіті» і «Реалом» зустрінеться з найсильнішим у парі туринського «Ювентуса» і французького «Ліона». У першому матчі італійський гранд зазнав мінімальної виїзної поразки (0:1), так що там ще нічого не вирішено. Цілком можливо, що клуб Кріштіану Роналду не потрапить на фінальний турнір в Лісабон. З анонсом паралельного матчу можна ознайомитися тут.

Орієнтовні склади.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Ляпорт, Гарсія, Зінченко, Фоден, Гюндоган, Де Брюйне, Марез, Стерлінг, Габріель Жезус.

«Реал Мадрид»: Куртуа – Менді, Мілітао, Варан, Карвахаль, Вальверде, Каземіро, Модріч, Асенсіо, Бензема, Винісіус.

7 серпня, п'ятниця

«Манчестер Сіті» – «Реал Мадрид» (перший матч 2:1)
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАН СІТІ — РЕАЛ МАДРИД. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Фелікc Брих (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Романенко
Хз как насчёт победы Сити, но пройти они должны
Diego Armando
Коли Гвардіола та Зідан здобули найбільших успіхів, в їх командах були найкращі гравці світу останніх десятиліть та по діаманту Мессі - Роналду.
Після того Гвардіола спробував поставити свій футбол вже у двох інших командах, на відмінну від Зідана, тому успіху Гвардіолі!
Ман Сіті!
cruyff
Однозначно за Ман Сіті!
euro2012_za_2012euro
Основное 2:1 в пользу Реала.
Затем или в доп. 3:2 в пользу Реала или по пенальти выиграет Реал.
fifadinamo
11.08 финал лиги чемпионов в Украине на стадионах команд первой лиги, а эти две подтоптанные команды фуфло, какие там зиданы и гвардиолы... в фаворе Вася Кобин и Серега Лавриненко
Tasha19
1:0 на користь МС
bzzzzz
а что у МасСити с составом ? Куда поделись Уокер, Фернандинье, Родриго, Менди, Бернардо/Марез ?
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил