Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.08.2020 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 серпня 2020, 17:44
8006
1

Ювентус – Ліон. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів

Туринці постараються взяти реванш і вирвати путівку до 1/4 фіналу

| Оновлено 07 серпня 2020, 17:44
8006
1
Ювентус – Ліон. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів
ФК Ювентус

У п'ятницю, 7 серпня, в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів туринський «Ювентус» на домашньому стадіоні прийматиме французький «Ліон». Зустріч відбудеться без присутності глядачів зі зрозумілих причин.

Майже півроку минуло з моменту матчу у Франції. Ще 26 лютого на «Парк Олімпік Ліонне» французький клуб сенсаційно здобув мінімальну перемогу, яка дає непогані шанси на вихід у чвертьфінал. Адже тепер, якщо «Ліон» заб'є, «Ювентусу» доведеться перемагати з різницею в два м'ячі.

До речі, автор переможного голу в тому матчі Люка Тузар не допоможе «Ліону». Взимку він був проданий в «Герту», ​​але німецький клуб залишив його в оренді до кінця червня. Після закінчення орендної угоди, хавбек відправився в німецький клуб, домовитися про те, щоб він дограв сезон в Лізі чемпіонів за «Ліон», не вдалося.

Але є у «Ліона» і хороші новини в плані кадрової ситуації. Мемфіс Депай відновився після розриву передньої хрестоподібної зв'язки лівого коліна. Очікувалося, що він пропустить не тільки весь залишок сезону, але і не зможе зіграти на Євро-2020. Схоже, нідерландський форвард є одним з небагатьох, кому пандемія коронавірусу в якомусь сенсі пішла на користь.

Як відомо, чемпіонат Франції ще в березні був достроково завершений у зв'язку з вищезгаданою пандемією, тому з ігровою практикою у «Ліона» останнім часом не все в порядку. У липні клуб проводив спаринги, але їх складно порівнювати з офіційними матчами. Втім, єдиний офіційний матч за 5 місяців «Ліон» відіграв дуже непогано. У фіналі Кубка французької ліги команда Руді Гарсії поступилася ПСЖ лише в серії післяматчевих пенальті (0:0, 5:6 - пен).

У «Ювентуса», навпаки, був досить складний графік, адже влітку був дограний чемпіонат Серії А. Туринцям вдалося вдев'яте поспіль оформити чемпіонський титул, але не можна сказати, що зробили вони це без проблем. Просто основні конкуренти помилялися ще частіше, тому золоті медалі команді Мауріціо Саррі вручили достроково.

У фінальному матчі національного Кубка «Стара Синьйора», як і «Ліон», виявляла переможця в серії одинадцятиметрових після нулів на табло за підсумками 120 хвилин. Точнішими виявилися футболісти «Наполі», які і відвезли трофей в свій музей. Так що успішний виступ в Лізі чемпіонів, ймовірно, є останнім шансом для Саррі залишитися на тренерському містку.

Переможець протистояння між «Ювентусом» і «Ліоном» зустрінеться з сильнішим у парі «Манчестер Сіті» і мадридського «Реала». У першому матчі англійці здобули вольову виїзну перемогу з рахунком 2:1, так що команда українця Олександра Зінченка має всі шанси відправитися на фінальний турнір до Лісабону. З анонсом паралельного поєдинку можна ознайомитися тут.

Букмекери вважають, що в майбутньому матчі «Ювентус» візьме реванш і вирве путівку у чвертьфінал. Ми ж радимо розглянути ставку на те, що «Ліон» пройде далі. Або, як альтернативний варіант, індивідуальний тотал французів більше 0,5 – коефіцієнт на це 1,73.

Орієнтовні склади.

«Ювентус»: Щенсни – Сандро, Де Лігт, Бонуччі, Даніло, Рабьо, Бернардескі, Матюїді, Дібала, Ігуаїн, Роналду.

«Ліон»: Лопес – Денаєр, Марсело, Марсал, Ауар, Дюбуа, Какере, Корне, Гімарайнс, Дембеле, Депай.

7 серпня, п'ятниця

«Ювентус» – «Ліон» (перший матч 0:1)
Турин. Стадіон «Ювентус Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЮВЕНТУС — ЛІОН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Головний тренер Жирони розповів, чи зможе Циганков зіграти з Кадісом
Футбол | 19 квітня 2024, 14:40 0
Головний тренер Жирони розповів, чи зможе Циганков зіграти з Кадісом

У Віктора мінімальні шанси вийти на поле в цьому матчі

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 6
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
2-0 Ювентус! Мінімум фінал!!!