Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 жовтня 2019, 13:53
4951
0

КРИВЕНЦОВ: «Проти Португалії ми побачимо справжню Україну»

Колишній півзахисник національної команди - про матч проти Португалії

| Оновлено 14 жовтня 2019, 13:53
4951
0
КРИВЕНЦОВ: «Проти Португалії ми побачимо справжню Україну»
УАФ
Колишній півзахисник збірної України Валерій Кривенцов спрогнозував стратегію синьо-жовтих на матч з Португалією.
 
- Пане Валерію, чи потрібна українцям в матчі з «Португалією» кров з носу перемога на Олімпійському або ж досить грати на нічию?
- Наша збірна грає вдома, за 80-тисячної підтримки уболівальників, тому мотивація у футболістів буде захмарною, на такі ігри додатково нікого з хлопців налаштовувати не треба. Вони самі хочуть показати, що не випадково лідирують в групі і заслуговують виходу на Євро. У нинішньому складі збірної, на мій погляд, багато амбітних хлопців, принципових, які люблять і вміють перемагати. Звичайно, всі теж розуміють силу збірної Португалії. Тому в грі на Олімпійському ми побачимо справжню збірну України, нас чекає цікавий матч.
 
- Чи вистачить команді сил після важкого матчу в Харкові проти Литви?
- Так, пару днів назад матч забрав у футболістів досить сил, як фізичних, так і моральних, тому що була велика відповідальність за результат, команді як повітря потрібні були три очки. Але в складі збірної України грають футболісти, які зараз щотижня задіяні в єврокубках, вони в ігровому тонусі, тому проблем з фізичними кондиціями в грі з Португалією бути не повинно.
 
 
- У Харкові замість Миколенка зіграв Соболь, а роль форварда виконав Жуніор Мораес, а не Роман Яремчук. Чи будуть зміни в складі на київський матч?
- Вважаю, що обидва добре зіграли в Харкові і гідно замінили Миколенка та Яремчука. Соболь вміло підключався до атаки, створював тиск на фланзі в атаці. Едуард в хорошій формі, що підтвердив і недавній матч його «Брюгге» проти «Реала» на «Сантьяго Бернабеу». Думаю, що Андрій Миколайович залишився задоволений його діями в Харкові.
 
Що стосується Мораеса, то він хоча і не забив гол, але створював напругу, грав на межі офсайду і допомагав партнерам, віддавши гольовий пас на Руслана Малиновського в першому голі українців в Харкові. Звичайно, зараз суперник буде вже іншого рівня, з іншим розумінням. Але що стосується складу, то краще за все стан і готовність кожного до матчу всередині колективу знає тренерський штаб збірної.
 
Матч Україна - Португалія відбудеться в понеділок, 14 жовтня, в Києві. Початок поєдинку о 21:45.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.