Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 24 липня 2019, 15:06
10422
5

Менні Пакьяо – Кіт Турман. Прогноз і анонс на бій

Чемпіонський бій за пояс WBA Super пройде в ніч на неділю в Лас-Вегасі

| Оновлено 24 липня 2019, 15:06
10422
5
Менні Пакьяо – Кіт Турман. Прогноз і анонс на бій
YouTube. Пакьяо і Турман
В ніч з 20 на 21 липня в Лас-Вегасі буде розіграний пояс суперчемпіона за версією WBA в напівсередній вазі. На рингу зустрінуться регулярний чемпіон WBA Менні Пакьяо (61–7–2, 39 KO) і володар поясу WBA Super Кіт Терман (29-0, 22 КО, 1 NC). Мегафайт очікується не раніше 6:00 ранку неділі за київським часом.
 
40-річний філіппінець Менні Пакьяо, жива легенда боксу, не потребує особливого представлення. Досить згадати, що він був чемпіоном світу у восьми вагових категоріях. Світ ще не забув його суперфайта з Флойдом Мейвезером в травні 2015 року. Має неймовірний досвід в 70 боїв, дебютувавши аж в далекому 1995 році. Щоправда, Менні витрачає багато зусиль на інші сфери діяльності – бере участь в зйомках фільмів, є політичним діячем (сенатором країни), і навіть грав у баскетбол за професіональні клуби.
 
30-річний американець Кіт Терман ще не зазнав жодної поразки у своїй кар'єрі. Вже п'ять років він утримує титул чемпіона світу за версією WBA. За цей час він побив таких відомих бійців як Шон Портер і Денні Гарсія. Правда, Терман з березня 2017 року пропустив майже два роки через травму, а повернення в бою з американцем Хосесіто Лопесом в січні 2019 року було вкрай непереконливим, перемога йому дісталася лише рішенням суддів (один з трьох побачив навіть нічию).
 


Цитати перед боєм
 
Менні Пакьяо: «Я вважаю цей бій одним з найважливіших у моїй кар'єрі, тому що мені 40 років, і я хочу дещо довести. Мій опонент дуже добре говорить, але подивимося, що станеться в рингу. Бокс – це наука. Ви завжди повинні вчитися. Не тільки коли у вас запланований бій. Це дозволило зробити мою кар'єру такою, яким воно зараз. Для мене дуже багато значить в 40 років здолати кого-то непереможеного. Це означає, що я все ще можу конкурувати з кращими».
 
Кіт Терман: «Я збираюся зробити з Пакьяо те саме, що і з Денні Гарсією. Менні Пакьяо прекрасно розуміє, що саме ці руки роблять справжню роботу. Я збираюся почати його бити відразу як прозвучить стартовий гонг і мене не хвилює, що для нього це буде кінець.
 
Це схоже на те, як ніби всі мої мрії збуваються. Я йшов до своєї мети 23 роки. Я завжди хотів, щоб мене запам'ятали в боксі. Я хочу, щоб люди зрозуміли, що коли Кіт Терман знаходиться на рингу, він влаштовує один з найбільш захоплюючих боїв, які можна провести в напівсередній вазі. Коли все закінчиться, я просто хочу, щоб люди сказали, що їм дійсно сподобалося дивитися Кіта Термана».
 
Церемонія зважування
 
Кіт Терман і Менні Пакьяо показали на вагах однакову вагу, по 146,5 фунта (66,45 кг), вклавшись в рамки напівсередньої категорії (до 147 фунтів).
 

Прогноз і анонс на бій
 
Пакьяо вважається невеликим фаворитом бою, але у Термана багато переваг: він молодше на 10 років, більше і сильніше. Правда, має деякі прогалини в техніці. Він у розквіті сил, і це той шанс, який він чекав всю свою кар'єру. Мегафайт усього життя. Пакьяо є потужним, вибуховим і швидким бійцем. Причому лівшею, що незручно для суперників. Експерти задаються питанням, чи занадто старий Менні Пакьяо? Лише він сам в рингу дасть відповідь, і Кіт Терман дізнається про це першим. Швидкості Пакьяо може виявитися недостатньо, щоб отримати приблизно рівне суддівське рішення. Терман цілком може забрати цей бій і після бою похвалитися, що відправив старого на пенсію.
 
Рекомендована ставка – перемога Кіта Термана за очками.
Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 04:39 4
«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі

Даніель Коллінс у двох сетах розгромила Катерину Александрову у півфіналі змагань

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Враховуючи швидкість Турмана, його удар, відмінний таймінг та більші параметри, бій, швидче за все, він виграє нокаутом, але мабуть десь ближче до закінчення бою, бо він витривалійший.
Saar
Интестно: написано, что преимущество почти во всех физических даных у Турмана, но фаворит Пакьяо... Нуда-нуда ..
vizuals
Прогноз не зайшов))) У тому числі мій - на досрочку від турмана, бо Пак якось витримав усі бомби, які йому в достатку залітали від Турмана. Хитався, але витримував. Але по очках то повинні були віддати Турману. Зрозуміло, що більшості дуже хотілося, щоб виграв Пак, але якщо передивитися бій та підрахувати виграні раунди - ну де ж там перемога Пака то? Навіть у першому раунді Турман накидав йому втричі більше.
bonv
нехай Пак виграє..