Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
| Оновлено 20 липня 2019, 00:27
13727
2

Сенегал – Алжир – 0:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма фінального поєдинку Кубка африканських націй

| Оновлено 20 липня 2019, 00:27
13727
2
Сенегал – Алжир – 0:1. Текстова трансляція матчу
faf.dz

У п'ятницю, 19-го липня, відбудеться фінальний поєдинок Кубка африканських націй, в якому зустрінуться збірні Сенегалу та Алжиру. Матч пройде в Каїрі (Єгипет) на стадіоні «Каїр Інтернейшнл», початок – о 22:00 за київським часом.

«Леви Теранги» всього другий раз в своїй історії дісталися до фінального протистояння континентальної першості. У 2002-му році у вирішальному поєдинку збірна Сенегалу зустрічалася з Камеруном і не змогла завоювати титул. В основний та додатковий час командам забити не вдалося, а в серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася камерунцям. Збірна Алжиру ставала переможцем Кубка африканських націй тільки раз – в 1990-му році. Тоді у фіналі домашнього турніру «лисиці пустелі» з мінімальним рахунком обіграли Нігерію. Відзначимо, що суперники зустрічалися на груповій стадії КАН-2019, і перемогу здобула збірна Алжиру – 1:0 (єдиний результативний удар на початку другого тайму завдав Юсеф Белайлі).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між збірними Сенегалу та Алжиру. За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
Просто гидко дивитися на те, як їм нестерпно "боляче" від кожного дотику суперника, а "шоу" воротаря після свистка на перерву - окрема клініка. Ну а сам африканський футбол, як на мене, деградує, після певного сплеску напркиінці 1990-х - на початку 2000-х. Уже кілька чемпіонатів континенту поспіль - нема на що дивитися майже в усіх матчах. Брак зашкалює.
UKRAINE FAN
Унылое говно!