Фіналіст Вімблдона розповів екс-першій ракетці світу про кулінарні смаки

Нік Кірьос відвідав шоу з Гарбіньє Мугурусою

Переможець турніру Великого шолома в парному розряді (Відкритий чемпіонат Австралії-2022) та фіналіст Вімблдону (2022) в одиночці Нік Кірйос розповів про свої кулінарні вподобання у випуску шоу VIP Tennis Lounge з Гарбіньє Мугурусою.

Якось австралійський тенісист прийшов на пресконференцію Вімблдону з повною тарілкою суші й їв просто під час відповідей на запитання журналістів. У його шоу Good Trouble брав участь знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі, а в соцмережах він регулярно відмічається в найкращих ресторанах по всьому світу.

У нещодавньому епізоді VIP Tennis Lounge з колишньою першою ракеткою світу Гарбіньє Мугурусою Кірйос поділився історією своєї любові до їжі та розповів про власні кулінарні здібності.

«Моя мама родом із Малайзії, вона чудово готує. Коли я був маленьким, вона змушувала мене дивитися, як вона готує, тож тепер я і сам дещо вмію!» - розповів Кірйос, відповідаючи на запитання про страви, які він може приготувати без підготовки.

«Швидше за все, я б приготував смажений рис або локшину - це я точно вмію готувати».

Смачна їжа в компанії близьких, за словами Кірйоса, це найкращий спосіб покращити настрій після важкого дня на корті.

«Коли програєш - настрій, звісно, не найкращий. Але потім згадуєш, яке в нас дивовижне життя: ми подорожуємо світом. Тому намагаєшся нагадати собі, що можна піти в хороший ресторан і просто насолодитися часом».

Наразі Кірйос готується до свого першого турніру з березня, адже він включений до попереднього списку учасників парного розряду Ролан Гарроса, де виступить разом зі своїм співвітчизником Джорданом Томпсоном.

Вячеслав Кулаковський Джерело: Tennis.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 грудня 2025, 11:47 5

Микола Шапаренко, Крістіан Біловар та Шола Огундана повернулися до загальної групи