Чи була червона? Арбітр УАФ прокоментував вилучення футболіста Шахтаря

Нікола Ріццолі вважає, що суддівська бригада ухвалила вірне рішення

Чи була червона? Арбітр УАФ прокоментував вилучення футболіста Шахтаря

Комітет арбітрів Української асоціації футболу та консультант з арбітражу Нікола Ріццолі прокоментував червону картку футболіста «Шахтаря» Дмитра Криськіва в матчі проти «Динамо» (1:1):

«Гравець «Шахтаря» не встиг поборотися за м'яч і стрибнув із витягнутою ногою на гравця «Динамо». Удар шипами припав на гомілку суперника і поставив під загрозу безпеку футболіста «Динамо». У цій ситуації гравець «Шахтаря» не мав можливості зіграти в м'яч.

Рішення арбітра покарати футболіста червоною є правильним», - констатував Ріццолі.

Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) розглянув матеріали щодо вилучення Криськіва і відсторонив його на два матчі.

Микола Титюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 березня 2025, 07:47 19

Українець може опинитися в «Севільї»

Коментарі