ВІДЕО. NAVI здобули бронзу на PUBG Global Series 5

Команда NAVI продемонструвала впевнену гру в Бангкоку

Команда Natus Vincere завершила PUBG Global Series 5 у Бангкоку на високому третьому місці, що стало найкращим результатом для «Народжених Перемагати» в цій дисципліні з листопада 2022 року. NAVI показали впевнену гру у гранд-фіналі, перебуваючи на крок від чемпіонства, багато в чому завдяки високому індивідуальному рівню кожного з гравців.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

За завданою шкодою Віталій «Hakatory» Шайда посів третє місце серед усіх учасників гранд-фіналу, набравши 6398 очок. Антон «Feyerist» Дутчак розташувався на дев'ятій позиції з 4742 очками, а Владислав «DIFX» Невихожий зайняв одинадцяту сходинку, заробивши 4744 очки.

NAVI також досягли значного результату за кількістю фрагів, посівши четверте місце з 74 фрагами серед усіх команд. Крім того, вони увійшли до трійки найкращих команд за завданою шкодою, з показником 18391.

Згідно зі статистикою Esports Charts, PUBG Global Series 5 став найпопулярнішим турніром у дисципліні цього року, випередивши PGS 3 і PGS 4. У піковий момент турнір одночасно переглядали понад 273 тисячі глядачів, а загальна кількість годин перегляду перевищила 3 мільйони.

Такі успіхи NAVI підкреслюють високий рівень гри української команди та їхню значущість на світовій кіберспортивній арені PUBG.

Максим Черніцин Джерело: Natus Vincere
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 24 жовтня 2024, 16:31 0

Клуб перевів гравців в інактив через неможливість зібрати стабільний склад