Пасуючий збірної України з волейболу виступатиме в чемпіонаті Польщі

Сергій Євстратов на старті сезону встиг засвітитися в «Решетилівці»

Пасуючий національної команди України з волейболу Сергій Євстратов сезон-2024/25 проведе у польському клубі Ліги 1 «Чарні» з Радома.

Українець, який у попередньому сезоні став чемпіоном України в складі дніпровського «Прометея», став безробітним після того, як власник клубу розпустив команду. На старті нинішнього сезону Євстратов навіть встиг дебютувати в матчах Кубка виклику проти фарерського «Клаксвіка» за «Решетилівку». Команда з Полтавщини звернулася до послуг Сергія в спішному порядку, після того, як травму отримав основний зв'язуючий Микола Куранов. Втім, залишатися в «Решетилівці» Євстратов не став.

Зауважимо, що «Чарні» з Радома за підсумками попереднього сезону покинув Плюс-Лігу. Влітку тренером-координатором команди став аргентинський наставник національної команди України Рауль Лосано. Наразі «Чарні» виступає невдало: з однією перемогою в шести матчах вони посідають 12 місце серед 15-ти команд Ліги 1.

30-річний Євстратов є чотиразовим чемпіоном України у складах харківського «Локомотива» (2017), львівських «Барком-Кажанів» (2019), «Епіцентру-Подолян» (2022) і «Прометея» (2024). Також у колекції Сергія два Кубки (2019, 2022) і три Суперкубки України (2017, 2019, 2020). За кордоном він виступав у сезоні-2019/20 за «Блек Бескиди» у чемпіонаті Чехії.

Цьогоріч влітку Сергій у складі національної команди України виграв Золоту Євролігу.

Зауважимо, що в польській Плюс-Лізі цьогоріч, окрім клубу «Барком-Кажани», виступають чотири українських волейболісти.

Іван Вербицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 22:45 11

Еміліано Мартінес став найкращим, серед номінантів був Андрій Лунін