Левандовськи оформив найшвидший дубль в «Ель Класіко» з 1965-го

Польська машина вписала своє ім'я в історію, оновивши рекорд Жозепа Фусте

Роберт Левандовськи вписав своє ім'я в історію «Ель Класіко», забивши два голи в матчі проти «Реала» на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Це був знаковий момент для польського нападника, який до цього не мав голів проти «Реала» в Ла Лізі. Його дубль, забитий за трохи більше ніж дві хвилини, суттєво вплинув на хід матчу, що призвело до переконливої перемоги «Барселони».

Нині польський голеадор перебуває у чудовій формі - в 11 матчах він уже забив 14 голів, включно з 8 дублями в матчах проти таких команд, як «Валенсія», «Вільярреал», «Севілья» і тепер «Реал». Ці два голи зробили його явним лідером у гонці бомбардирів Ла Ліги, титул, який він уже завойовував у своєму першому сезоні з клубом у 2022/23.

Левандовськи став лише сьомим гравцем за останній час, якому вдалося забити дубль в «Ель Класіко». Він приєднався до таких легенд, як Рівалдо, Роналдіньо, Мессі, Тьєррі Анрі, Луїс Суарес і П'єр-Емерік Обамеянг. Крім того, його досягнення в цьому матчі зміцнили його статус в історії протистоянь між «Барселоною» і «Реалом», ставши найшвидшим дублем в «Ель Класіко» з 1965 року, що підтверджує повернення «Барселони» до своїх найкращих часів, що на тлі недавніх досягнень команди, таких як рекорди сезону 2009/10, створює надію на нові вершини в майбутньому.

Нагадаємо, шо Жозеп Фусте оформив швидкий дубль у ворота «Реала» в матчі 19 грудня 1965 року, забивши два голи менш ніж за дві хвилини. Це досягнення залишалося рекордом для Ель Класіко аж до цього року.

Ці досягнення Роберта підкреслюють його значущість для команди і підтверджують його статус одного з найкращих нападників сучасності. Він знову став лідером гонки бомбардирів Ла Ліги, що додає ще більше впевненості в його ролі в «Барсі».

Марк Кужим Джерело: ФК Барселона
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 21:37 2

Церемонія вручення ЗМ відбудеться 28 жовтня у Парижі

Коментарі