Олег ШАНДРУК: «Ми втратили два очки»

У матчі 11-го туру УПЛ рівненський «Верес» приймав «Ворсклу»

Після матчу «Верес» - «Ворскла» (2:2) виконувач обов'язків головного тренера рівненського клубу Олег Шандрук прокоментував дії своєї команди.

«Той факт, що ми не програємо п'ять матчів поспіль - це позитив. Але хотілося б більше перемог, тому в цій серії є і певний негатив. Вважаю, що сьогодні ми більше втратили два очки, ніж здобули одне. Це домашня гра, і, як би вона не розвивалася, ми не можемо бути задоволені нічиєю.

Чому так пізно змінили Яго на Валерія Кучерова? Якби він, окрім асисту, ще й забив, коли мав прекрасний шанс, ви б запитували, чому він не вийшов зі старту. Після фінального свистка легко оцінювати гру. Він якісно вийшов на заміну, як і в матчі з «Чорноморцем». Мене тішить, що гравці виходять на заміну з бажанням допомогти команді. Дуже добре увійшов у гру Віталій Дахновський - він діяв агресивно та заробив вилучення для суперника. Молоді гравці Михайло Протасевич і Дмитро Годя теж добре себе проявили.

Гіо Куція? Його рідна позиція - шостий або восьмий номер. Але у нас постійно випадає хтось із крайніх захисників. Михайло Протасевич лише відновився, Василь Гакман має важку травму, Євген Морозко ніяк не може повністю вилікуватися. Тож вимушені закривати цю позицію іншими гравцями. Гіо - молодець. Колись у спортшколі він грав на цій позиції, і виглядає дуже кваліфіковано. Сподіваюся, що його ушкодження несерйозне і він зможе нам допомогти у наступних поєдинках.

Кубкова гра проти «Оболоні»? Для нас це важливий матч, хороший стимул для гравців і тренерського штабу. Тим паче, ми граємо вдома. Щодо ротації - звісно, вона буде», - прокоментував Шандрук.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 00:01 3

Колишній зірковий супертяж Ларрі Холмс виділив Джорджа Формана