Українська команда Коноплянки виступить на IESF World Esports Championship

Команда Johnta змагатиметься за приз $240,000 на міжнародному турнірі в Ер-Ріяді

Українську збірну з CS2 на міжнародному чемпіонаті з кіберспорту IESF World Esports Championship 2024, що відбудеться в саудівському Ер-Ріяді з 13 по 17 листопада, представить команда kONO.ECF на чолі з досвідченим тренером Іваном «Johnta» Шевцовим.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Відзначимо, що українська команда належить відомому українському футболісту Євгену Коноплянці, який виявив свою зацікавленість у кіберспорті, створивши склад та підтримуючи розвиток талановитих гравців у CS з України.

Серед інших цікавих учасників чемпіонату можна виділити словацького гравця Мартін «STYKO» Стік, який останнім часом активно працює аналітиком на великих турнірах. Попри це, він заявив, що не планує завершувати кар'єру гравця і все ще має амбіції виступати на професійній сцені. Його участь у збірній Словаччини привертає додаткову увагу до турніру, адже гравець відомий своїм досвідом та стратегічним мисленням.

Загальний призовий фонд чемпіонату становить $240,000, що додає турніру значущості, а для української команди під керівництвом Johnta це буде чудова нагода проявити себе на світовій арені кіберспорту.

Максим Черніцин Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:06 19

Команду може знову очолити легенда клубу – Даніеле Де Россі