Маріно ПУШИЧ:  «У матчі з Динамо ми показали, що домінуємо над суперником»

Головний тренер донецького «Шахтаря» прокоментував матч чемпіонату України з київським клубом

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував гру з київським «Динамо»:

Про нічию в матчі: «Вважаю, що в цьому матчі була одна команда, яка домінувала, і це точно ми. До перерви нам потрібно було вигравати 2:0 чи 3:0. Незважаючи на вилучення, ми діяли дуже організовано, тому суперник мав лише одну нагоду забити. Це поганий результат для мене, адже ми могли виграти поєдинок».

Про гру у меншості: «Грати у меншості не важко, адже ми чудово знаємо, що потрібно робити в таких ситуаціях. Головна проблема була у довгих пасах суперника, нам доводилося сідати дуже низько. Мені нема в чому звинувачувати своїх футболістів. Мені шкода їх, вони діяли дуже добре і заслужили на перемогу».

Про зміни у перерві: «Я сказав грати так само, як і в першому таймі. Не треба було нічого міняти, ми створили багато небезпечних моментів.

Про відчуття від матчів з «Динамо»: «Перед матчами з «Динамо» завжди багато напруги. А зараз додалося і те, що вони випереджали нас на 6 очок. Головне, що ми показали своє домінування над суперником. Ми спробуємо наздогнати їх, адже попереду ще багато матчів.

Матч між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» відбувся 27 жовтня і закінчився з рахунком 1:1. Після десяти турів «Динамо» має 26 балів і очолює турнірну таблицю (випереджаючи «Олександрію» за додатковими показниками). «Шахтар» набрав 20 очок і розмістився на четвертому місці.

Микола Титюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 13:56 27

Ерік тен Хаг більше не очолює «Манчестер Юнайтед»

Коментарі