«У мене зять...». Суркіс ледь не продав Біловара в ресторані Монако

Захисник «біло-синіх» Крістіан Біловар міг змінити команду цього літа

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс міг продати захисника «біло-синіх» Крістіана Біловара, який є його зятем. Український журналіст Ігор Бурбас повідомив цікаві подробиці трансферу, що не відбувся.

«Я знаю, що минулого літа «Динамо» отримувало дві пропозиції з-за кордону. У мене є інформація, якій я довіряю. Сидить Ігор Суркіс в ресторані у Монако влітку, де він полюбляє проводити свій відпочинок, і в його компанії був власник одного з валлійських клубів.

Зайшла розмова про футбол, у ході якої Суркіс сказав: «У мене зять захисник класний, роботяга». Власник валлійського клубу подзвонив своїм менеджерам і сказав, щоб робили офіційну пропозицію і вона прийшла у «Динамо». Я не знаю, розглядали її чи ні, але вийшло так, що в ресторані Монако Суркіс ледь не продав свого зятя», - сказав Бурбас.

Український захисник Крістіан Біловар одружений з Яною Суркіс. Донька президента «Динамо» повідомляла, що подружжя чекає на дитину.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» зіграло унічию з «Шахтарем» в матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги. Кияни й надалі випереджають «гірників» на шість пунктів у турнірній таблиці.

Олег Вахоцький Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 13:26 0

Український боксер зробив фото з футболкою клубу АПЛ

Коментарі