ВАН ДЕЙК: «Їм також було важко»

Захисник «Ліверпуля» висловився про матч з «Арсеналом»

Капітан «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк підбив підсумки результативного поєдинку проти лондонського «Арсенала» (2:2).

«Очевидно, їм також було важко. Я думаю, що відігратися двічі у грі - це прекрасно. Ми беремо бал і рухаємося далі, ось таке зараз відчуття.

Потрібно бути готовим до боротьби, і це було посланням у будь-якому разі перед грою, бо ми матимемо важкі моменти, жорсткі моменти. Як я вже сказав, одне очко, ми його беремо та переходимо до Кубка ліги.

Ми не могли утримувати м'яч довше п'яти разів. На мою думку, це було проблематично в першому таймі. Очевидно, що це був хороший пресинг з їхнього боку, але я думаю, якби ми утримували м'яч довше, ми могли б створити трохи більше проблем конкурентам.

Другий тайм виявився кращим. Звичайно, ми не створили багато моментів, але ми були набагато домінуючими, вигравали другий поверх і намагалися, намагалися та намагалися. Очевидно, це був чудовий гол від Салаха».

Я намагаюся просто відігравати важливу роль у кожному стандартному положенні, яке у нас є, і, звичайно ж, намагаюся, щоб ми не пропустили - але ми це зробили, так що пропущені м'ячі розчаровують», - сказав Вірджіл.

Андрій Вітренко Джерело: ФК Ліверпуль
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 07:49 2

Даніель чекає перемоги Тайсона