Прорив року: Девід Коулман виграв три титули за два тижні

Колишній онлайн-гриндер вже очолює гонку POY та PGT 2024 року

**Прорив року: Девід Коулман виграв три титули за два тижні**

*Колишній онлайн-гриндер вже очолює гонку POY та PGT 2024 року*

Девід Коулман демонструє вражаючі результати на початку 2024 року. 30-річний екс-гриндер з Нью-Джерсі розпочав новий рік, не маючи жодного титулу в живих турнірах. До середини січня він вже здобув три перемоги у п'яти фінальних столах, заробивши майже $411,000.

Останній тріумф

Чергову перемогу Коулман здобув у турнірі #4 серії PokerGO Tour Kickoff 2024, обійшовши 41 суперника. Це його друга перемога і четвертий фінальний стіл на цьому фестивалі. Обидва титули були здобуті в турнірах з безлімітного холдему з бай-іном $5,300.

Проривна серія

Перед приїздом у PokerGO Studio в ARIA Resort & Casino в Лас-Вегасі Коулман здобув свій перший титул у живих турнірах, вигравши головний турнір Card Player Poker Tour Venetian з бай-іном $1,600. У цьому турнірі він обіграв 457 учасників, отримавши $115,989 та чемпіонський трофей.

«Я професіонал уже дев'ять років і граю для задоволення близько 18 років», - прокоментував Коулман після своєї першої перемоги. «Це перша перемога в живому турнірі, і це велике полегшення, якого я довго чекав. Неймовірне відчуття - нарешті досягти цього».

Якщо першої перемоги Коулману довелося чекати роками, то другий трофей він підняв над головою всього через п'ять днів. Він обіграв поле з 89 учасників у першому турнірі PGT Kickoff, додавши ще $120,150 до своїх призових.

Серія успіхів

За останнім фінальним столом Коулман обіграв таких відомих гравців як:

Віктор Устімов зайняв друге місце, отримавши $49,200 та збільшивши свої кар'єрні призові до понад $3.1 мільйона.

Лідерство у рейтингах

Неймовірний старт року дозволив Коулману:

Олексій Тіньков Джерело: CardPlayer
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 16:50 97

Поєдинок 11-го туру чемпіонату України розпочнеться о 18:00 за Києвом