Шевченко представив нового голову Одеської футбольної асоціації

Олег Кіпер отримав призначення

Очільник УАФ Андрій Шевченко завітав на VII Конференція Одеської обласної футбольної асоціації, де представив нового керівника Одеської обласної футбольної асоціації.

За підсумками голосування делегатів ним став Олег Кіпер, який також очолює Одеську обласну військову адміністрацію (ОВА).

«Одеський футбол зробив значний внесок в історію українського футболу. Тут завжди існувала потужна школа, яскравим прикладом якої є команда «Чорноморець». Нині важливо зберігати цей високий рівень та продовжувати розвиток, орієнтуючись на стандарти УЄФА та ФІФА.

Щиро вітаю новообраного голову! Хочу особливо відзначити його професійний підхід та шанобливе ставлення до наших футбольних ветеранів. Якщо ми прагнемо побудувати щасливе майбутнє, ми маємо завжди пам'ятати й шанувати наше минуле.

Перед нами стоїть важливе завдання - створити умови, щоб усі, хто хоче займатися футболом, мали рівні можливості. Упевнений, що з новою командою в Одесі ми виведемо футбол регіону на новий рівень. Від Української асоціації футболу гарантована постійна підтримка», - заявив Шевченко.

Олег Вахоцький Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 23:40 9

Римляни поступилися фіалкам з рахунком 1:5 у 9-му турі Серії А

Коментарі