B8 сенсаційно перемогли Eternal Fire та вийшли у плей-оф ESL Katowice

Українці здолали фаворита з рахунком, показавши сильну гру на Mirage та Anubis

Українська команда B8 здобула сенсаційну перемогу над турецьким колективом Eternal Fire з рахунком 2-0, забезпечивши собі місце у плей-оф ESL Challenger Katowice. Переможні карти - Mirage (13-9) та Anubis (19-17) - стали ключовими в успіху B8, які зуміли вийти вперед та не дати супернику шансу на камбек.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Інший слот у плей-оф отримала команда Monte, яка раніше цього дня обіграла Legacy з рахунком 2-1. У цій серії Monte взяли перемогу на Anubis (16-13) та Ancient (13-1), хоча поступилися на Mirage (6-13).

Таким чином, сітка плей-оф сформована: B8 зустрінуться з найсильнішою командою турніру - paiN, тоді як Monte зіграє проти SAW.

Цікаво, що Eternal Fire нещодавно досягли свого пікового рейтингу, піднявшись на 6 місце у світі завдяки другому місцю на ESL Pro League. Проте останні результати команди демонструють спад форми: вони передчасно вилетіли з IEM Rio і тепер не змогли пробитися у плей-оф навіть у Катовиці, зазнавши двох поразок від B8, що стало справжнім розчаруванням для турецької організації.

Команда Engin "MAJ3R" Küpeli виявилася невпевненою протягом серії проти B8, граючи надто пасивно за сторону Т на Mirage, що дозволило B8 легко покарати їх за нерішучість. На Anubis Eternal Fire також зіштовхнулися з проблемами, особливо під час оборони, коли українці неодноразово заставали їх зненацька.

Команда B8 заслуговує на визнання за те, що знайшла потрібні рішення для перемоги в серії, особливо на Anubis. У свою чергу, Eternal Fire залишається з відчуттям, що вони зіграли далеко не на своєму максимальному рівні.

ESL Challenger Katowice 2024, 26 жовтня

B8 Esports - Eternal Fire - 2:0 (13:9, 19:17)

Статистика матчу:

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 05:05 8

Сьогодні познайомимося ближче з Мариною Луценко – дружиною польського голкіпера Барселони