«Це так не працює». Промоутер Джошуа висловився про реванш Усик – Ф'юрі

Едді Хірн вважає Тайсона фаворитом

Едді Хірн, промоутер відомого британського боксера в надважкій вазі Ентоні Джошуа, висловився про реванш між українцем Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі:

«Усика складно перемогти. Особливо, якщо він вже був з тобою в ринзі. Протягом бою він аналізує тебе і розуміє, що йому потрібно робити. Він змусив Ф'юрі відступати в першому поєдинку. Це те, чого він ніколи не робив у надважкій вазі. Коли ти дивишся на розмір Тайсона, розумієш, що Усик зробив щось неймовірне.

Але Усик любить, коли його агресивно атакують. Це те, що постійно казали Джошуа: «О, Ентоні, ти просто маєш бути агресивним. Просто використай свій розмір». Ні, так це не працює. Я не знаю, що Ф'юрі може використати для перемоги над Усиком. Він влучав ударами, але в реванші йому потрібно це робити набагато більше. І коли ти це робиш більше, ти відкриваєшся для контратаки».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:54 9

Захисник «біло-синіх» Крістіан Біловар міг змінити команду цього літа