Фіорентина – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 27 жовтня о 21:45 за Києвом

27 жовтня на «Артеміо Франкі» пройде матч 9-го туру Серії А, в якому «Фіорентина» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Фіорентина

Команда видала два буквально ідентичні сезони. Що у 2022/2023, що у минулому циклі вона фінішувала на 8-й позиції у Серії А, при цьому дістаючись фіналу Ліги конференцій. Ось тільки обидва рази вирішальні матчі закінчилися перемогами суперників. Цього літа такий суперечливий відрізок історії, під керівництвом Італьяно, закінчився - тренерську посаду обійняв Палладіно. Насилу, тільки за пенальті, пройшовши у кваліфікації Академію Пушкаша, у Лізі конференцій італійці розпочали з очікуваної перемоги над валлійським Нью-Сейнтсом. А потім і Санкт-Галлен обіграли упевнено. У Серії А фіалки запам'яталися великою кількістю нічиїх на старті, а Аталанті навіть програли, але потім додали, перемігши Лаціо і, через тур, Мілан. А Лечче було розгромлено минулого туру 6:0.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Рома

Клуб не зміг повернутися до Ліги чемпіонів. Моуріньо, на якого були чималі надії, був звільнений із явним запізненням, лише взимку. Де Россі перспективно починав, і позбувся приставки в.о., але ще навесні по грі та результатах вовків були претензії, а на старті нового сезону Даніеле звільнили без особливих сентиментів. Юрич начебто б починав з пари перемог, але ефект швидко зник, на тлі невдоволення фанатів тим, що відбувається, і розбірок у керівництві клубу. У Лізі Європи італійці після нічиєї вдома з Атлетіком поступилися Ельфсборгу. Київське Динамо таки обіграли, але за єдиного голу Довбика, що забив у ворота співвітчизників пенальті. Втім, Інтер у минулому турі переміг із дзеркальним рахунком 0:1 вовків.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди видали дві результативні нічиї. До цього вони обмінювалися перемогами в обох попередніх чемпіонатах.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси майже рівними. Але, здається, фіалки набрали форму, ще й грають удома - ставимо на їхню перемогу з форою 0 (коефіцієнт - 1,81).

Прогноз Sport.ua
Фіорентина
27 жовтня 2024 -
21:45
Рома
Фора Фіорентини (0) 1.81 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 20:32 7

Дивіться відеоогляд матчу 11 туру УПЛ 2024/25