Челсі – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 жовтня о 16:00 за Києвом

27 жовтня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ньюкасл Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Челсі

Команда досить різко змушена була змінити власника. І поки що Тодд Боулі продовжує набивати свої гулі, звикаючи до реалій англійського та європейського футболу. Спочатку сині різко просіли, та й у минулому сезоні лише частково відвоювали позиції - у результаті роботу Почеттіно визнали недостатньою, замінивши його на Мареску влітку. По суті, Енцо в основному зосереджений на продовженні підйому в Прем'єр-Лізі. При цьому в Лізі конференцій віддуваються дублери - Палмера взагалі на той турнір не заявили. І нічого, от і Панатінаїкос у четвер впевнено обіграли. При цьому непогано виходить в АПЛ - так, там почали з домашніх 0:2 від Манчестер Сіті, але потім перемагали у левовій частині матчів, тільки з Крістал Пелас та Ноттінгем Форест закінчивши внічию. Але Ліверпуль виявився надто сильним і переміг.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ньюкасл Юнайтед

Клуб рік тому нарешті, після паузи у два десятиліття, повернувся до Ліги чемпіонів. Але невдало: виявився останнім у своїй, нехай і максимально непростій, групі. При цьому впали результати на внутрішній арені, і Хау був серед претендентів на звільнення. Але зберіг посаду, а навесні встиг підняти підопічних на сьоме місце. Наразі він, за відверто слабкої літньої трансферної роботи сорок, примудряється триматися зі своїми підопічні у верхній частині таблиці - програвали лише Фулхему. Хоча при цьому очки губилися з тим же Евертоном, але чорно-білі перемагали Тоттенхем і закінчували 1:1 з Манчестер Сіті. А ось із Брайтоном у минулому турі вдома розчарували, програвши 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби обмінялися домашніми перемогами в АПЛ, а у чвертьфіналі Кубка Ліги сині виграли вдома у серії пенальті.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу синіх у видовищному поєдинку. Але все може закінчитися досить нудною та прагматичною грою - ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,78).

Прогноз Sport.ua
Челсі
27 жовтня 2024 -
16:00
Ньюкасл
Тотал голів менше 3.5 1.78 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 14:33 4

Головний тренер донецького «Шахтаря» прокоментував матч чемпіонату України з київським клубом

Коментарі