Вест Хем – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 жовтня о 16:00 за Києвом

27 жовтня на «Лондон Стедіум» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Вест Хем

Команда у 2023-му році виграла Лігу конференцій. Але після наступного сезону наставника, що привів до такого успіху, Девіда Мойєса, прибрали. Хоча загалом результати були непогані - 9-те місце в АПЛ та вихід до плей-оф Ліги Європи, але амбіції власників явно вищі. У результаті досвідченого шотландця змінив перспективний іспанець Лопетегі. І під його прихід купували гравців, не заощаджуючи - у результаті розтратили понад сотню мільйонів. А здобули досить посередній старт. Було навіть п'ять матчів поспіль, з урахуванням 1:5 у Кубку Ліги з Ліверпулем, без перемог. У минулому турі з Тоттенхемом знову мало що виходило. Знову свій м'яч вийшло забити, ось тільки у суперника в активі у підсумку було 4 голи.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Манчестер Юнайтед

Клуб уже минулого сезону розчаровував, особливо після успіхів у перший рік після приходу тен Хага. І Еріка не звільнили після жахливого падіння на 8-ме місце в АПЛ лише через завоювання в останній момент кубка. Але він із посиленою за літо командою (купили Йоро, Зіркзее, Де Лігта, Мазрауї та Угарте) продовжив провалюватися і в новому сезоні. Фаворити не могли виграти в Лізі Європи ні Твенте, ні Порту. Фенербахче Жозе Моурінью підтримав цей тренд, і навіть без вилученого по ходу поєдинку Особливого закінчив, відігравшись на 1:1. В АПЛ у більшості матчів губилися очки аж до 0:3 вдома з Ліверпулем та Тоттенхемом. У результаті менеджер тут до першої осічки, але не допускає її: з Астон Віллою вдалося зіграти в нульову нічию, а Брентфорд, чий наставник Томас Франк вважався потенційним наступником нідерландця, був обіграний 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Торік молотобійці двічі поспіль перемагали червоних дияволів. Але у лютому ті на Олд Траффорд взяли реванш, вигравши 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори трохи більше вірять у МЮ. Він здатний з таким суперником дати результат - ставимо на перемогу червоних дияволів при форі 0 (коефіцієнт - 1,72).

Прогноз Sport.ua
Вест Хем
27 жовтня 2024 -
16:00
Манчестер Юнайтед
Перемога Манчестер Юнайтед з форою (0) 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 14:57 0

27-го жовтня були зіграні матчі 11-го туру автрійської Бундесліги

Коментарі