Рекорд – ХІТ. Прогноз та анонс на матч основного раунду Ліги чемпіонів

Для киян турнірного значення гра не матиме

В суботу, 26 жовтня, відбудеться матч основного раунду футзальної Ліги чемпіонів, в якому гратимуть київський «ХІТ» та польський «Рекорд» з міста Бельсько-Бяла. Матч пройде у Роздалі (Бельгія) на арені «Беллехейде», початок - о 18:00 за київським часом.

Рекорд

«Рекорд» з міста Бельсько-Бяла минулого року виграв польську футзальну Екстраклясу, перемігши у фіналі «Любаву» з рахунком 5:3, і здобув право грати в Лізі чемпіонів. Також команда дійшла до півфіналу національного кубка.

В Лізі чемпіонів команда стартувала з основного раунду. В першому матчі поляки грали з іспанською «Картахеною», відкрили рахунок зусиллями Феррейри, але не змогли втримати перемогу, зігравши 1:1.

В другому турі «Рекорд» зустрічався з «Андерлехтом» і гарантував собі прохід далі, перемігши з рахунком 3:1. Всі три голи забив той же Феррейра.

Команда з Бельсько-Бяли гарантувала собі прохід в елітний раунд Ліги чемпіонів, тому цілком ймовірно, що в матчі з «ХІТом» економитиме сили, не викладаючись на повну.

ХІТ

ХІТ минулого сезону вдруге поспіль став чемпіоном України з футзалу і отримав право, як і торік, виступати в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, тоді київська команда в основному раунді зайняла друге місце і вийшла в елітний раунд. В ньому «ХІТ» здобув по одній перемозі та нічиїй і один раз поступився, що не дозволило пройти далі.

Цього року в основному раунді суперниками команди стали бельгійський «Андерлехт», іспанська «Картахена» та польський «Рекорд».

В першому матчі проти «Андерлехта» в киян були сподівання на позитивний результат, але вони швидко розвіялися. Бельгійці впевнено розгромили «ХІТ» з рахунком 8:2. За українську команду забивали Мельник та Жук.

Щоб покращити шанси на прохід, потрібно було брати очки з чемпіоном Іспанії - «Картахеною». І ніби не було на майданчику безнадії, проте кияни все одно поступилися знову розгромно - тепер 1:4. Гол престижу наприкінці матчу забив Абакшин.

І навіть такий результат давав шанси на вихід з групи, оскільки далі проходять три команди з чотирьох. Проте трохи пізніше польський «Рекорд», як зазначалося вище, здобув перемогу над «Андерлехтом» і поховав надії «ХІТа», оскільки при рівності очок враховуються особисті зустрічі. А зараз в «Андерлехта» три очки і він переміг «ХІТ», тому при жодних розкладах кияни вище четвертого місця не піднімуться.

Статистика зустрічей

В Лізі чемпіонів команди не перетиналися раніше.

Прогноз на протистояння

Все ж сподіватимемося, що «ХІТ», в складі якого чимало бронзових призерів чемпонату світу, зуміє голосно грюкнути дверима і наостанок здобути першу перемогу над командою, яка після виходу з групи цілком може розслабитися.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 07:49 2

Даніель чекає перемоги Тайсона