Лас-Пальмас – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 26 жовтня о 19:30 за Києвом

26 жовтня на «Естадіо де Гран Канарія» пройде матч 11-го туру Прімери, в якому «Лас-Пальмас» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Лас-Пальмас

Команда минулого сезону нарешті піднялася до Ла Ліги - після п'ятирічної паузи. Гарсія Пім'єнта не обмежився цим, але й набрав зі своїми підопічними на тому рівні 40 очок, чого вистачило з головою, щоб залишитися на тому рівні. Ось тільки зараз у Los Amarillos класичний другий сезон. Який вони починали не з успішним наставником, що озвався на запрошення Севільї. Карріон, що змінив його, геть-чисто провалився, так і не вигравши жодного з 9 матчів: тричі звели внічию, програвши все інше. У результаті його у жовтневе вікно на ігри збірних змінили на Дієго Мартінеса Пенаса. Дебют із Валенсією вийшов вдалим: на виїзді оформив перемогу з рахунком 3:2.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Жирона

Клуб цього сезону мав показати, як же все-таки його потрібно сприймати, як каліфа на годину, чи нову вагому силу в іспанському футболі. Поки що здається, що третє місце у минулій темпораді було разовим сплеском. Дається взнаки, звичайно, і дружний відхід провідних футболістів на чолі з результативним Довбиком. Початківців теж чимало, але, схоже, вони банально не дотягують, або просто звикають до вимог Мічела. Дається взнаки і незвичне навантаження у вигляді Ліги чемпіонів, де ще й не щастить: і ПСЖ на виїзді, і Феєнорду вдома програвали через автогол. Цього тижня зі Слованом нарешті оформили перемогу, і впевнену, 2:0. У Прімері теж чимало осічок. З Реалом Сосьєдад минулого туру навіть на своєму полі все закінчилося поразкою - не забили і пропустили.

Статистика особистих зустрічей

Жиронці не програють ось уже 10 очних матчів поспіль. А всі 3 останні були лише виграні.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей. Але вони все ще не знайшли до ладу свою гру, так що краще застосувати для своєї ставки нейтральний варіант з тотал заб'ють менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,88).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:06 9

Команду може знову очолити легенда клубу – Даніеле Де Россі