Астон Вілла – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 жовтня о 17:00 за Києвом

26 жовтня на «Вілла Парк» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда якраз два роки грає під керівництвом Емері. І поки що незмінно прогресувала. Минулого сезону вона, посівши 2023-го 7-ме місце в АПЛ, здобула досвід навантаження в Лізі конференцій, звикаючи грати по двічі на тиждень. Зараз це допомагає, адже, примудрившись зайняти в таких умовах 4 позицію на внутрішній арені, клуб з Бірмінгема дебютує в Лізі чемпіонів. І робить це успішно: спочатку розгромили на виїзді 3:0, потім здобули мінімальну перемогу вдома з Баварією. Цього тижня у Болоньї, теж в Англії, виграли 2:0. При цьому віллани залишаються успішними і на внутрішній арені - по суті, тут тільки з Іпсвічем була осічка. Фулхем минулого туру в Лондоні був обіграний впевнено, 3:1.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Борнмут

Клуб піднявся 2022-го року в Прем'єр-Лігу, і під керівництвом Гарі О'Ніла зміг там вижити. Проте відразу після успішного закінчення того сезону керівництво проекту не продовжило співпрацю з молодим місцевим фахівцем, зробивши ставку на Андоні Іраолу. Баск стикався зі своїми проблемами, але зрештою впорався непогано, закінчивши той чемпіонат на 12-й позиції. Влітку вишеньки продали свого ударного нападника, Соланке, за рахунок цієї угоди профінансувавши низку придбань, від Кепи та до Еванілсона. Новий варіант набирає очки, але не особливо жваво, часто програючи навіть рівним - чого коштує 0:1 з Лестером. Але в минулому турі вдалося обіграти Арсенал, що залишився швидко в меншості - в результаті гранда вдалося дотиснути після перерви, забивши йому два голи.

Статистика особистих зустрічей

Вишеньки перемагали чотири рази поспіль. Але в трьох останніх очних поєдинках вигравали двічі віллани за єдиної нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають від цієї пари якихось особливих сюрпризів. Тут підопічні Унаї Емері зможуть взяти яку вже за рахунком перемогу (коефіцієнт - 1,92).

Прогноз Sport.ua
Астон Вілла
26 жовтня 2024 -
17:00
Борнмут
Перемога Астон Вілли 1.92 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 09:22 10

Артем вважає, що «Динамо» мало програвати «Шахтарю»