Успішний покерист став жертвою викрадення в Мічигані

Володар чотирьох перснів WSOP Circuit знайдений зі зв'язаними руками після 35 днів полону

Правоохоронці розслідують ймовірне викрадення та вимагання грошей у професійного гравця в покер із Мічигану. Джорджа Янссена з міста Бед-Екс було знайдено на сільській дорозі в місті Мід з руками, зв'язаними пластиковими стяжками, і пораненим обличчям 23 грудня близько 00:30. Після надання медичної допомоги Янссена відпустили додому.

Янссен відомий у покерному співтоваристві своїми значними здобутками - на його рахунку понад $500 000 призових у живих турнірах, включно з чотирма перснями World Series of Poker Circuit і титулом Mid-States Poker Tour, який він завоював у вересні.

За словами потерпілого, протягом двох років він був об'єктом вимагань, які врешті-решт призвели до його викрадення.

«Швидка надавала допомогу через видимі травми», - повідомив шериф округу Гурон Келлі Генсон телеканалу WJRT.

Деталі розслідування:

У розслідуванні ймовірних злочинів беруть участь три місцевих правоохоронних органи, і справу передано до ФБР. За даними WJRT, члени родини вперше повідомили 13 листопада, що Янссен «потрапив у біду в окрузі Монро на південь від Данді».

Ця місцевість розташована приблизно за 270 кілометрів на південь від Бед-Екса. Тауншип Мід, де було знайдено Янссена, знаходиться лише за 16 кілометрів від Бед-Екса. Пізніше друг сім'ї виявив його авто, у якому на підлозі лежали готівка, включаючи купюру в 50 доларів.

За словами члена сім'ї, два або три злочинці викрали Янссена і перевезли його до району Толедо, де утримували в підвалі протягом 35 днів. Ймовірно, 16 грудня викрадачі перевезли його в округ Гурон.

«За нашими даними, його привезли сюди, щоб забрати заховані гроші для передачі цим двом нападникам», - пояснив Генсон.

Обставини втечі Янссена від викрадачів поки що не розголошуються. Розслідування триває за участі поліції Бед-Екса та управління шерифа округу Монро.

«Ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати факт викрадення», - зазначив Генсон. «Однак багато аспектів справи потребують ретельного розслідування».

Олексій Тіньков Джерело: CardPlayer
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:35 7

За однією з версій, приз дістанеться Родрі, за іншою – Вінісіусу Жуніору