Іспанський покерний геній знову підкорив світовий рейтинг

Адріан Матеос втретє очолив GPI і впевнено йде до титулу гравця року

Мадридський покерний професіонал Адріан Матеос знову досяг вершини рейтингу Global Poker Index (GPI), підтвердивши свій статус одного з найвидатніших гравців сучасності. Це вже третій раз, коли іспанець займає першу сходинку найпрестижнішого покерного рейтингу світу.

Вперше Матеос очолив GPI 29 листопада 2017 року, утримуючи лідерство протягом 142 днів, поки його не змістив Стівен Чідвік. Вдруге він піднявся на вершину у вересні 2020 року - під час пандемії COVID-19, коли живих турнірів практично не проводилося. Тоді його успіх був зумовлений вражаючими результатами на partypoker MILLIONS у Сочі, де він досяг трьох фінальних столів, а також перемогами наприкінці 2019 року на partypoker MILLIONS на Багамах і у хайролері EPT Prague із бай-іном $10 000.

2024 рік став справжньою тріумфальною сторінкою для уродженця Сан-Мартін-де-ла-Вега. Його досягнення вражають:

У поточному рейтингу GPI Матеос набрав 4,065.39 очок, випередивши таких сильних гравців, як Майк «SirWatts» Вотсон, Джессі Лоніс і Девід Коулман.

Окрім того, іспанець лідирує і в гонці «Гравець року 2024», де за ним слідують Девід Коулман і Джессі Лоніс, а Майк Вотсон займає четверту позицію. Незважаючи на те, що попереду ще кілька місяців напруженої боротьби, експерти впевнені - титул Player of the Year 2024 дістанеться саме Матеосу.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:39 8

Український хавбек «Динамо» порізав плече скляними дверима