Українець зайняв третє місце у турнірі WPT Prime у Парижі

Алексій Євченко: українські серії складніші за міжнародні турніри

У ці дні у столиці Франції проходить черговий етап престижної серії WPT Prime. Головною подією фестивалю є турнір Championship з бай-іном €1 100, де зараз проходять стартові флайти. Паралельно з головним турніром проводяться й інші, у яких успішно виступають українські гравці, зокрема члени національної збірної з покеру.

Серед них - Алексій Євченко, який зумів дійти до фінального столу турніру WPT Prime Progressive Knockout з бай-іном €500, який зібрав 114 входів. На фінальній стадії Алексій дійшов до 3-max, де, на жаль, не зміг потрапити у heads-up. У підсумку - третє місце і приз у розмірі €3 888.

«Дуже приємно, що з першого ж турніру, у якому взяв участь, вдалося вийти за фінальний стіл, - поділився Алексій після турніру. - Гра складалася нормально. Бували моменти, коли довгий час не заходило, і доводилося маневрувати, але третє місце - непоганий результат. Найбільше здивувало, що у heads-up вийшли два гравці, які, на мій погляд, не мали там бути, і це ще раз підтверджує приказку: краще бути везучим, ніж хорошим гравцем».

Наш покерист також порівняв рівень суперників Міжнародного покерного туру у Парижі та турнірів Чемпіонату України:

«Загалом тут грати набагато легше порівняно з українськими серіями. Українське поле сильніше, і це об'єктивно. Коли граєш на Чемпіонаті України, то граєш умовно, як на EPT у Монако. У нас справді дуже сильна покерна школа, і хлопці дуже добре розвиваються. Це підтверджується тим, що вони часто займають перші місця як в онлайні, так і в офлайні. У нас грати складно. А граючи на високому рівні вдома, потім легше конкурувати на міжнародній арені».

Ще одному представнику України - Юрію Забродоцькому - вдалося досягти фінального столу в іншому турнірі серії формату Mystery Bounty, де він фінішував на 7-му місці.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 19:54 363

Кияни грали в більшості і в результаті не дозволили конкуренту скоротити розрив у турнірній таблиці