Гра без переможця. Жіноча збірна України зіграла внічию з Туреччиною

У першому матчі плей-оф кваліфікації Євро-2025 команди зіграли внічию

Жіноча збірна України провела перший матч проти Туреччини у рамках півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2025.

Перший тайм проходив за переваги нашої команди, яка була більш націлена на атаку. Могла відкрити рахунок Андрухів, але вона не спромоглася реалізувати свій момент. Ледве не проштовхнула м'яч у ворота Семків - свою команду врятувала Абрахамссон, яка з лінії вибила м'яч. Забити гол вдалося Апанащенко. Ветеранка збірної України підстерегла м'яч у штрафному майданчику після навісу з кутового та невдалих дій Акгез, відправивши футбольний снаряд точно у кут.

Господарки поля активно розпочали другу половину зустрічі, і Самсон довелося демонструвати реакцію після удару Абрахамссон. Але й голкіперка «синьо-жовтих» не змогла врятувати, коли Кескін на дальній штанзі замкнула діагональ від Дживелек.

Забитий гол надихнув футболісток збірної Туреччини, які багато часу проводили в атаці. Наприкінці зустрічі господарки поля володіли ініціативою, але українки ледь не вирвали перемогу. Козлова організувала контратаку, яку нехитрим ударом завершила Панцулая.

Фінальний свисток зафіксував нічию. Матч-відповідь команди проведуть 29 жовтня.

Кваліфікація Євро-2025. Плей-оф. Півфінал.

Перший матч.

Туреччина - Україна - 1:1

Голи: Кескін (61) - Апанащенко (31)

Попередження: Петрик (55)

Туреччина: Селда Акгез, Дживелек, Абрахамссон, Хіз, Езев, Джал, Топчу, Пекел (Карабулут, 67), Тюркоглу (Садикоглу, 82), Кескін, Шекер (Ханчар, 90)

Україна: Самсон, Басанська, Шматко, Апанащенко, Корсун, Семків, Петрик, Овдійчук (Гірин, 70), Калініна (Козлова, 79), Андрухів (Панцулая, 79), Кравчук (Глущенко, 46; Молодюк, 93)

Арбітр: Хенріке Нервік (Норвегія)

Стадіон «Есенлер» (Стамбул, Туреччина)

ТУРЕЧЧИНА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 11:23 5

Бельгієць підтримав українського голкіпера «вершкових»