Порятунок одеситів. Рух не зміг обіграти вдома Чорноморець

Команда Олександра Бабича уникла поразки під завісу гри

Гравці «Руху» розпочали матч активно, одразу ж підпорядкувавши м'яч собі. І вже на 4-й хвилині зусиллями Сича, який до перерви виявився найкращим у складі львів'ян через свою високу активність, а також дії, націлені на атаку, та допомогу партнерам, момент забити мав Клайвер, але пробив він повз ворота з хорошого положення.

Одесити чимось відповісти не змогли, бо про атаки на володіння Ледвія не думали. Їхні думки були зайняті переважно обороною і тільки нею. На 29-й хвилині після чергового кросу від Сича небезпечно головою пробив Карабін - Рудько зреагував. На цьому по-справжньому небезпечні моменти до перерви завершилися. Гравці «Руху» домінували і завзято атакували, але нічого загрозливого воротам «Чорноморця» не створювали. Утім, під завісу першої 45-хвилинки були два удари у виконанні Холода: перший - пристрілювальний, а другий - дуже неприємний, але трохи неточний.

На другий тайм «Рух» вийшов зі свіжим нападником Краснопіром, поява якого позитивно вплинула на весь атакувальний потенціал команди. І на 53-й хвилині господарі досягли успіху - гол забив Квасниця, якому відзначитися допоміг Сич. 1:0.

Гол, як не дивно, подіяв бадьоро на гостей. Вони чи не одразу ж перехопили ініціативу і перевели гру на половину поля суперників. Їхній тиск поступово наростав. Добре спрацювали заміни у складі «Чорноморця», а особливо - поява на полі Янакова. Він відразу став справжнім диригентом атак усього колективу. Але, як виявилося, і зміг виступити ударним наконечником атак. На 83-й хвилині Янаков своєчасно відгукнувся на фланговий навіс Бутка і головою пробив Ледвія.

1:1 - одесити уникли поразки під завісу зустрічі, але своїми діями після пропущеного голу на це по праву заслужили.

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур

«Рух» - «Чорноморець» - 1:1

Квасниця, 53 - Янаков, 83

Підгурський, 90+4 - Удод, 82, Білошевський, 88

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Холод, Сич, Роман, Слюсар, Федор (Климчук, 71), Пастух (Притула, 71), Карабін, Квасниця (Підгурський, 64), Клайвер (Краснопір, 46).

Запасні: Герета, Михальчук, Товарницький, Слюбик, Плюман, Куніч.

«Чорноморець»: Рудько, Бутко, Удод, Скиба, Кисіль, Жаржу (Білошевський, 60), Єрмаков (Лацабідзе, 60), Габелок (Шпорн, 60), Кайо Гомес (Янаков, 67), Петряк (Попов, 74), Хобленко.

Запасні: Аніагбосо, Вічний, Савченко, Васильєв, Сігеєв, Пшеничнюк.

Арбітр: Клим Заброда (Суми).

Стадіон: «Арена-Львів» (м.Львів)

РУХ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки

Заміни «Руху»: Краснопір - 6,0, Климчук - 6,0, Притула - 6,0, Підгурський - 6,0.

Заміни «Чорноморця»: Білошевський - 6,0, Лацабідзе - 6,0, Шпорн - 6,0, Янаков - 6,5, Попов - 6,0.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 03:46 1

Назаренко та Судаков лідирують серед голеадорів чемпіонату України

Коментарі